Nejkvalitnější věci z monster
Moderátor:Dark_Deamon
- damagedeath
- Zhar the Mad
Pak dám report, co jsem s ní udělal...
Re: nejkvalitnější věci z monster
ZraněníSmrt: Nehoráznej gratz
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Tady nejde jinak, než že se připojím s gratulací. Masakr
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
nemá smysl gratulovat..zítra padne Tyrael's Might...to by ta gratulace asi nikdy nepřestala
pěkné no..teď ještě co uděláš?
pěkné no..teď ještě co uděláš?
tak ono se ZODkou se toho moc delat neda, ale mam tuseni kde skonci
Kupodivu mě to stále baví..
BotD.
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
Tak todle jsem ještě neviděl. Tebe ty runy maj fakt rády, nebo fakt nevim.
- Gladiator91
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
Wauu dobře ty to sem zvědavej co s ní uděláš
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
BotD myslím už DD má ne ? opravte mě jestli se pletu, ale neseskládal si BotD když si vycubil Zod z těch několika tisíc runů v LK ??
Tipoval bych to na nějaký parádní brnění eth, nebo nějakou zbraň eth, ale fakt nějakej masakr, kterej si ani představit neumím
Tipoval bych to na nějaký parádní brnění eth, nebo nějakou zbraň eth, ale fakt nějakej masakr, kterej si ani představit neumím
"Do what you fear and the death of fear is certain."
ale tak BotDu neni nikty dost, minimalne to chce jeden do 2h zbrane jeden do 1h a jeden do luku
u zbrane to asi velkej vyznam nema, to bych raci pockal az mi padne neetericka verze a dal do ni ohm, vyjde to o dost levneji a pravdepodobnost je o dost vetsi a u brneni to skoro obstara pul (30sice neni 50 ale i tak bych tam dal raci ber )
u zbrane to asi velkej vyznam nema, to bych raci pockal az mi padne neetericka verze a dal do ni ohm, vyjde to o dost levneji a pravdepodobnost je o dost vetsi a u brneni to skoro obstara pul (30sice neni 50 ale i tak bych tam dal raci ber )
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Anebo se slituje nad nebohým Aragornem, který dropnul eth Stormlash a daruje mu jí k narozkámBemik píše:BotD myslím už DD má ne ? opravte mě jestli se pletu, ale neseskládal si BotD když si vycubil Zod z těch několika tisíc runů v LK ??
asi mi neco unika,co je na tom stormlashi tak uzasneho?jedine,co by mozna pro me stalo za slovo co nemaji jine zbrane,je ten static field...
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Záleží na úhlu pohledu ... pro Aragorna je to třeba nejlepší dostupná zbraň pro PvM Zealota, měl ale tolik smůly, že jí dropnul éterickou
tak ma dobrou speed, dmg a ten static mne prijde docela nanic jelikoz je to jeste horsi nez cb ...
speed, dmg, cb, +light dmg.. ja ho mam u avengera a je to uplne dokonala zbran, na nektery lamky je dobrej i ten static.. pak uz je staci jen dorazit
Kupodivu mě to stále baví..
tak kdyz mas cim zrusit phys imune tak je static nanic a kdyz nemas tak je stejne nanic jelikoz ubere jen do 50% (na hell) a pak to musis pizlat nejakym drobnym ele dmg z itemu, u avengera je ele dmg velkej takze ten static stejne nepotrebuje, ma to dost vyhod ale ten static bych mezi ne nepocital, je to v podstate nanic, cb staci
Kdesi tu někde někdo psal cosi o jednom setovym předmětu na akt.
Včera jsem začal paladina, jedu p8, hardcore, je to takovej mix, chci zkusit jak daleko s tímhle dojedu. Nicméně jsem v poušti kde jsou hrobky. (Canyon of the magi tuším) a doteď mi nepadla jediná setová/unikátní věc. Andariel dala dokonalý drop 1 rare meč a 1 magic sekyru, k tomu ještě 3 gemy. Takže to zatím vidím tak, že se připojím k těm neštastníkům co do konce normalu neuvidí jinou barvu než žlutou.
Včera jsem začal paladina, jedu p8, hardcore, je to takovej mix, chci zkusit jak daleko s tímhle dojedu. Nicméně jsem v poušti kde jsou hrobky. (Canyon of the magi tuším) a doteď mi nepadla jediná setová/unikátní věc. Andariel dala dokonalý drop 1 rare meč a 1 magic sekyru, k tomu ještě 3 gemy. Takže to zatím vidím tak, že se připojím k těm neštastníkům co do konce normalu neuvidí jinou barvu než žlutou.
at budes sebevetsi smolar uz v 2 aktu musis najit hnedy veci -> kostka, hul, amulet a co se normalnich uniqu tyce ... no, mne nejdriv kdysi padl v 1aktu, jinak normalne cekam do tretiho ... a k tem setovejm... no zadna slava to neni, ono ti na normal muzou padat stejne jen ty podradny sety ktery jsou po vetsinu i horsi nez rare...
už v druhým aktu ti padnou aspoň dva hazarus belty věř mi...
"Do what you fear and the death of fear is certain."