Amazon
Moderátor:Dark_Deamon
Tak todle je klasická bowka na fyzické poškození. Chyba nebude nikde, jen tento typ amazonky potřebuje pořádnej luk a neuplé Kuko neni zrovna ideální.
Re: Amazon
tak buď si upni kuko, nebo si něco slož, pokud nemáš štěstí na unikáty, jestli můžeš ladder rw, tak určitě harmony (tir+ith+sol+ko) s +6 do valkýry, bude se i později hodit na switch na nahazování V a v nějakém matrialchal bowu (asi i v ceremonial, což pro tebe bude přijatelnější na sílu) + 2 ama skills, nebo třeba hydrabowu bude mít i solidní dmg
jinak pak hratelnej bude faith (Ohm+Jah+Lem+Eld), ale to už je dražší záležitost, jestli jedeš na sp, tak si asi zaběháš pro runy
BotD v hydrabowu taky nezklame; jinak určitě nej luk je unikátní hydrabow windforce, akorát ten na NM tušim nepadá.. asi začni s tím harmony, popř. upnout kuko, nebo sehnat žlutej ceremonial +170% ED a víc (jde až +300%)
a zkus si najít nějaké talismany s poison/lightning dmg
jinak pak hratelnej bude faith (Ohm+Jah+Lem+Eld), ale to už je dražší záležitost, jestli jedeš na sp, tak si asi zaběháš pro runy
BotD v hydrabowu taky nezklame; jinak určitě nej luk je unikátní hydrabow windforce, akorát ten na NM tušim nepadá.. asi začni s tím harmony, popř. upnout kuko, nebo sehnat žlutej ceremonial +170% ED a víc (jde až +300%)
a zkus si najít nějaké talismany s poison/lightning dmg
HC Destroyer Pilgrim - Bonemancer - 71. lvl
- damagedeath
- Zhar the Mad
Kuko bych neupoval, protože to navýšení nároků na dexterity je fakt maso a hlavně je to luk spíše pro arrish bowu na fire...
Klidně bych ten kuko upnul....dex řešit nemusí,už teď má s přehledem dost dex na to aby ho upnutý unesl a nárust dmg bude slušnej.
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.
a co treba upnuty Lycanders aim?
- damagedeath
- Zhar the Mad
homer_cz: proč zbytečně vyhazovat runu Pul kvůli takové kravině? To už bych šel raději do nějakého runowého slova, třeba to Harmony, které je nesrovnatelně lepší než upnutý Kuko Shakaku a také nesrovnatelně levnější.
Tak já jsem původně jel na immolation, ale ty mrchy mají na hell nějak moc resistů páč i ty co nejsou fire imunne tím pižlám dlouho. Tak jsem hodil respec a takto to poklikal. Tak zkusím najít nějakej pořádnej luk.
Tak ona ta bow ama je dost o preferencich hrace.Vyzkousel jsem vsechno mozne a nakonec jsem zjistil,ze mi nejvice vyhovuje tohle: 20 GA,20 Valkyrie,5 critical,po jednom v uhybech a penetrate,20 freezing arrow a zbytek v synergii cold arrow.Uz jsem se proste nemohl divat na to,jak merc s valkyrou pul hodiny pizlaji physic imune.Je to spis takovy pseudobuild,ale mne vyhovuje.
Mam dost peknejch unique luku, muzu ti klidne nejakej dat .. jinak Harmony je dokonalej luk za par supu, vrele doporucuji
Kupodivu mě to stále baví..
Vorvy: To bys klidně mohl, ale jaksi za něj nemám co nabídnou..
tak ja bowu zadnou zatim nemam a ani se nechystam, ale mam pro ni celkem peknej equip (+ama skills circlet, +ama rukavky, walkiria wing(+1),luky apod...)..
vzhledem k tomu ze zatim zadnou nemam bych ti to asi i dal
EDIT: tak bohuzel nemam zadnej elite luk, ale myslim ze si vyberes. vsechno v tomhle albu je ti k dospozici, staci rict. Jinak muzu se podivat i po nejakym 4socket GM bow na to harmony, verim ze u krav bych ho drive nebo pozdeji nasel
vzhledem k tomu ze zatim zadnou nemam bych ti to asi i dal
EDIT: tak bohuzel nemam zadnej elite luk, ale myslim ze si vyberes. vsechno v tomhle albu je ti k dospozici, staci rict. Jinak muzu se podivat i po nejakym 4socket GM bow na to harmony, verim ze u krav bych ho drive nebo pozdeji nasel
Tak kdybys měl ten 4socket tak by to bylo bezvadný. Jinak všechno z alba jsou nádhery, ale je mi jasný, že jsi to asi nezískal za hodinu, takže řekni o čem jsi si jistý že to opravdu nevyužiješ.
rekl jsem jasne ze ti dam cokoliv z toho co je v albu.. proste si staci rict, bo ti to mam poslat vse at si to vyzkousis?
4sock GM bow nemam, ale kdyz ho najdu, schovam ho pro tebe
4sock GM bow nemam, ale kdyz ho najdu, schovam ho pro tebe
Noo... tak jestli si teda můžu vybírat tak by se mi hodil ten Lycanders Aim,Mavina´s brnění, Passive and Magic skiller, Coronet a ty Rune Grasp rukavice... nebo jenom něco z toho.... když najdeš ten 4socket tak ti ten luk vrátím..
tak vybrals dle meho ocekavani, ta coronet s teleportem se ti bude hodit .. pres PM mi posli maila..
EDIT: do te PMky pripis, jestli je HC, jestli hrajes s plugy apod..
EDIT: do te PMky pripis, jestli je HC, jestli hrajes s plugy apod..
hej tak hned z prvniho hloucku v kravine mi padlo toto: http://vorvy.rajce.idnes.cz/bow/#3.jpg
- fakt povedenej superior, ale co s nim ze?
chvili na to pak bartucs cut-throat
- fakt povedenej superior, ale co s nim ze?
chvili na to pak bartucs cut-throat
vorvy: luk socketneš v kostce a něco do něj narveš ,)
dd: tak jasně, že upnuté kuko je jedna z nejhorších možností, ale taky jedna z mála, co může udělat na nonledder postavě, pokud nechce skádat rw s jah; ono když nenapíše, za jakých podmínek hraje, tak je lepší zmínit všechny možné varianty, navíc mě pulka padá celkem často, tak bych asi nemluvil o vyhazování
dd: tak jasně, že upnuté kuko je jedna z nejhorších možností, ale taky jedna z mála, co může udělat na nonledder postavě, pokud nechce skádat rw s jah; ono když nenapíše, za jakých podmínek hraje, tak je lepší zmínit všechny možné varianty, navíc mě pulka padá celkem často, tak bych asi nemluvil o vyhazování
prave ze v kostce ho nesocknu, protoze je superior.. musel bych to udelat u larzuka a ten mi tam hodi 5 socketu, potrebuju 4 na to harmony..
jo, pravda.. tak to potom nic moc, leda bys tam chtěl hodit CtA, šance, že by ti dal Larzuk jen 4 díry při ilvl 81 asi neni, co?
ten ti da vzdycky maximalni pocet der ...
jinak k tomu superioru teda klobouk dolu , troufnu si rict ze sehnat zodku by bylo i snadnejsi
jinak k tomu superioru teda klobouk dolu , troufnu si rict ze sehnat zodku by bylo i snadnejsi