nikto nema ocividnu pravdu, ty nic vies o mne a co vsetko som skusal a ja viem ho*no o tom, co vsetko si skusal ty, ale ocividne nieco bolo zle (a nekro to nebol), ked si mal pocit, ze nekro surne potrebuje dvojnasobnu dmg. Ak niekto da s barbom avalon (no thrower ofc, kazdy vie, ze s nim to ide, klasicky frenzy alebo ww/berserk, alebo warcrier), vtedy prehodnotim svoje slova.Grammator píše:to jistě můžeš, ale ty očividně nemáš pravdu, já očividně jo, jinak bys nepsal takový nesmysly...
já dal barbem sám avalon, ty na to potřebuješ 3 chary...
A to, ze som do avalonu vlacil 3 chary neznamena, ze ich na to nutne potrebujem 3. Ale tak, naco ist bicyklom ked mozem ist autom??? Cas su peniaze, a nie kazdy si mohol na realme otvarat avalon, kedy sa mu zachce (co bol vlastne aj jeden z dovodov, preco som prestal hravat).
Ale tak, aby som len nepindal furt, ten novy quest je celkom nice, aj ked tie itemy uz vyzeraju celkom tuctovo (nie som si isty, ci davat auru ako complete set vlastnost, je dobry napad, napriklad cely bartuc set rusil vsetky ostatne aury, tak ci nebude rovnaky bug aj teraz). Aspon je tu nieco nove a rad by som videl screeny vsetkych itemov, mozno by ma nejaky z nich dotiahol naspat k avalonu