Dominance dropu u Armor Stand a Weapon Rack
Moderátor:Dark_Deamon
Možná by chtěšlo tohle téma pojmenovat jinak. Nezaměřoval bych se na weapon a armor rack jen vactu 3. Nejsem si jist, ale někde v 5 aktu budou taky ne? A tam padá určité více unikátů než může v actu 3.
- damagedeath
- Zhar the Mad
Re: Dominance dropu v LK
Právě já taky ne...zkusím pořešit tyhle stojany i u mepha a v jiných lokacích a pak to nějak upravím...
Já to testnu dnes v actu 5, pravděpodobně vím kde by to šlo tak uvidíme.
- damagedeath
- Zhar the Mad
Stačí vygenerovat něco dobrého v druhým patře na cestě za Nihlatakem...hned u Waypointu...
Re: Dominance dropu u Armor Stand a Weapon Rack
Takže
Smůla je, že nejlepší unikáty z toho prostě nikdy nevypadnou
Stojany v Lower kurastu mají pouze lvl 79, tak jsem se vydal hledat jinam. Nejdříve jsem navštívil nihlataka. tam jsou stojany s lvl 83 což je mnohem lepší. Doufal jsem že někde najdu stojan s lvl 85 ale prostě není
Nejlepší stojan je v actu 3 a je i velmi blízko k wp . Dá se vygenerovat v kurast causeway jak jsou proti sobě ty 2 malé chrámy nebo co to je . Tam mají stojany lvl 84.
Zde je seznam věcí které z by z toho stojanu nikdy neměli vypadnout, vypsal jsem to trochu chaoticky a v rychlosti, zaměřil jsem se na unikáty a pak na bílé věci, protože záleží i na TC, ne jen na lvl věci.
sacred armor 87
archon staff 86
sacred rondache 85
battle cestus 85
corona 86
demonhead 85
Fury visor 85
Tiara 85
Scourge 86
conqueror crown 85
spiderweb sash 87
hyperion spear 85
Berserker axe tc85
Glorious axe tc85
Unearthed wand tc86
Caduceus tc85
Thunder Maul tc85
Legend Spike tc85
War Pike tc85
Hydra Bow tc85
Dimensional Shard tc85
Corona tc85
Ogre Gauntlets tc85
Myrmidon greaves tc85
Dream spirit tc85
Guardian Crown tc85
Vortex Shield tc85
Bloodlord skull tc85
Diadem tc85
Pořád ale může z těch stojanů spadnout spousta super věcí, jen ne ty top uniq. Např tal armor by tam padat mělo, ormus taky třeba.
Smůla je, že nejlepší unikáty z toho prostě nikdy nevypadnou
Stojany v Lower kurastu mají pouze lvl 79, tak jsem se vydal hledat jinam. Nejdříve jsem navštívil nihlataka. tam jsou stojany s lvl 83 což je mnohem lepší. Doufal jsem že někde najdu stojan s lvl 85 ale prostě není
Nejlepší stojan je v actu 3 a je i velmi blízko k wp . Dá se vygenerovat v kurast causeway jak jsou proti sobě ty 2 malé chrámy nebo co to je . Tam mají stojany lvl 84.
Zde je seznam věcí které z by z toho stojanu nikdy neměli vypadnout, vypsal jsem to trochu chaoticky a v rychlosti, zaměřil jsem se na unikáty a pak na bílé věci, protože záleží i na TC, ne jen na lvl věci.
sacred armor 87
archon staff 86
sacred rondache 85
battle cestus 85
corona 86
demonhead 85
Fury visor 85
Tiara 85
Scourge 86
conqueror crown 85
spiderweb sash 87
hyperion spear 85
Berserker axe tc85
Glorious axe tc85
Unearthed wand tc86
Caduceus tc85
Thunder Maul tc85
Legend Spike tc85
War Pike tc85
Hydra Bow tc85
Dimensional Shard tc85
Corona tc85
Ogre Gauntlets tc85
Myrmidon greaves tc85
Dream spirit tc85
Guardian Crown tc85
Vortex Shield tc85
Bloodlord skull tc85
Diadem tc85
Pořád ale může z těch stojanů spadnout spousta super věcí, jen ne ty top uniq. Např tal armor by tam padat mělo, ormus taky třeba.
- damagedeath
- Zhar the Mad
Takže se mýlíš, protože nampříklad demonhead se všemi typy socketů jsem nadropoval právě ze stojanů v LK, Scourge mi zde také padalo, dále conqueror crown, fury visor, myrmidon greaves...bude tam nějakej fígl, proč to tak je...
Ty první názvy jsou brané z unikátů, jako že unikátní verze těch věcí nedropne.
neunikátní věci:
Demonhead - lvl 74
Scourge - lvl 76
Fury Visor - lvl 66
Conqueror crown - lvl 80
Myrmidon graves - lvl 86
takže Scourge, Demonhead a Fury visor by neměl být problém v neunikátní verzi. Ta conqueror a Myrmidon to je divné, jsi si tim jistý?
neunikátní věci:
Demonhead - lvl 74
Scourge - lvl 76
Fury Visor - lvl 66
Conqueror crown - lvl 80
Myrmidon graves - lvl 86
takže Scourge, Demonhead a Fury visor by neměl být problém v neunikátní verzi. Ta conqueror a Myrmidon to je divné, jsi si tim jistý?
Teď jsem to šel tak 100xa ani jednou nepadla věc která padnout neměla podle toho co jsem vypsal, takže uvěřím jen když mi uděláš screen jak tam padlnuly Myrmidon greaves například.
Taky jsem zjistil jednu zajímavost, někdy pádá jedna hlavní věc skoro pořád a někdy se střídají teřba 2. Nedělal jsem přesnou statistiku, ale v jednom případu mi padala z ze stojanu skoro pořád buď Sun Spirit nebo Blade Barier a z druhého lance nebo collossus voulge
Taky jsem zjistil jednu zajímavost, někdy pádá jedna hlavní věc skoro pořád a někdy se střídají teřba 2. Nedělal jsem přesnou statistiku, ale v jednom případu mi padala z ze stojanu skoro pořád buď Sun Spirit nebo Blade Barier a z druhého lance nebo collossus voulge
- damagedeath
- Zhar the Mad
Však ano, to jsem psal už i v úvodníku, že se občas střídá více itemů, jinak se omlouvám, ale ty myrmidon greaves mi nedroply, spletl jsem se, díval jsem se na screeny. Jinak já to už mám odjeto asi 5500x a musím ti dát za pravdu.
Zkoušel jsem weapon rack a armor stand v 1. aktu v tower cellar a tam mi to nefungovalo vůbec, pokaždé jiný item...
Zkoušel jsem weapon rack a armor stand v 1. aktu v tower cellar a tam mi to nefungovalo vůbec, pokaždé jiný item...
No škoda, že není ten stojan lv 85 ... To by stálo za to projet všechny lokace, mi neříkejte, že nikde nebude.
Ani nemůže, ty nej lokace na drop itemů, mezi které patří ty kurast chrámy maj jen stojan lvl 84
No tak ten drop z armor standu můžu jenom potvrdit. Chodil sem se svym palou chvíly lk v domění že mi padne nějaká runka tak sem po ceště nabíhal i na Armor Stand koukam pada samej Gilded Shield tak už sem čekal jenom než padne HoZ a on padl.
http://img525.imageshack.us/i/screenshot002fm.jpg/
http://img525.imageshack.us/i/screenshot002fm.jpg/
dobrej luck gilded shield me pada taky celkem dost...
- damagedeath
- Zhar the Mad
tak právě že luck to není, stačí si jen počkat, včera jsem dropl 11x unique shako
Heh, to je docela mazec. Škoda, že todle tak trošičku nefachá na Realmech.
- Gladiator91
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
To myslíš vážně, že si dropnul 11x Shako? By mě z tebe trefil šlak šéfe...damagedeath píše:tak právě že luck to není, stačí si jen počkat, včera jsem dropl 11x unique shako
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
Tak to je rofl, docela by mě zajímalo zda se tohle řešilo někde na cizích webech, třeba jsi objevil co nikdo předtim neobjevil .)damagedeath píše:tak právě že luck to není, stačí si jen počkat, včera jsem dropl 11x unique shako
- damagedeath
- Zhar the Mad
Tak například auž mi padlo za jeden večer, což je cca 300-500 runů:
6x Jalal´s Mane
3x HoZ
11x Harl. Crest
5x Bartuc´s Cut-Throat
7x Grimmer
a je toho mnohem víc, ale už mne to nebaví psát, teď si dělám malou tabulku na drop run v LK (10 000 runů) a pak se více zaměřím na toto...
6x Jalal´s Mane
3x HoZ
11x Harl. Crest
5x Bartuc´s Cut-Throat
7x Grimmer
a je toho mnohem víc, ale už mne to nebaví psát, teď si dělám malou tabulku na drop run v LK (10 000 runů) a pak se více zaměřím na toto...
uvědomujete si že na realmech to klidně může znamenat snížení cen itemů ? když dáš 3 hozy za den, zachvilku ho může mít každej...
"Do what you fear and the death of fear is certain."
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
To by bylo banánů za příliš rychlé zakládání nových her
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)