Nejlepší taktika pro 3 hráče?
Moderátor:Dark_Deamon
- damagedeath
- Zhar the Mad
Spell: šedou barvou se ti označuje:
socketed item
ethereal item
socketed ethereal item
socketed item
ethereal item
socketed ethereal item
- Spellsword
- Doom Knight
- BattleTag:Spellsword#2546
Re: Nejlepší taktika pro 3 hráče?
Díky za info o runach s emeraldem. Damage se zvedl ze 15-35 na 44-68. Zkusím vymlátit třetí akt.
*
Naše trio ve škole už pomlátilo půlku 3. aktu. Navíc se dnešní den zapíše do historie jako den, kdy jsem složil své první runové slovo - Steel Vypadl mi obouručák s dvěma sockety, tak jsem našel nejnižžší RW.
*
Naše trio ve škole už pomlátilo půlku 3. aktu. Navíc se dnešní den zapíše do historie jako den, kdy jsem složil své první runové slovo - Steel Vypadl mi obouručák s dvěma sockety, tak jsem našel nejnižžší RW.
tak pokud už si v třetim aktu na night a sbíráš vše tak už bys měl mít : 1 Tal Runa + 1 Amn Runa + 1 Perfect Ruby to když přidáš do štítu (v hor kostce) tak se ti do něj udělaj díry a pak tam můžeš dát třeba ten rhyme
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
- Spellsword
- Doom Knight
Mám rare štít - max 1 socket Ale pokusím se najít jiný
EDIT: Tak jsem si zvedl resisty o 10 a i nějaký defense. Našel jsem tohle
EDIT: Tak jsem si zvedl resisty o 10 a i nějaký defense. Našel jsem tohle
jj to sou dobrý boty také je na pár postavách používám
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
- Spellsword
- Doom Knight
Jo, jsou fajn. Dostávám menší damage Stejně mě ale nazachránily před smrti. No a když jsem se nahatej vracel pro své tělo, hádejte, kdo mi šel přímo naproti? Izual! To mám fakt kliku... Nemusím snad popisovat, jak to dopadlo...
používáš holy shield??
izual dmg moc nedává spíš jen vydrží
izual dmg moc nedává spíš jen vydrží
- Spellsword
- Doom Knight
Používám Zeal jako útočný skill a Fanaticism auru + merc má Prayer. Na Holy Shield schází jenom jeden skill bod...
To jo, minule když jsem nonstop mlátil Izuala došla mi mana i přes mana steal
EDIT: Izual si musel zapomenout svoje životy doma nebo co. Minule jsem ho mlátit asi pět minut, teď jsem ho zvládl ani ne za minutu...
To jo, minule když jsem nonstop mlátil Izuala došla mi mana i přes mana steal
EDIT: Izual si musel zapomenout svoje životy doma nebo co. Minule jsem ho mlátit asi pět minut, teď jsem ho zvládl ani ne za minutu...
takže holy shield nemáš??
jinak aura prayers je na prd vem si buď s might pro větší dmg nebo pokud máš problémy nejlepší bude s holy freeze
jinak aura prayers je na prd vem si buď s might pro větší dmg nebo pokud máš problémy nejlepší bude s holy freeze
- Spellsword
- Doom Knight
Holy Shield nemám, no Dnes snad udelam level a dam do toho prvni skillpoint. Prayer se od začátku docela hodilo, ale teď fakt ztrácí význam když mám lifesteal... asi si vezmu ten freeze.
EDIT: Už mám Holy Shield. Jdu to zkusit.
EDIT: Už mám Holy Shield. Jdu to zkusit.
Naposledy upravil(a) Spellsword dne 30.04.2011, 11:40 hod., celkem upraveno 1 x.
A myslíš těma dvěma Blessed Hammer a Charge, nebo Charge a Smite? Protože v tom druhém případě to samozřejmě fungovat nebude (viz šipky ukazující prerekvizity).
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Holy Shield funguje jen pokud ty používáš štít.
- Spellsword
- Doom Knight
Holy Shield už mám. Funguje to a dává docela dobrý defense. U mě jen bude problém furt to zapínat a dávat pozor, kdy se to deaktivuje...
jj na prvnim lvl je to na prd, ale s každym lvl se duration zvyšuje o 25 s
na 20 lvl to vydrží asi 8,5minuty
na 20 lvl to vydrží asi 8,5minuty
- Spellsword
- Doom Knight
Myslím, že to mám na 5 nebo 7 lvlu Jo a už jsem našel štít se dvěma socketama, na Rhyme ještě chybí Eth runa...
jak vůbec může chybět eth runa??
to se mi eště nestalo
to se mi eště nestalo
- Spellsword
- Doom Knight
Buďto jsem ji přeměnil ve vyšší runu, nebo někam vložil. Ale na tom už stejně nesejde - už mám ten štít s Rhyme!
Teď jdu na Diabla
Jaká je vůbec šance, že najdu unique item se sockety a jde to vůbec?
Teď jdu na Diabla
Jaká je vůbec šance, že najdu unique item se sockety a jde to vůbec?
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Některé unique a sety mají pevně nastavené sockety, ale moc jich není. Spíš bych to viděl na Larzuka. Ten ti do unique jednu díru přidá. I rare nějaké může mít (1 nebo 2).
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Spellsword
- Doom Knight
Jak to, že jsou Venom Lordi u Diabla tak silní?! Jen jsem otevřel pečeť a vyběhl na mě dav démonů s bossem (extra silným a rychlým)... Jen jsem stačil vypít 5 revpotionů a RIP... A utec se nadá, oni uspou celý průchod a stejně mě doženou...
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Infektor je sviňa. Budeš se muset naučit si je roztahat tak, aby byli u sebe jen po jednom, Chaos Sanctuary je na to velká dost. Abys jim snáze utekl, použij auru Vigor Nebo town portal a vrať se přes waypoint. 4. akt nightmare je přípravou na hell se vším všudy...tam bude často mnohem hůř.
...Ancients, go, go go!