Jarulfův test
zkoušely jste si někdo dělat Jarulfův test??
http://martinborkovec.sweb.cz/Test-Jarulf.html
já skončil v kategoriji:
nejhorší možnosti v anketě nejsou páč si nedovedu představit, že by tam někdo skončil
http://martinborkovec.sweb.cz/Test-Jarulf.html
já skončil v kategoriji:
nejhorší možnosti v anketě nejsou páč si nedovedu představit, že by tam někdo skončil
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jarulfův test
Dobrej test. Divím se, že si ho za 6 měsíců udělalo i se mnou jen 6 lidí, když nás tu je taková horda.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Protože je zakopanej tak, že nikdo neví, že existuje.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
To máš pravdu. Je fakt, že když tu mám na fóru dlouhou chvilku, tak právě koukám na takový neaktivní témata a nebo si čtu HC příhěhy. Jednou jsem dokonce usl u tvýho HC videa (v dobrém slova smyslu) 
Toto je ale hodně povedenej test. Docela jsem koukal, kolik toho vlastně nevím a nebo co jsem zapomněl za těch pár let, co jsem hrál naposled D1.

Toto je ale hodně povedenej test. Docela jsem koukal, kolik toho vlastně nevím a nebo co jsem zapomněl za těch pár let, co jsem hrál naposled D1.
wow... jelikož si nepamatuju všechny detaily D1 a četl sem jen jednu knížku... dosáhl sem jen průměrného výsledku...
ALE podstaný vím
ALE podstaný vím

"Do what you fear and the death of fear is certain."
Měl jsem 13 bodů. A to jsem nehrál Diablo jedničku a četl jsem jenom jednu knížku cca 6-7 let zpátky. Takže si myslím že docela dobrý 

jj test je to dobrý, proto jsem ho sem dal. Přemýšlím že bych dal sem na fórum také ňáky test z D1, podobnej jako byly testy na D2
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
24 bodů, ale tak 4 věci z nich jsem tipnul.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Mé skore za 17 bodů. V tom, co jsem tipoval, jsem se trefil snad jen jednou nebo dvakrát.
...Ancients, go, go go!
haha fraxi, ja tiez 17, tipovanie mi tiez neslo
tybláho dobrej test, jsem zjistil co toho ještě o diablu nevim xD... btw 14 bodů, což myslim že jde na to že jsem D1 nehrál tak 2 roky xD, takže mě to vnuklo nápad ho zase zapnout 

Programování je mým koníčkem (C#, wpf, java)
My brethren I will take my place among you, once again. But this time as a mortal.
My brethren I will take my place among you, once again. But this time as a mortal.
Omlouvám se za oživování mrtvého témata, ale musím se pochlubit...
Kompletně pročtený web diablo2lod.diablo3.cz, dohrané D1 a skoro dohrané D2 LoD se dost vyplatilo, mám 26 bodů:)
(fakt jsem nepodváděl:D)
Ještě jednou se omlouvám... ale nešlo odolat:)
Kompletně pročtený web diablo2lod.diablo3.cz, dohrané D1 a skoro dohrané D2 LoD se dost vyplatilo, mám 26 bodů:)
(fakt jsem nepodváděl:D)
Ještě jednou se omlouvám... ale nešlo odolat:)