Diablo 1.00
Moderátor:Dark_Deamon
Ahoj,
zkoušeli jste někdo nainstalovat a hrát D2 bez datáče a bez patchů??
dost by mě zajímalo jak to vypadá, myslim tim vyváženost obtížnost drop apod.
zkoušeli jste někdo nainstalovat a hrát D2 bez datáče a bez patchů??
dost by mě zajímalo jak to vypadá, myslim tim vyváženost obtížnost drop apod.
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
- Tib3rian
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tiberian#2416
Re: Diablo 1.00
Pokial viem, tak bola o dost tazsia nez verzia 1.13.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
bola to sranda. paladin mal vraj za kazdy bod v zeale +1 hit
“If you only read the books that everyone else is reading, you can only think what everyone else is thinking.” -H.M.
to bylo asi naprd kdyžs tam měl 22, to se s tou iron maiden asi nedalo dělat už vůbec nic
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
Pokud si dobře pomatuji tak se hity za level už nezvyšovali.
Hrál jsem to už dost dávno, v dobách kdy pro mě D2 ještě skrývalo mnoho tajemství...to byla ta pravá sranda
Hrál jsem to už dost dávno, v dobách kdy pro mě D2 ještě skrývalo mnoho tajemství...to byla ta pravá sranda
- Tib3rian
- Doom Knight
- BattleTag:Tiberian#2416
S tym Paladinom to bolo naozaj tak, Zeal mal pocet hitov zodpovedajuci poctu investovanych bodov. Pisali to vtedy aj v Scorecku.
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"
Když už je tady zmíněn ten časopis - nemá někdo doma staré recenze Diabla 2? Že by to někdo ofotil.. Kdysi jsem ji četla, ale docela ráda bych si to přečetla znovu.
HC grál: 537/516 (-21)
- Necrolyta
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
já jo, ale nechci spamovat. nesbírám to, ale brácha to sbíral.
Naposledy upravil(a) Necrolyta dne 07.03.2011, 09:36 hod., celkem upraveno 1 x.
meč je králem boje
a kost, to je noha moje
a kost, to je noha moje
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
když moc pohledám, tak snad najdu--ono troje stěhování od té doby udělalo asi své.raisen píše:Když už je tady zmíněn ten časopis - nemá někdo doma staré recenze Diabla 2? Že by to někdo ofotil.. Kdysi jsem ji četla, ale docela ráda bych si to přečetla znovu.
ad zeal: jj, tak nějak to fungovalo. pamatuju se, že můj 1 palach měl asi 10 skilů nacpaných v thornem a od nm se už nedal hrát, bo sem to pižlal všechno asi 2 minuty
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- Lord_Sp
- Wraith
- BattleTag:LordSp#2207
možu potom hodit link z fotkama ... mám Preview a myslim že aj recenziu čisto Diablo 2 :-D
to bysme byli rádi... taky bych to rád přečetl...
"Do what you fear and the death of fear is certain."
tak to ja stare dobre orig diablo dojel za necra z blood golemem a iron maiden . Fungovalo to velmi dobre
HC Athena MAzon 28 lvl
HC Givemepain berserk barb lvl 33
HC Givemepain berserk barb lvl 33
jak dlouho ti to trvalo??
dnes by to bylo asi na celou věčnost
dnes by to bylo asi na celou věčnost
- damagedeath
- Zhar the Mad
Nebyl na tom bodobně i sommoner, za level jeden kosťák, nějak matně si na to vzpomínám...