originální cd-key LoD
Moderátor:Dark_Deamon
Zdravím,
současně se kvůli ladder resetu vracím ke hře na battle-netu. Chtěl jsem se zeptat, jestli by tu nebyl někdo kdo již nehraje aktivně, nebo hraje soukromé realmy a kdo by mi mohl půjčit/darovat originální cd-klíč k LoD.
Kdyžtak PM.
Díky moc
současně se kvůli ladder resetu vracím ke hře na battle-netu. Chtěl jsem se zeptat, jestli by tu nebyl někdo kdo již nehraje aktivně, nebo hraje soukromé realmy a kdo by mi mohl půjčit/darovat originální cd-klíč k LoD.
Kdyžtak PM.
Díky moc
Re: originální cd-key LoD
Mohl bys mě, prosím, odkázat na článek pravidel, které jsem dle Tebe porušil ?damagedeath píše:Máš první varování!!!
Díky
- damagedeath
- Zhar the Mad
Tak z tvého příspěvku vyplývá, že nemáš originál a sháíníš originální cd-key, co na tom není jasného?
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
DD: Já myslím, že dostatečným trestem pro něj bude to, že mu CD-Key nikdo stejně nedá.
hypno: Stačí koupit origoš a máš po problému.
hypno: Stačí koupit origoš a máš po problému.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Mám originál 2x a sháním licenci na další PC. Myslím si, že jsem poslední kdo by chtěl Blizzardy nějak občůrávat :-)
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
A na co prosimtebe potřebuješ 3x cd-key Mě třeba stačí jediný.
...Ancients, go, go go!
I tři jsou zoufale málo ...při velikosti truhly na BN
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.
- damagedeath
- Zhar the Mad
Přijmi mou omluvu, jinak pokud máš ještě zájem, tak já jeden cd-key mám...je od toho diabla, který mi rozprcla mechanika na milion kousků a jelikož mám nové, tak mám tento cd-key tak nějak navíc.
damagedeath píše:Přijmi mou omluvu, jinak pokud máš ještě zájem, tak já jeden cd-key mám...je od toho diabla, který mi rozprcla mechanika na milion kousků a jelikož mám nové, tak mám tento cd-key tak nějak navíc.
Taky se ti to stalo?
Phoenix realm