Avalon 2

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Uživatelský avatar
filuS
Fallen Shaman
Příspěvky:71
Re: Avalon 2

Příspěvek od filuS » 09.05.2011, 22:54 hod.

vzhladom na to, ze realm znova funguje a mam pristup k svojmu barbovi, tak sa trosku rozpisem:

co sa tyka rozdelenia bodov, tak pri finalnej vybave mas absolutne jedno ci mas sword mastery alebo axe mastery, kedze ak das do skillu 1 bod z veci sa ti to automaticky naboostuje na 100+ (u mna je to 105, max je 110)
moj barb ma takto rozdelene skill pointy:
1 bod v passive (iron skin, natural resistance, increased stamina, increased speed)
1 bod v axe a throw mastery
1 bod frenzy (synergie 20 - berserk, double swing, taunt)
20 howl (synergia k berserku)
1 bod vo whirlwinde
+prereq
vacsinu z warcries mas z charmov, takze davat body do BO, BC a tak je celkom zbytocne (pokial nie su synergiami k nejakemu combat skillu ofc)

zatial mi ostalo este 24 nerozdelenych skill pointov, takze pravdepodobne hodim bod do sword mastery pre zabavu a maxnem aj shout kvoli berserku
primarny skill je frenzy, sekundarny je berserk/ww a pre srandu to moze este pouzivat double throw

co sa tyka vybavy tak momentalne na sebe nosim (da sa to viac menej povazovat za final a takmer top vybavu):
helma - Ortevors Helm + 3x frag B
armor - Angels Armor +4x frag B
amulet - Golden Amulet
belt - The Hannival
gloves - Keepers Gift
rings - Buster/Corruption Call
boots - Powered Moonwalk
weapons - Damage + Death sekery (obe +4x frag B, bonus za obe je +500ed na kazdu sekeru, +7 to all skills na kazdu sekeru a spolocny bonus za set +400life,+50% increased max mana, +7to all skills, +500ed, +dext/str/vita/energy)

v inventary sa nachadzaju bezne veci ako Dark Charm, Shield Generator, BoA, Kroghoths horn, Chironex, Soulstone, Soulshifter, Lord of Theowiki, Acolyte, Vicinity of Infinity, Avalon Trophy, Grammators Experiment, theowiki 150ed, Theo 397% to ar, Demons Aim a zopar Stone of Energy.

Vysledok je takyto (dmg je pre frenzy, ale aj pre berserk aj pre ww bude cca rovnaka):
life - 24.5k (29.7k s BO)
mana - 27.3k (30.7k s BO)
base dmg - 1002k-1214k
base ar - 529k
dmg po buffoch (aj s tymi, co sa aktivuju pri hite) - 1708k-1928k
ar bo buffoch (aj s tymi, co sa aktivuju pri hite) - 737k

ono, aby sa povedala pravda narovinu, hranie za barba v tomto mode nie je prave najlahsie, aspon nie v porovnani s element charmi (a uz vobec nie, ak clovek nema uz vopred nejaku vybavu), ale velmi sa to zlepsilo ked prisli nedavno tie sekery (ani swordy nie su zle, ale nedaju sa so sekerami ani porovnat, chyba im Death skill, ktory je velmi dolezity a ani taku dmg nemaju).
Poisonmancer fan
Former semi-pro Enemy Territory player
http://avalon.akfabian.sk
Golden Rule of Intrawebz:
Arguing on the internet is just like running Paralympics; even if you win, you are still retarded!

Uživatelský avatar
damagedeath
Zhar the Mad
Příspěvky:1956

Re: Avalon 2

Příspěvek od damagedeath » 10.05.2011, 08:06 hod.

Tak já bych jel hlavně kombo frenzy a na switchi double throw

Do aktivních skillů jen jeden bod
Synergie maxovat
Zerk se hodí, ale s finální výbavou ho stejně nebudeš potřebovat a díky mercovi a throwing weapon budeš mít i elementální poškození.

Takže doplním jen switch na double throw 2x storm bat (vyplatí se tedy dát i bod do throwing mastery), ze začátku dobře poslouží i Gimmershred, kterej najdeš během chvilky.

U toho double throw je fajn, že throwing-axes můžeš používat i jako normální sekery a tam se počítá bonus z axe mastery (dokud nebudeš mít něco lepšího)

Uživatelský avatar
Slayer
Wraith
Příspěvky:183

Re: Avalon 2

Příspěvek od Slayer » 10.05.2011, 12:49 hod.

Díky za reakce. Jak jsem už předtím psal tak se v avalonu zatím moc nevyznám a nehraju na realmu, takže si všechny věci musím hledat sám ( tudíž nemám k dispozici 100 all skills ) Tomu i odpovídá to jak jsem rozdělil skilly, prostě jak kdybych hrál lod ( takto jsem barbara několikrát dohrál na hc ). Bylo mi jasné, že první postava nebude slavná, ale nějak se začat musí :) Myslíte že bych měl rozjet nový char ?

Spíš mi šlo o to že teď momentálně nevím jak pokračovat. Prošel jsem hru na hell a pak co velice, že :) ? Tak jsem začal zkoušet ty low uber lokace ale jak píšu. Moc to nedávám a i když jsem nadropoval nějaký equip, tak to taky neni moc slavné a k nějakým silným uniqátům jsem se zatím nedostal, stejně tak jako k těm kamenům ze kterých se dělají uber věci, fragmentům a podobně.

FiluS - Ještě by mě zajímala jedna věc. Píšeš něco o tom, že přišli nějaké nové sekery. Já jsem ten web o Avalonu celkem dost četl ale nenašel jsem to tam... Je o tom někde něco víc popsané ? Protože když jsem se rozhodoval jaké mastery použít, tak jsem zvolil tak, abych ve finále měl zbraně toho typu a sekery jsem na webu právě neviděl. Já obecně i v lodu jedu na axky, ale tady jsem si říkal, zkousnu i meče, když jsou pro to udělané 2 pěkné ubery. Protože uber axka je tam jen jedna a to k tomu 2-hand. Pak je ještě jedna boss-item. Ale ta to stejně asi nevytrhne...

Každopádně díky, hned mám o tom lepší představu. (napadá mě nový build) Možná bych šel i na ten realm, když je ta možnost, ale zatím jsem to chtěl vyzkoušet na single mno. Ať si nenadělám ostudu :P

Uživatelský avatar
filuS
Fallen Shaman
Příspěvky:71

Re: Avalon 2

Příspěvek od filuS » 10.05.2011, 12:59 hod.

na toho merca by som sa velmi nespoliehal, zial vela toho nevydrzi.

tie nove axes tam nenajdes, a ani zvysnych 8 itemov z noveho "questu" (bol o tom dost velky pokec na realmovom fore, ktore je ale offline) a ja momentalne nemam cas to davat do normalnej podoby (vsetko mam pre vlastne potreby nascreenovane a podrobne opisane ak by som sa rozhodol, ze to nakoniec urobim, ale zatial sa nechystam). Pokial budes hrat len barba, tak tie sekery budes nahanat velmi dlho podla mna, meele phys chary si to velmi rychlo nedavaju v tomto mode (btw, v tom predoslom poste mas aj odkazy na screeny niektorych veci z toho noveho questu). Ak by si chcel vediet viac, tak mi tu napis pm a mozem ti poukazovat/vysvetlit veci na realme.

co sa tyka toho, ci maxovat berserk alebo nie, tak celkovo avalon (ako mod) ma problem s tym, ze uz je tam kopec veci, co ti davaju +all skills a pri vacsine buildov nie je problem pouzivat 4 rozlicne utoky a este mat dalsich 20 zvysnych skill pointov. Kedze na barbovi sa vyuzivaju prakticky iba koncove skilly + double throw (ktoreho jedina synergia je synergiou aj k frenzy), tak v konecnom dosledku mas full frenzy/berserk/ww/throw barba a este ti ostane dost skill pointov aby si mal vo vsetkych passive 1 bod (vsetky potrebne warcries ti daju veci alebo ich mas na 20 pretoze su synergiami). Trosku ma to mrzi, pretoze trosku sa potlaca kreativita a jeden build zahrna v sebe prakticky vsetko, co taky barb poskytuje.

P.S.: to, ze tvoj prvy char ma nejake chyby, je normalne. Ja som tiez moj prvy char robil stylom obycajnej 1.10, potom som zistil, co je avalon za mod, tak som potreboval rebuild. A o trosku neskor som zistil, ake vsetky itemy na seba mozem obliect a postupne ako prichadzali nove a nove itemy (silnejsie a silnejsie samozrejme) tak to zase chcelo robit rebuildy :)
Poisonmancer fan
Former semi-pro Enemy Territory player
http://avalon.akfabian.sk
Golden Rule of Intrawebz:
Arguing on the internet is just like running Paralympics; even if you win, you are still retarded!

Uživatelský avatar
Fraxinus
Adviser
Příspěvky:3398
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Bydliště:Mladá Boleslav
Kontaktovat uživatele:

Re: Avalon 2

Příspěvek od Fraxinus » 10.05.2011, 13:02 hod.

Tak to válčíme s Avalonem spolu, já k tomu ještě na hardcore, takže to mám o to těžší. Zejména těch FE monster se bojím jak Diablo kříže. Zkusím ještě párkrát proletět Infernal Pitem a půjdu do hellových Ancient Tunnels, snad tam něco seženu.

Slayere, mohl bys klidně zkusit picnou 64x Bishiboshe a dá ti díly na vycubení super amuletu. :P
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Uživatelský avatar
Slayer
Wraith
Příspěvky:183

Re: Avalon 2

Příspěvek od Slayer » 10.05.2011, 13:19 hod.

Za to že hraješ na hardcore máš moji čest, i když mi to příjde trochu jako bláznovství, když neznáš ten mod. Já sice v poslední době taky hraju jen hc, ale to na lodu, tady jsem si netroufl. Navíc to můžu brát víc s klidem... Rozdíl je i v tom, že já musím killovat monstra přímo, takže FE bossové mě někdy zabijí. ( FE normálních monster nevadí a na burial grounds už jsem to taky překousl, nicméně v ostatních uber lokacích je to smrt )
O tom amuletu vím, sleduju tvoje videa na youtube :D Sice ne celé, ale aspoň to vždy proklikám. Každopádně myslím, že ten amulet by mi moc nepomohl. Navíc bihsbosh je FE, takže by to bylo náročné

Edit: Já jsem právě myslel že jsi avalonský mazák, a že to zkoušíš na hc a ne že jsi na tom stejně jak já. Každopádně přeju hodně úspěchu. Máme to ještě před sebou

Uživatelský avatar
Fraxinus
Adviser
Příspěvky:3398
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Bydliště:Mladá Boleslav
Kontaktovat uživatele:

Re: Avalon 2

Příspěvek od Fraxinus » 10.05.2011, 13:57 hod.

To nejsem. Jedinej avalonskej opravdu mazák je tady Gramm. Tohle je v avalonu můj teprve čtvrtý char a ze všech předchozích to zatím dotáhl nejdál.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Uživatelský avatar
pan_Smrtka
Quill Rat
Příspěvky:31
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Re: Avalon 2

Příspěvek od pan_Smrtka » 10.05.2011, 17:00 hod.

Tak jsem si rozjel palacha, že zkusím kombinaci FoH a zeal + holy shock, abych zjistil, kolik si toho dám sám. Dostat se na Hell se Sacred growerem a Teacherem, které jsem si jako jediné itemy dal do začátku pro rychlejší expení, byla celkem hračka. Tristram na nightmare šel skoro sám, DB jsem sundal FoHem. V ancient tunelech na norm mi padl unikátní phase blade The Ghost, celkem pěkná věcička, má to fana, 100% IAS apod, zatím jsem lepší nenašel. Vydal jsem se tedy do Tristramu na Hell. Díky té kudle šli všichni diablové i mephové hned k zemi, ale když byl některý z nich FE, tak mě pokaždé zabili, i přes moji def 7700. DB zas takový problém nebyl, s konvou ze Sacred groweru a FoHem jsem ho po asi 5 minutách sundal. Ten problém s málo HP mi ale přetrvává. Mám asi jen 3500hp. V ancient tunelech je to silně znát. S dmg 5k-51k a 50k AR to jde celkem rychle, ale jakékoliv FE monstrum mě hned složí. Nevíte někdo, čím efektivně navýšit svůj life? Chtělo by to něco s +% to life. Problém je v tom, že nevím kam na to chodit. V tristramu je to s FE dost riziko a nic co by překonalo moji dosavadní výbavu (lvl 87, Blessed Circle čelenka, The Ghost, Herald of Zakarum štít, Sacred Grower, Obsidian Coil pásek, Furious Hand, Firefly boty, Furious amul, Highlander a Holy Tear ringy, v invu Torch, Teacher, Tamer, Dump, Horse, Easier, Theta, theowiki IAS a dmg redukce) mi tam nechce padnout.

Pokud se mi s tím buildem podaří dostat někam dál, hodím sem detailnější popis do fóra samostatně.
Obrázek

Uživatelský avatar
filuS
Fallen Shaman
Příspěvky:71

Re: Avalon 2

Příspěvek od filuS » 10.05.2011, 17:51 hod.

ten holy shock sice nemam, ale mozem poskytnut info, co sa tyka dmg FoH/zeal/hammer paladina:

FoH - 1038k-1046k
Zeal - 390k-544k (1175k-1340k s buffmi), bez fana, nechce sa mi nahanat dragon king ring a ani robit Gramm experiment s fanou :)
Hammer - 403k-404k ak mam concentration z itemu, 1077k-1079k ak si dam vlastnu

ak niekoho zaujima AR, tak zeal ma 185k (301k s buffmi)

co sa tyka HP/mana, tak to pri ziadnom chare neriesim, vsade je to 30k+/30k+ (ale ak by to niekto potreboval vediet, 32.6k life / 31.3k many s BO)

btw, ako som prezeral jednotlive chary co mam, tak som objavil jednu zvlastnu vec, na jednom z Grammators experimentov mam +5 to an Evil force (screenshot). Pravdepodobne mi na to bude vediet plne odpovedat iba gramm, ale musim sa opytat. Co vlastne ten An Evil Force robi (pamatam, ze kedysi to bolo na shadowstepoch)? kedze som to nenasiel v skilloch tak to bude nerobi nic alebo je to passive skill (alebo som slepy :D ). Druha otazka je, ze ci je to bug alebo sa to tam z casu na cas ma objavit (prvy krat som si nieco take vsimol, a to ze som tych gramm experimtov uz urobil :P ).
Poisonmancer fan
Former semi-pro Enemy Territory player
http://avalon.akfabian.sk
Golden Rule of Intrawebz:
Arguing on the internet is just like running Paralympics; even if you win, you are still retarded!

Uživatelský avatar
kolij
Burning Soul
Příspěvky:604
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Kolij#2462

Re: Avalon 2

Příspěvek od kolij » 10.05.2011, 18:49 hod.

Jak sis mohl všimnout tak tam chybí +Necromant skill takže předpokládám, že to bude +Poison Spear... Asi tím že je to nový skill tak to ukazuje An Evil Force... Je to asi ňák špatně pojmenovaný nebo nevím, že to dělá a myslím že to bylo aj u ňákého opasku který přidával +Poison Explosion a jak se to zmenilo tak to taky ukazovalo An Evil Force

Uživatelský avatar
Fraxinus
Adviser
Příspěvky:3398
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Bydliště:Mladá Boleslav
Kontaktovat uživatele:

Re: Avalon 2

Příspěvek od Fraxinus » 10.05.2011, 19:00 hod.

To dělá proto, že ten skill, ke kterýmu to něco dávalo, v tom modu už neexistuje, nebo tak nějak to bude.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Uživatelský avatar
filuS
Fallen Shaman
Příspěvky:71

Re: Avalon 2

Příspěvek od filuS » 10.05.2011, 20:21 hod.

heh, tak je ta moznost, ze som slepy, pretoze som si myslel, ze tento skill je tam navyse. Neviem preco som mal pocit, ze tam je aj necro skill... asi by ma to tiez napadlo, to s tym bone dagger kedze s tym uz bolo spojenych dost vela problemov.
Naposledy upravil(a) filuS dne 10.05.2011, 23:48 hod., celkem upraveno 1 x.
Poisonmancer fan
Former semi-pro Enemy Territory player
http://avalon.akfabian.sk
Golden Rule of Intrawebz:
Arguing on the internet is just like running Paralympics; even if you win, you are still retarded!

Uživatelský avatar
Fraxinus
Adviser
Příspěvky:3398
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Bydliště:Mladá Boleslav
Kontaktovat uživatele:

Re: Avalon 2

Příspěvek od Fraxinus » 10.05.2011, 20:23 hod.

Možná tam je, ale možná je v modu vedený pod jiným ID. Na to se ale zeptej Gramma. Já jen spekuluju.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Uživatelský avatar
Grammator
Na-Krul
Příspěvky:3535
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Grammator#2662
Bydliště:Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Avalon 2

Příspěvek od Grammator » 10.05.2011, 21:48 hod.

nový experimenty by měly dávat normálně poison spear, pokud ale nějakej dával Poison Dagger, má tam An Evil Force...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

Bartuc
Fallen Shaman
Příspěvky:73
Currenly, I'm playing:Diablo
Bydliště:Liberec

Re: Avalon 2

Příspěvek od Bartuc » 10.05.2011, 23:53 hod.

Nevíte proč mi padne vždy hra když zabiju Arona? :/
--The sanctity of this place has been fouled--
I fear that the Lord of Terror wouldn´t come to my pc this year

Uživatelský avatar
kolij
Burning Soul
Příspěvky:604
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Kolij#2462

Re: Avalon 2

Příspěvek od kolij » 11.05.2011, 08:05 hod.

No to nevim čím to je, ale mužes zkusit znovu prepsat Avalon mod...

Uživatelský avatar
pan_Smrtka
Quill Rat
Příspěvky:31
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Re: Avalon 2

Příspěvek od pan_Smrtka » 11.05.2011, 09:30 hod.

To s An evil force dělá víc itemů. Právě jsem koupil tohle
Gauntlets od Poison Dagger
Level 4 An evil force (30/30 charges)

Nevím jak je to zařízeno s novými necro skilly, zda mají ID těch původních, nebo mají nová ID, ale vypadá to, že si poison dagger nechce nalinkovat svůj string.
Obrázek

Uživatelský avatar
Fraxinus
Adviser
Příspěvky:3398
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:Fraxinus#2208
Bydliště:Mladá Boleslav
Kontaktovat uživatele:

Re: Avalon 2

Příspěvek od Fraxinus » 11.05.2011, 09:33 hod.

Protože skill poison dagger v avalonu vůbec není.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Uživatelský avatar
Grammator
Na-Krul
Příspěvky:3535
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Grammator#2662
Bydliště:Liberec
Kontaktovat uživatele:

Re: Avalon 2

Příspěvek od Grammator » 15.05.2011, 22:05 hod.

tak mě napadlo, četl vůbec někdo ty knížky? :D snažil sem se tam osvětlit pár věcí, popř. trochu přiživit celé pozadí Avalonu...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook

Uživatelský avatar
damagedeath
Zhar the Mad
Příspěvky:1956

Re: Avalon 2

Příspěvek od damagedeath » 16.05.2011, 11:00 hod.

Já jo... :D

Odpovědět

Zpět na „Avalon“