ondrous555 - Varování
inb4 lock
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
-
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: ondrous555 - Varování
Ano to se omlovam HC to ma vahu a velkou:DFraxinus píše:Jestli tím "fukory" myslíš mě, tak těch 87 lvl byl Guardian, hezky červeně obarvený. Žádnej lamáckej šampón, kterej je fakt jak říkáš lážo plážo. A to tvé řekněme lámání rekordů na to udělat lvl 90+chara co nejrychleji, zajímá možná tak nějaká děcka.
Svým způsobem máš možná pravdu, boti jsou nedílnou součástí battle.netu. Ale díky nim tam mnozí z nás a tuny normálních hráčů už nepáchnou. Takže tam zbyl tak akorát odpad, který o to zájem má, tedy takoví jako ty.
90.lvl po 3 dnech resetu? Není to náhodou dle režimu no sleep, no food no drink no WC, death as a result?
ano budou mit 90 mozna i driv v pondeli zacnu hrat take pocitam ,ze behem toho dne se dostanu na hell a tam s tim bude nejaky cas prace:D
nejaky charakter zamereny na pocet skill carodejka necromant dudu a podobne 2xspirit diciple set shako projdes cely hel bez nejakych velkych problemu pak uz se expi dobre.
jeste jednou se omlouva HC to je kapitola sama o sebe.
tam vse asi funguje uplne jinak
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
To máš pravdu. HC hrajou ti, kdo to hrát umí. A umět to hrát znamená umět to hrát s, i bez těch super věciček, cos vyjmenoval, víš
Takže: na tom battle.netu doporučuji ti toto: založ si Hardcore postavu, zakaž si používat boty a zkus to dohrát. Na směnu je tam o dost méně předmětů, častokrát za nehorázné ceny pro prvně hrajícího HC, takže to bude jízda álá poraď si sám A ten guardian, co jsem ti ukázal, takovou jízdu absolvoval. A řeknu ti, vychutnáš si to Diablo 1000x víc, než tak, jak to momentálně hraješ. A po takové zkušenosti na mnoho věcí změníš názor, tím jsem si jist
Takže: na tom battle.netu doporučuji ti toto: založ si Hardcore postavu, zakaž si používat boty a zkus to dohrát. Na směnu je tam o dost méně předmětů, častokrát za nehorázné ceny pro prvně hrajícího HC, takže to bude jízda álá poraď si sám A ten guardian, co jsem ti ukázal, takovou jízdu absolvoval. A řeknu ti, vychutnáš si to Diablo 1000x víc, než tak, jak to momentálně hraješ. A po takové zkušenosti na mnoho věcí změníš názor, tím jsem si jist
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
-
- Fallen Shaman
Fraxinus píše:To máš pravdu. HC hrajou ti, kdo to hrát umí. A umět to hrát znamená umět to hrát s, i bez těch super věciček, cos vyjmenoval, víš
BOT na HC to asi si nekdo jen tak netroufne pouzivat velky risk podle mne on nehraje lepe nez clovek.
asi je tam take uplne jiny stil hrani na klasickem bnetu nahanis vicemene jen veci nic jineho:D
A tomu se podrizeje vse i stil hrani a tim nemyslim boti.
postup hrou a podobne.
a jestly si myslite ze sem si tim neprosel:D
nejsem treba schopny hrat za paladina s teleportem protoze sem s nim nekolik mesicu behel pesky za tu dobu se clovek nauci hrat urcitim stilem a nejsem se schopny toho zbavit:D Ja se s tim paladinem telnu kam potrebuji a pak beham pesky,protoze mam navykle to umim:D
A to vybaceni o kterem sem se zminil to je LOW spiriti si udelas sam a diciple set to koupis levne to nikdo nenosi to nekoupis za PGM amulet za pul um.
shako se da nahradit lore po poslednim resetu bylo ze zacatku drahe
- Necrolyta
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
ondrousi: já taky nejsem na diablo expert a nějaký boty či map hack nepoužívám. dva ratllecage sem našel i bez těch tvojich cheatů. a jetsli tady říkáš, že neumí hrát, tak klobouk dolů. odvážné prohlášení. já sem se nikdy nedostal na hell a s diablem nemám velké skušenosti, ale lidi co tu jsou, hráli diablo na hell třeba padesátkrát(Gramm, Frax, DD, atd.) tak nám tady nevysvětluj co je to poctivost. ti co nemaj original a nehraj na bnetu, neznamená, že to neumí hrát a, že nejsou poctivý. na bnetu nehraju, protože mě to neláká a neni to nepoctivé. přeřiď si h*bu na jiný režim a bav se o normálních věcech. jediná rada.
meč je králem boje
a kost, to je noha moje
a kost, to je noha moje
tak myslim, ze diskuze tohoto typu uz ztratila na vyznamu.. jestli na Bnetu o to je zajem, tak at si to resi tam, tady o to ocividne zajem neni.. tak uz to nereste
Necrolyto: ratllecage neni zadnej zazrak.. ze si se nedostal na hell neni zadna ostuda, ale pak bych se do podobnych debat poustel obezretneji byt tebou, preci jen na hell je to uplne jina hra.. nevsiml jsem si ze by ondrous tvrdil, ze ti co nehraji na BN neumi hrat, jen ma asi zkresleny vjem poctivosti ohledne uzivani programu..
Necrolyto: ratllecage neni zadnej zazrak.. ze si se nedostal na hell neni zadna ostuda, ale pak bych se do podobnych debat poustel obezretneji byt tebou, preci jen na hell je to uplne jina hra.. nevsiml jsem si ze by ondrous tvrdil, ze ti co nehraji na BN neumi hrat, jen ma asi zkresleny vjem poctivosti ohledne uzivani programu..
Kupodivu mě to stále baví..
- Necrolyta
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
vorvy : vim , že to neji žádnej zázrak, ale slušný to je.
meč je králem boje
a kost, to je noha moje
a kost, to je noha moje
-
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
ondrous555: Nechápem čo tu riešiš. BOT = CHEAT. CHEAT = Porušovanie pravidiel. Takže to je absolútne jedno či si svätý peter alebo satan, je to nelegálne a BANuhodné. Plus ak ti tu povedia admini že porušuješ pravidlá tak ich porušuješ. A nech spravíš čokoľvek, ich názor nezmeníš lebo si u nich doma a tam si oni môžu dať pravidlá aké chcú. Kľudne ťa môžu aj diskriminovať. To je ich vec.
Buď skončíš s banom a lockne sa to alebo sa to lockne a skončíš s banom neskôr.
Buď skončíš s banom a lockne sa to alebo sa to lockne a skončíš s banom neskôr.
mato - simple
Necrolyta: to ja samozrejme nepopiram, cloveka potesi i normal unique armor, me tuhle padl silks of the victory a mel jsem radost jak blazen, sice mi byl uplne k nicemu, ale padl mi poprve.. jen pockej az ti dropne neco z vyssich obtiznosti, to pak teprve poznas co je radost
mato: bot=cheat ano, bot=porusovani pravidel ano, ale cheat=porusovani pravidel neni uplne vzdy ekvivalentni..
mato: bot=cheat ano, bot=porusovani pravidel ano, ale cheat=porusovani pravidel neni uplne vzdy ekvivalentni..
-
- Fallen Shaman
Diky Javurek ,ze vy opravdu nemate nikde zadne odkazi na hac programy ani na C3PO Maphack a podobne pouze progremy ovlivnuji singl
mozna sem se mohl zminit o tom jak to funguje ,ale odkaz sem urcite davat nemel.
Ja si pamatuji ,za tam ty odkazi byli proto sem se tu tim ohanel
mozna kdybi mne nekdo neco podobneho zdelil asi by jsme tu takto nediskutovali:D
prvniho ceho sem se dockal bylo sdeleni ,ze sem idiot
http://diablo2lod.diablo3.cz/index.php? ... t=Programy
Takze se chci vsem omluvit opravdu sem na toto forum odkazi na bot nepatri.
OMLOUVAM SE
Mam malou radu pro zacinaji hrace kdyz budou chodit na baalruny a diaruny tak at si s tim leaderem nesnazi povidat je to BOT a ten si s vami povidat nebude ja se o to pokousel opravdu vam nic neodpovi
pekne jsme si tu ,ale popovidali ne? zitra smazu posledni postavy po resetu kdyz bude chtit nekdo nejake veci na nonleader at se ozve osobkou uz sem toho dost rozdal porad neco zbylo:D
mozna sem se mohl zminit o tom jak to funguje ,ale odkaz sem urcite davat nemel.
Ja si pamatuji ,za tam ty odkazi byli proto sem se tu tim ohanel
mozna kdybi mne nekdo neco podobneho zdelil asi by jsme tu takto nediskutovali:D
prvniho ceho sem se dockal bylo sdeleni ,ze sem idiot
http://diablo2lod.diablo3.cz/index.php? ... t=Programy
Takze se chci vsem omluvit opravdu sem na toto forum odkazi na bot nepatri.
OMLOUVAM SE
Mam malou radu pro zacinaji hrace kdyz budou chodit na baalruny a diaruny tak at si s tim leaderem nesnazi povidat je to BOT a ten si s vami povidat nebude ja se o to pokousel opravdu vam nic neodpovi
pekne jsme si tu ,ale popovidali ne? zitra smazu posledni postavy po resetu kdyz bude chtit nekdo nejake veci na nonleader at se ozve osobkou uz sem toho dost rozdal porad neco zbylo:D
-
- Wraith
- Kontaktovat uživatele:
Vorvy: Áno, ale to čo tu on prezentuje pravidlá porušuje nie?:D
"cheat=porusovani pravidel neni uplne vzdy ekvivalentni.." No to je takmer nekonečná diskusia o tom ako to kto vidí. Každý cheat ti pomáha niečo dosiahnúť a vylepšiť. Či už je to "nevinný" maphack alebo bot ktorý dokáže zabiť hocijakého hráča (príklad).
"cheat=porusovani pravidel neni uplne vzdy ekvivalentni.." No to je takmer nekonečná diskusia o tom ako to kto vidí. Každý cheat ti pomáha niečo dosiahnúť a vylepšiť. Či už je to "nevinný" maphack alebo bot ktorý dokáže zabiť hocijakého hráča (príklad).
mato - simple
Hej myslím, že jste si už dost popovídali, ne? Už fakt tu komedii skončete.
mato: ano mas pravdu, to by byla nekonecna diskuze, pojem cheat si kazdej musi vysvetlit po svem a stanovit si moralni hranice, paklize to ale uzivas v rozporu s poskytovatelem nastavenou hranici, je to poruseni..
verim tomu, ze kdyby si ondrous napred zjistil, jaky tu na to obecne panuje nazor, tak by se zadneho hrichu nedopustil.. vzdyt tohle cele je jen kvuli tomu odkazu co sem hodil, kdyby o tom zacal jen diskutovat, nic by se nestalo, sice by rozpoutal vasnivou debatu o tom co je a co neni moralni, ale to by dle meho nazoru nebylo v rozporu s nicim.. ze je to v rozporu s pravidly BN me nezajima, tam at se o to staraji sami.. navic je zrejme ze uz to pochopil
verim tomu, ze kdyby si ondrous napred zjistil, jaky tu na to obecne panuje nazor, tak by se zadneho hrichu nedopustil.. vzdyt tohle cele je jen kvuli tomu odkazu co sem hodil, kdyby o tom zacal jen diskutovat, nic by se nestalo, sice by rozpoutal vasnivou debatu o tom co je a co neni moralni, ale to by dle meho nazoru nebylo v rozporu s nicim.. ze je to v rozporu s pravidly BN me nezajima, tam at se o to staraji sami.. navic je zrejme ze uz to pochopil
Chtěl jsem to schválně nechat aspoň chvíli aby viděl že je sám kdo to obhajuje LOCKED
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
vy si tu užijete všechnu srandu zrovna když sem v práci
EDIT by Garn: Zrovna jsem si říkal ještě že jsi tu nebyl... to by dopadlo.
EDIT by DD ... a já jsem tu taky nebyl...ale nekrolyta se nám pochlapil
přidej nuluNecrolyta píše:ale lidi co tu jsou, hráli diablo na hell třeba padesátkrát(Gramm, Frax, DD, atd.)
EDIT by Garn: Zrovna jsem si říkal ještě že jsi tu nebyl... to by dopadlo.
EDIT by DD ... a já jsem tu taky nebyl...ale nekrolyta se nám pochlapil
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil