AKT 1 -
Hell
Hned na začátek hellu jsem se mrknul na své rezisty a je to celkem špatné. Ale budu se s tím nějak muset poprat.
(Obr. 250) Videa jsem tentokrát zpracoval dvě a jsou v nich úryvky z celého aktu, samým začátkem počínaje.
(Video - 1. akt Hell – Část 1.) Na něm je zřejmé, že to nebude tak zlé, jak jsem se obával. Zkusil jsem i players 8, oběhnul s tím půlku Blood Mooru a vešel do Den of Evil, kde jsem narazil. Tam jsem to sestříhal, ale toho Gargantuana i s falleny jsem pižlal snad 10 minut. Raději tedy nastavuju zpět players 1 a pokračuji dále. Po vydrcení lokace nacházím první unikát:
(Obr. 251, 252) Hned u waypointu na mě tvrdě narazil Bishibosh. Duální imunita? No problemo.
(Obr. 253) Celkem rychle se pak dostávám k Blood Raven, která kladla mírnej odpor, ale marnej (viz Video).
(Obr. 254) V mauzoleu to opět zkouším na players 5, ale trvá to tam dost dlouho kvůli tomu. Některá monstra jsou navíc s ohledem na mé nízké rezisty nebezpečnější, než by bylo zdrávo.
(Obr. 256) Kryptu tedy navštěvuji opět na players 1 a tam jde všechno bez problémů.
(Obr. 257) Poté se šlo na návštěvu ke Coldcrow, kde činily potíže víc její kamarádky na jiných místech, než ona sama. Dole v patře pak bylo chvílemi dost horko díky Mightu a poněkud stísněnému prostoru. Jelikož ale potvora střílející zemřela rychle, nebylo to zas tak děsné.
(Obr. 259)
Pak jsem poctivě zelektrizoval každého fallena v Cold Plains a šel do Stony Field, kde mě přivítal hned na začátek Rakanishu. Byl vcelku „stručný“

Tenhle drobek ale dal dost práce.
(Obr. 260) Opodál stál ještě zajímavější kousek. Připlést se do boje s tím předchozím, měl bych to hodně těžké.
(Obr. 261) Občas potěší i drop, jenom škoda, že mě se moc nehodí do krámu nebo že nemá položku faster cast rate (to by bývalo bylo ideální pro merce).
(Obr. 262, 263) Po vydrcení zbytku mě v podzemí čekal tento zmetek, který byl nebezpečnější, než se zdálo.
(Obr. 264) Dost mě tam štval tenhle Carver, kterej byl díky vlastnostem skoro imunní vůči všemu.
(Obr. 265) Narazil jsem tam pak ještě na další chuťovky.
(Obr. 266, 267).
Venku v Dark Woodu mě překvapila pořádná výdrž Treeheada, kterému se k zemi vůbec nechtělo a já se musel furt teleportovat, aby mě se svými kámoši nezadupal do země.
(Obr. 268). V Tristramu to byla víceméně pohodička. Griswold trochu zlobil tím, že vydržel, ale měl smůlu. Tentokrát jsem si na něj při přehozu hůlek dal bacha.
(Obr. 269). Za odměnu jsem dostal tento
Useless Ring of Two Things, jak by se měl správně jmenovat.
(Obr. 270) Pokračujeme dále.
(Obr. 271) V bažinách nejprve navštěvuji jeskyni, kde bylo trošičku horko.
(Obr. 272) Ale padl tam jeden přebytečný charm, z něhož jsem v kostce udělal velice užitečný charm.
(Obr. 273) Potkávám tam ještě jednu nepříjemnost, podobnou jako v Underground Passage.
(Obr. 274, 275) Potom se jde na komtesu. Nacházím tam tenhle unikátní štít, škoda že to není Lidless Wall
(Obr. 276, 277) A ve třetím patře jsem hleděl smrti do očí, tolik mi to ubralo snad jen jednou ranou. Naštěstí jsem to nějak zvládnul. Ve videu je vidět, jak.
(Obr. 278) Bitka s komtesou mě nebavila. Nejen, že její minionky byly otravné a kradly mi neustále manu, musí mít duální imunitu.
(Obr. 279). Kdyby aspoň něco dropla.
(Obr. 280)
V Tamoe Highlands potkávám tohoto krasavce, co dal zabrat
(Obr. 281) a nacházím další unikát, který není nic pro mě.
(Obr. 282, 283) V Pitu se mi na začátek vygenerovala spousta bossů, které jsem si pěkně zadržoval na jednom místě, kam jsem je bezpečně z dálky smažil.
(Obr. 284) (Obr. 285) (Obr. 286) Ten opasek bych rád nasadil, až bude síla. Pak jsem si vyzkoušel gamble a u tohoto jsem si trhal vlasy.
(Obr. 287) Ve druhém patře Pitu mi bylo na stísněném prostoru zase horko. Musel jsem mít rychlé prsty a místo inferna je opékal „mikrovlnami“.
(Obr. 288) (Obr. 289, 290) (Obr. 291)
A následoval klášter, konečně. Uvítací výbor čítal tohoto krasavce, co mi dával zabrat,
(Obr. 292), a ještě většího, před kterým nešlo téměř ani zdrhnout, ani na něj nešlo pořádně útočit.
(Obr. 293) Ledová imunita je holt svinstvo.
(Obr. 294) Před touhletou jsem ještě picnul kováře, čímž začíná druhá část videa.
(Video - 1. akt Hell – Část 2.) Horko bylo i dále. Proč všichni tihle kostlivci lučištníci museli být Extra silní?!!
(Obr. 295) Ve vězení už bylo lépe a z této položky si nic nemusel dělat.
(Obr. 296) Ve videu je bitka s Pitspawnem, co mě málem odkrouhnul, zmetek. Jdeme do vnitřního kláštera a zase fuj.
(Obr. 297) Poté je vše důležité zaneseno už jenom ve videu. V katakombách jsem místy dost hazardoval, nejvíce asi teleportem k jednomu LE cursed Dark shaman bossovi. Byl jsem trochu frustrovaný z toho, že na každém patře jsem našel schody dolů až v poslední místnosti, možná proto. Bitka s Andariel pak už byla v pohodě. Drop k ničemu. Tak to mám za sebou a příště budu opalovat opálené ještě více v poušti
Na konci 1. aktu jsem měl tyto statistiky předměty: (Obr. 298) (Obr. 299)
Zbraň: Leaf Short Staff – 1-5 DMG, runové slovo Leaf (Tir Ral) +3 to Fire Skills, Adds 5-30 Fire Damage, +3 to Telekinesis (Sorceress only), +6 to Inferno (Sorceress only), +3 to Warmth (Sorceress only), +3 to Fire Bolt (Sorceress only), +152 Defense (Based on Character Level), Cold Resist +33%, +2 to Mana After Each Kill, +50% Damage to Undead
Switch: The Iron Jang Bong War Staff – 24-56 DMG, +2 to Sorceress Skill Levels, 20% Faster Cast Rate, +100% Enhanced Damage, +50% Bonus to Attack Rating, +30 Defense, +3 to Frost Nova (Sorceress only), +2 to Blaze (Sorceress only), +2 to Nova (Sorceress only), +50% Damage to Undead
Switch2: Yew Wand of Lower Resist – 2-8 DMG, +1 to Poison Explosion (Necromancer Only), Level 1 Lower Resist (67 Charges), +50% Damage to Undead
Helma: Lore Casque – 67 Defense, runové slovo Lore (Ort Sol) +1 to All Skills, +10 to Energy, Lightning Resist +30%, Damage Reduced by 7, +2 to Mana After Each Kill, +2 to Light Radius
Brnění: The Spirit Shroud Ghost Armor – 295 Defense, +1 to All Skill Levels, +150% Enhanced Defense, Replenish Life +10, Magic Damage Reduced by 8, Cannot Be Frozen
Rukavice: Soul Hand Gauntlets – 14 Defense, 12% Chance to Cast Level 4 Charged Bolt When Struck, +1 to Dexterity, Fire Resist +26%, Cold Resist +16%, Lightning Resist +26%, Poison Length Reduced by 25%
Pásek: Grim Lash Mesh Belt – 60 Defense, +53 to Life, +60% Enhanced Defense, +1 to Strength, Cold Resist +29%, Poison Resist +27%
Boty: Bone Trample Light Plated Boots – 16 Defense, +20% Faster Run/Walk, +39% Enhanced Defense, +2 to Dexterity, +30 to Maximum Stamina, Poison Resist +28%, 18% Better Chance of Getting Magic Items
Amulet: Order Scarab Amulet – +1 to Sorceress Skill Levels, +27 to Life, +6 to Mana, Replenish Life +5, Poison Length Reduced by 25%
Prsten 1: Bitter Touch Ring – +4 to Vitality, Replenish Life +4, +32 to Mana, Damage Reduced by 4, Magic Damage Reduced by 1
Prsten 2: Grim Circle Ring – +1 to Maximum Damage, +2 to Vitality, +13 to Energy, Cold Resist +21%, +1 to Mana After Each Kill, Damage Reduced by 1, Magic Damage Reduced by 1
Charmy:
1)
Crimson Small Charm (Fire Resist +5%)
2)
Tangerine Small Charm (Lightning Resist +5%)
3)
Coral Grand Charm of Pestilence (+25 Poison Damage Over 5 Second, Lightning Resist +24%)
4)
Russet Small Charm of Greed (Fire Resist +7%, 7% Extra Gold From Monsters)
5)
Ocher Large Charm (Lightning Resist +10%)
6)
Tangerine Small Charm of Vita (Life +19, Lightning Resist +4%)
7)
Lapis Small Charm (Cold Resist +6%)
8)
Garnet Grand Charm of Life (+15 to Life, Fire Resist +23%)
9)
Small Charm of Sustenance (+13 to Life)
10)
Russet Small Charm (Fire Resist +7%)
11)
Rugged Large Charm of Sustenance (+16 to Life, +21 to Maximum Stamina)
12)
Small Charm of Balance (5% Faster Hit Recovery)