Scroll of Resistance

Návody.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Freddie
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Scroll of Resistance

Příspěvek od Freddie » 27.02.2011, 17:09 hod.

Ahoj lidi,

ve questu Prison of Ice v 5. aktu jsem dostal Scroll of Resistance a chtěl bych se zeptat, jestli mám ten paperus využít hned, nebo počkat, až budu mít co největší resisty, abych měl největší bonus. Ale bojím se, jestli bych to časem neztratil, nebo v jiné obtížnosti by to automaticky zmizelo.

Také mě napadlo, že bych z obtížnosti Nightmare paperus Scroll of Resistance aktivoval na obtížnosti Normal a získal tak mnohokrát větší bonus, ale zase ten strach, že to natrvalo ztratím.
Naposledy upravil(a) Freddie dne 27.02.2011, 17:12 hod., celkem upraveno 1 x.

Jireky
Doom Knight

Re: Scroll of Resistance

Příspěvek od Jireky » 27.02.2011, 17:10 hod.

Použij to hnedka, nic se neztratí a bude to dávat furt 10 to all resists ať to použiješ kdy to použiješ.
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 27.02.2011, 17:49 hod.

vždycky ti to přidá + 10 all rezistances...
Nezaleží na tom kolik máš aktuálně rezy... takže když na Nm máš rezy all kolem 40, po použití svitku budeš mít kolem 50...
když s tím pudeš na normál a tam budeš mít all rez max (75), po použití svitku budeš mít na normal pořád 75 all rez, ale na Nm a hell uvidíš že máš vyžší rezistence o těch 10 ...
Prostě a jednoduše nezáleží na tom kdy to použiješ, ale že to použiješ... takže to přečti hnedka a neřeš víc :D věř mi...
"Do what you fear and the death of fear is certain."

siroga
Gorebelly

Příspěvek od siroga » 28.02.2011, 19:46 hod.

questovy veci co davaji trvalej bonus maji stejnej efekt porad (sleva u obchodniku za nejaky questy-neni vetsi kdyz ten quest splnis driv nebo pozdeji, lahvicka na hp ti jich prida porad jen 20 resy porad jen 10 atd ...)

Odpovědět

Zpět na „Návody“