Příběh Bible (mod by ZOMB)
Moderátor:Dark_Deamon
ano, přesně čtyři... možná, že to ještě snížím, aby stat points byly vzácnější než skill points ... ne, ne, jen si dělám srandu... za investované bodu do vitality dostanete hodně zdraví (toho jste si snad všimli) a přidám některé bonusy (např. že za investované body do síly se zvyšuje šance na crushing blow)
Re: Story of the Bible (by ZOMB... už zase)
Ok tak jdu stáhnou novou verzi a jdu si zahrát:D
tak takhle zatím vypadá menu...(ještě ho poupravím)
http://zomb.webgarden.cz/image/17120152
http://zomb.webgarden.cz/image/17120152
To je pekne me sa to paci...
díky, upravil jsem to ještě tak, že text jsem posunul zleva do právého rohu obrázku...
Fakt hezký, akorát ta nová verze mi hází pořád chybu:(
a kde? při čem? ... abych to mohl případně opravit
zkontoluj si, jestli máš 1.10 a zkopírovanou složku Data a oba *.dll soubory ve složce diabla...
zkontoluj si, jestli máš 1.10 a zkopírovanou složku Data a oba *.dll soubory ve složce diabla...
Do Edenu se leze poklopóm ? Hustě. Ale určitě jsem zvědav, jak to bude vypadat celé, přihoď ňáký screeny ještě, díkes. ;-)
screeny zde: http://www.uloz.to/7211314/screenshoty-zip
pro ty, co znají předchozí verzi, jsou zde i některé novinky, které budou v další verzi
pro ty, co znají předchozí verzi, jsou zde i některé novinky, které budou v další verzi
screeny pekny, ale nakou pripominku budu mit... neni blby ze u luku neni zadny +dmg? pridal bych tam taky +10-20 fire jak je tu teho mece a kolik muze byt u helmy min a max exp gained?
rozmezí tam je (asi 50-100)
... mozna ze dmg pridam, podle toho, jestli to s tim lukem pujde spatne...
... mozna ze dmg pridam, podle toho, jestli to s tim lukem pujde spatne...
ono tam stejne mas +3 fire arrow takze ti to dmg da, ale na zacatku byva docela problem s manou takze plno mana potionu...a jinak ta staffka pekna, staty i vzhled uzasnej
díky a problém s manou opravdu není!
Protože jsem o hodně zrychlil obnovu many (v classic Diablu II se ti obnoví celá mana za 120 sekund, v mém modu se ti doplní za 20 sekund!)
jinak jsem předělal pointy, teď počet pointů které vám přidá závisí na maximálním počtu pointů které máte (zkráceně vám přidává pointy v %)
Protože jsem o hodně zrychlil obnovu many (v classic Diablu II se ti obnoví celá mana za 120 sekund, v mém modu se ti doplní za 20 sekund!)
jinak jsem předělal pointy, teď počet pointů které vám přidá závisí na maximálním počtu pointů které máte (zkráceně vám přidává pointy v %)
Ok už to funguje, zapoměl jsem si nastavit kompatibilitu.
Jak to krásně na p8 skáče, a z každýho stromu mi vypadne fluid:D a penízky se jen hrnou jeden za 2500 to se bude gamblit:D Zatím jsem dál něž do Edenu nedošel
Jak to krásně na p8 skáče, a z každýho stromu mi vypadne fluid:D a penízky se jen hrnou jeden za 2500 to se bude gamblit:D Zatím jsem dál něž do Edenu nedošel
No tak Zombie King je i na 18 lvlu dost tuhej, velkej healing dobrej útok, a asi má skrytý imunity funguje na něj jen phys, chudák sosa, potřebuju si sehnat lepší zbraně pro assku. Hada jsem dal s jednou zastávkou u Akary
Btw. hraju to na p8 jinak to ani nejde
Otázka: Na co jsou ty parts of blood family treasure??? To se potom zmutuje??
Zatím ale fajnový
Btw. hraju to na p8 jinak to ani nejde
Otázka: Na co jsou ty parts of blood family treasure??? To se potom zmutuje??
Zatím ale fajnový
Díky, Zombie King je imunní vůčí všem střelám (tj. kouzla, šípy, aury(pokud dávají dmg))
jde zabít pouze physic útokem zblízka ...
ohledně blood family, tak jak vidíš, vytvořil jsem rodinu (Raven + sister + mom)
všechny tři monstra mají svůj předmět + jejich část pokladu blood family ... dej do kostky tři části pokladu (od každého monstra jeden) a máš ten jejich poklad
The Countess bude Blood Raven's Girlfriend
Adyste měli přehled... přetvářím každé monstrum a vytvářím nová...a každé monstrum bude mít svým způbem jedinečný drop! (a nemyslím jen superunikátní)
Cold Plains už mám skoro hotové a dnes jsem vytvořil způsob, jak změnšit ony scrolly (doteď jste mohli najít Genesis a Thanks for playing) z 2x2 v inentáři na 1x1 !
A Genesis jsem zlepšil bonus...
jde zabít pouze physic útokem zblízka ...
ohledně blood family, tak jak vidíš, vytvořil jsem rodinu (Raven + sister + mom)
všechny tři monstra mají svůj předmět + jejich část pokladu blood family ... dej do kostky tři části pokladu (od každého monstra jeden) a máš ten jejich poklad
The Countess bude Blood Raven's Girlfriend
Adyste měli přehled... přetvářím každé monstrum a vytvářím nová...a každé monstrum bude mít svým způbem jedinečný drop! (a nemyslím jen superunikátní)
Cold Plains už mám skoro hotové a dnes jsem vytvořil způsob, jak změnšit ony scrolly (doteď jste mohli najít Genesis a Thanks for playing) z 2x2 v inentáři na 1x1 !
A Genesis jsem zlepšil bonus...
To je mi novinka, z Blood Raven je lesba! xDZOMB píše:The Countess bude Blood Raven's Girlfriend
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
To víš dneska je to moderní, tak proč nepředělat i Bibli:D
dyštak sem hoď časem ještě nějaký screeny pls... vypadá to dobře
"Do what you fear and the death of fear is certain."