Hc Welwet - Frenzíř
Moderátor:Dark_Deamon
Znovu se pokouším o Guardina.
Zase jde o babu, tentokrát hlavní útočnej skill frenzy, doplním ho mastery (zřejmě swordy, ještě nejsem rozhodnutej), potom klasika batlle orders,
na synergie se zřejmě vybodnu a pokusím se dát aspoň deset bodíků do war cry, možná nějaké do natural resistance, a pokud bude dost bodů tak jako poslední synergie.
- původně to měl být char na doplnění volné chvíle, ale zatím to jde pěkně, takže to vypadá že sem patří.
- začnu ho pořádně psát až od hellu, nechtěl jsme to tady zbytečně spamovat dalšíma charama..a taky jsem lenoch
- něco málo na úvod, potom sem dám i pár obrázků
Zase jde o babu, tentokrát hlavní útočnej skill frenzy, doplním ho mastery (zřejmě swordy, ještě nejsem rozhodnutej), potom klasika batlle orders,
na synergie se zřejmě vybodnu a pokusím se dát aspoň deset bodíků do war cry, možná nějaké do natural resistance, a pokud bude dost bodů tak jako poslední synergie.
- původně to měl být char na doplnění volné chvíle, ale zatím to jde pěkně, takže to vypadá že sem patří.
- začnu ho pořádně psát až od hellu, nechtěl jsme to tady zbytečně spamovat dalšíma charama..a taky jsem lenoch
- něco málo na úvod, potom sem dám i pár obrázků
Naposledy upravil(a) Welwet dne 22.02.2011, 15:43 hod., celkem upraveno 1 x.
Re: Hc Welwet - Frenzíř
Tak,...tady mám toho krasavce
Jméno: Welwet
Zaměření: frenzy, zatím swordy, war cry..
Úroveň: 67
Stav: NM 5 akt, ještě jsem nevytáhl paty
Pravidla:
- /players x povoleno puze na mef, LK runy
- atma a jinaří přehazování zakázáno
- opakované nájezdy pouze mef a LK
- plugy povoleny pouze na truhlu, uber tr a diablo po dohrání hry
- leadder runová slova zakázána
- gamble povolen
- maphack lblbé verze na mapu povolen (nechcu u toho strávit věčnost)
Proč je povolen mef i LK run? Já jsem nikdy LK runy nechodil, takže o tom vím praktick kulové, stejně jako jsem si nikdy moc neošahal dobrá runová slova, proto potřebuju aspoň nějakou jistotu v podobě mefa.
NM...: Celá obtížnost je zatím v pohodě, největší problém mám u monster co mají vlastnost mana burn, doplněnou další pěknou, např. fana, nebo extra fast...Byl jsem pár runů na mefa, zhruba 50, mf kolem 200 a padlo celkem kulové, podobně jsou na tom LK runy, tam jsem napočítal přes 150..
V hellforge mě padla runa fal, potom mám 3 jo, takže se pokusím o lionheart,
mezitím craftím blood axe, blood ringy, bloo rukavice a snažím se sehnat runy na crescent moon kterej chcu dát do druhé verze long swordu.
Zatím nemám ani páru jaké zbraně budu mít ke konci,..jistí to meče a jejich poměrně dobrej drop, ale rád bych přešel na axky kvůli požadavkům.
Moje skilly:
Warcries - vše po dvou bodech, kromě BO 21 (základ 1)
Combat Masteries - to stejné, kromě sword mastery kde je 19 bodů..
Combat skills: všude po dvou bodech mimo double swing 3, frezy 21, WW 4..
Výbava:
Budu psát hlavně důvody proč to nosím, né celej sloh
Hlava - 3 sox perf. topaz great helm, v záloze Tal rasha helma.
Zbroj - beast plate sox 2 fs topaz, 1 topaz
Boty: Goblin Toe , hlavně kvůli 25cb..v záloze waterwalky - dropl diablo nm
Ruce: Magnus skin dropl mef nm, pokouším se o blood craft na cb, ias, life leech, mana leech attack rating..
Opasek: Coldwrap 10 ias, 30 mf dropl mef nm..
Prsten: Bitter band 76 ar, 4 life stolen per hit,
Prsten 2: Platinum ring 116 ar, 14mf
Amulet: Amulet of luck 30 mf..
Zbraň: Bloodletter , sword mastery, dmg life leech, ias
Zbraň 2: Culwen´s Point upgradlej , 1 all skills, pěknej dmg..
Základní staty:
STR - 120
DEX - 80
VITA - 215
ENERGY - 10..
dmg, def, ar a podobně na obrázkách..:
Merc je offensive na nm, tzn might aura kvůli dmg, možná změním později na obraného kvůli kontrole davu.
Zbraň: Husoldal evo, pěknej DMG,když nahodí auru tak něco přes 1200,
prevent monster heal a 20 regenerace Hp, dropl duriel nm...(jen škoda že mě to nemohl padnout za toho babu před tím..a u tohoto baby zas mohl padnout Headstriker.. )
Brnění: eth Iron plet, 552 defense, 26 life, redukce damage 19,
potom redukce magické dmg 15..drop někde kolem 3 aktu nm..
Hlava: Bramble Circlet (basinet) pěknej defense, kolem 155..
resy na 75..kolem 2500 hp po BO, 3300 defense po shoutu
No...zatím je to paráda, v lokaci se sice vždy najde nějakej ten zmetek kterej mě a merce nutí chlastat, ale to se dá vzhledem k eqipu přehlédnout.
Rozhodně je to rychlejší než za minulého WW babu, také potom o dost zábavnější.
Jméno: Welwet
Zaměření: frenzy, zatím swordy, war cry..
Úroveň: 67
Stav: NM 5 akt, ještě jsem nevytáhl paty
Pravidla:
- /players x povoleno puze na mef, LK runy
- atma a jinaří přehazování zakázáno
- opakované nájezdy pouze mef a LK
- plugy povoleny pouze na truhlu, uber tr a diablo po dohrání hry
- leadder runová slova zakázána
- gamble povolen
- maphack lblbé verze na mapu povolen (nechcu u toho strávit věčnost)
Proč je povolen mef i LK run? Já jsem nikdy LK runy nechodil, takže o tom vím praktick kulové, stejně jako jsem si nikdy moc neošahal dobrá runová slova, proto potřebuju aspoň nějakou jistotu v podobě mefa.
NM...: Celá obtížnost je zatím v pohodě, největší problém mám u monster co mají vlastnost mana burn, doplněnou další pěknou, např. fana, nebo extra fast...Byl jsem pár runů na mefa, zhruba 50, mf kolem 200 a padlo celkem kulové, podobně jsou na tom LK runy, tam jsem napočítal přes 150..
V hellforge mě padla runa fal, potom mám 3 jo, takže se pokusím o lionheart,
mezitím craftím blood axe, blood ringy, bloo rukavice a snažím se sehnat runy na crescent moon kterej chcu dát do druhé verze long swordu.
Zatím nemám ani páru jaké zbraně budu mít ke konci,..jistí to meče a jejich poměrně dobrej drop, ale rád bych přešel na axky kvůli požadavkům.
Moje skilly:
Warcries - vše po dvou bodech, kromě BO 21 (základ 1)
Combat Masteries - to stejné, kromě sword mastery kde je 19 bodů..
Combat skills: všude po dvou bodech mimo double swing 3, frezy 21, WW 4..
Výbava:
Budu psát hlavně důvody proč to nosím, né celej sloh
Hlava - 3 sox perf. topaz great helm, v záloze Tal rasha helma.
Zbroj - beast plate sox 2 fs topaz, 1 topaz
Boty: Goblin Toe , hlavně kvůli 25cb..v záloze waterwalky - dropl diablo nm
Ruce: Magnus skin dropl mef nm, pokouším se o blood craft na cb, ias, life leech, mana leech attack rating..
Opasek: Coldwrap 10 ias, 30 mf dropl mef nm..
Prsten: Bitter band 76 ar, 4 life stolen per hit,
Prsten 2: Platinum ring 116 ar, 14mf
Amulet: Amulet of luck 30 mf..
Zbraň: Bloodletter , sword mastery, dmg life leech, ias
Zbraň 2: Culwen´s Point upgradlej , 1 all skills, pěknej dmg..
Základní staty:
STR - 120
DEX - 80
VITA - 215
ENERGY - 10..
dmg, def, ar a podobně na obrázkách..:
Merc je offensive na nm, tzn might aura kvůli dmg, možná změním později na obraného kvůli kontrole davu.
Zbraň: Husoldal evo, pěknej DMG,když nahodí auru tak něco přes 1200,
prevent monster heal a 20 regenerace Hp, dropl duriel nm...(jen škoda že mě to nemohl padnout za toho babu před tím..a u tohoto baby zas mohl padnout Headstriker.. )
Brnění: eth Iron plet, 552 defense, 26 life, redukce damage 19,
potom redukce magické dmg 15..drop někde kolem 3 aktu nm..
Hlava: Bramble Circlet (basinet) pěknej defense, kolem 155..
resy na 75..kolem 2500 hp po BO, 3300 defense po shoutu
No...zatím je to paráda, v lokaci se sice vždy najde nějakej ten zmetek kterej mě a merce nutí chlastat, ale to se dá vzhledem k eqipu přehlédnout.
Rozhodně je to rychlejší než za minulého WW babu, také potom o dost zábavnější.
Naposledy upravil(a) Welwet dne 22.02.2011, 16:09 hod., celkem upraveno 6 x.
PMH nefunguje na mercích... někde se to tu už řešiloWelwet píše: Zbraň: Husoldal evo, pěknej DMG,když nahodí auru tak něco přes 1200,
prevent monster heal
Nechci opruzovat, jen sem to napsal v případě že by ses rozhodoval jestli nevyměnit zbraň a tahle vlastnost by byla taky jeden z faktorů ovlivňujících tvoje rozhodnutí...
BTW: držím palec ať dáš toho gárdijána
"Do what you fear and the death of fear is certain."
Necrolyta: je to tam..ale nechce se mě to tolik piplat tak je to tam jen málo popsané.
Bemik: tak se mě to jen nezdálo..na druhou stranu ono ten dmg je fakt pěknej a dokáze si potom poradit sám 4 potvorama naráz bez pomoci,..a potom 20 regenerace, nevím proč někdy se mě ale zdá že se mu právě regenerace sekne..:o(
potom mám ještě v záloze Blackleach Blade která má také pěknej DMG, life leech a weaken..tak nevím jestli to nemám prohodit, protože ias je mu na nic, zůstává teda jen dmg :o/
Bemik: tak se mě to jen nezdálo..na druhou stranu ono ten dmg je fakt pěknej a dokáze si potom poradit sám 4 potvorama naráz bez pomoci,..a potom 20 regenerace, nevím proč někdy se mě ale zdá že se mu právě regenerace sekne..:o(
potom mám ještě v záloze Blackleach Blade která má také pěknej DMG, life leech a weaken..tak nevím jestli to nemám prohodit, protože ias je mu na nic, zůstává teda jen dmg :o/
- Necrolyta
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
já vim jenže, když jsem si to četl poprvý tak tam ty skilly ještě nebyli. jinak pěkný!
meč je králem boje
a kost, to je noha moje
a kost, to je noha moje
Regenerace u merce se občas zasekne, ale mělo by stačit reequipnout mu zbraň a zase se obnoví. Jinak frenzyho teď sám hraju a moc se mi nedaří, tak doufám, že tobě to půjde líp
A máš někde příběh? ..docela by mě zajímal..jinak se mě také vždy nedařilo..je to lokace od lokace a dík testnu to schválně přepnout...
Příběh nepíšu, protože po minulém neúspěchu při pokusu o guardiana (Paladin - Charger, Throne of Destruction - nm) jsem nějak neměl nervy na další hardcore, takže toho frenzyho hraju SC . Navíc jsem teprve na začátku nightmare, takže ti k tomu nemám moc co říct. Leda to, že mám strašnou smůlu na itemy a asi budu muset slevit z players 8. Taky mám trochu jiné rozdělení skillů, takže ty naše postavy nelze moc srovnávat.
takze merc ma se vsema zbranema stejnej as? ja sem z http://diablo3.ingame.de/tips/calcs/wea ... ng=english vykoumal ze zalezi na zbrani, tak jak to je pls? nefunguje jen ias nebo je celkove jedno jakou base speed zbran ma?Welwet píše:potom mám ještě v záloze Blackleach Blade která má také pěknej DMG, life leech a weaken..tak nevím jestli to nemám prohodit, protože ias je mu na nic, zůstává teda jen dmg :o/
jinak u barbara je imba synergije zerk, tech 20% magic dmg je lepsi nez se zda
Já si tím jistej nejsem, ale řídit se kvůli tomu nějakou tabulkou?? mě se zdá že se vším bojuje stejně rychle..takže to neřeším
- damagedeath
- Zhar the Mad
Ias merce ovlivňuje (rogue, barba, deserta) a fcr také (iron wolf)
mohl-si sem dát alespoň nějaké screeny.
Jinak taky sem si myslel že ias merce neovlivňuje dík za vyvedení z omylu.
Jinak taky sem si myslel že ias merce neovlivňuje dík za vyvedení z omylu.
Dik DD..vůbec jsme to netušil..
Radian: měl jsem za sebou pár neúspěchů, takže jsem se rozhodl že budu psát hlavně hell..ale pár jich mám, jinak mě teď diablo momentálně vůbec nebaví a nějak k tomu nemám náladu..
Radian: měl jsem za sebou pár neúspěchů, takže jsem se rozhodl že budu psát hlavně hell..ale pár jich mám, jinak mě teď diablo momentálně vůbec nebaví a nějak k tomu nemám náladu..
Tak, zhruba před týdnem se mě stala pěkná s*ač..
odinstalovával jsem delta force..trvalo to podezřele dlouho, tak jsem to ukončil..
bohužel to kompletně odstranilo všechny nainstalované hry a kopu dalších věcí..
tím jsou savy nenápadně v pr*eli..
vše je to prostě v haj*lu..
a můj baba kterého jsem měl tak rád je také down..
byl to nádhernej 70 level.nebyl to žádnej zabiják ani tankovací mašina..
prostě to bylo pohodičkové hraní, které jsem chtěl dohrát, o to víc když měl ten pán kousek před dokončením NM..(ancové, ball..)
a teď když sem chcu dát aspoň pár obrázků jako vzpomínku, tak vlastně taky nemůžu..
..k tomu ještě musím přičíst sossu bratra, která na tom byla stejně jako můj baba..dále druid shapeshifter, který byl 4 akt nm..
Odpočívejte v pokoji..
bacha na vulgarismy - dd
odinstalovával jsem delta force..trvalo to podezřele dlouho, tak jsem to ukončil..
bohužel to kompletně odstranilo všechny nainstalované hry a kopu dalších věcí..
tím jsou savy nenápadně v pr*eli..
vše je to prostě v haj*lu..
a můj baba kterého jsem měl tak rád je také down..
byl to nádhernej 70 level.nebyl to žádnej zabiják ani tankovací mašina..
prostě to bylo pohodičkové hraní, které jsem chtěl dohrát, o to víc když měl ten pán kousek před dokončením NM..(ancové, ball..)
a teď když sem chcu dát aspoň pár obrázků jako vzpomínku, tak vlastně taky nemůžu..
..k tomu ještě musím přičíst sossu bratra, která na tom byla stejně jako můj baba..dále druid shapeshifter, který byl 4 akt nm..
Odpočívejte v pokoji..
bacha na vulgarismy - dd
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je teda fakt blbý. Ti ten instalátor snad formátoval disk ne?
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
a co treba nejaky soft na obnovu dat?to by byla prvni vec,kterou bych udelal.navic je to tak trosku tvoje hloupost,ja savy ukladam i na druhy disk a navic jeste mimo pocitac na internet.
- damagedeath
- Zhar the Mad
Já mám diablo flashku, takže i tam, ale chybama se člověk učí a myslím, že welwet je dostatečně poučen. Mě by asi hráblo, kdybych přišel o těch svých 250 postav
kazdemu dle chuti, mohl prijit i o vic nez 2 postavy.. a urcite bych to nenazval hlouposti, stane se.. navic od ted uz si je zalohovat bude, takze alespon k necemu to bylo
Kupodivu mě to stále baví..
ja jsem to samozrejme nemyslel jako nejakou urazku nebo neco.ale zrovna na savy do diabla si davam poradnyho majzla