Modding poradna
Moderátor:Dark_Deamon
Poslední dobou se nám tu nějak množí dotazy jak co namódovat v tématech projektů a podobně. Takže jsem založil toto téma kde se můžete ptát na cokoliv z moddingu. Byl bych rád kdyby na dotazy odpovídali lidé co už se nějaký čas tím zabývají aby začátečníkům nevykládali blbosti
- pan_Smrtka
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: Modding poradna
Zdravím, chtěl bych se zeptat, zda je možné nějak "nadstavit" txt soubory z patche. Když spustím hru s příkazem -direct -txt tak se neuvažují originální binární soubory. Jde mi o to aby se načítaly současně data z binárek i txt. Je to vůbec možné nebo mám smůlu? Díky za odpověď.
Neviem ako presne to myslíš...ale data sa vždy načítavajú iba z binárných súborov. Ak použiješ pri spúšťaní Diabla parametre -direct -txt, tak to iba vytvorí binárky z txt súborov, ktoré sa nachádzajú v adresári data a použije ich v hre namiesto tých v mpq súboroch. Txt súbory hra sama o sebe nepoužíva pokiaľ ju nespustíš so spomínaným -txt parametrom.
- pan_Smrtka
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
myslel jsem jako navázat originální binárku tou nově vytvořenou z txt souboru. Aby se načítaly data z obou současně
Tak hra vždy načíta len jednu binárku jedného druhu. Takže závisi, aké zmeny obsahuje tá tvoja vylepšená. Pokiaľ ide len o malý prídavok do hry, tak to proste pridaj na koniec originálneho txt súboru (väčšina najčastejšie používaných txt súborov podporuje aj ďalšie riadky naviac), ale pokiaľ ide už o priame zmeny existujúceho obsahu, tak to nijak nespravíš...buď načítaš pôvodný alebo upravený obsah.
20:08:03.009 Stack Crawl:
20:08:03.009 Address Frame Module Return Stack
20:08:03.009 6ff5f196 0012e7a4 Fog.dll Fog!Ordinal10028+0096
toto je výpis z notepadu ze složky Diablo II o erroru... pokaždé, když se svým modem založím assassinku tak mi to hodí error... pozná někdo o co jde z tohohle výpisu? nebo musím napsat co přesně mi to píše?
pls pomozte
20:08:03.009 Address Frame Module Return Stack
20:08:03.009 6ff5f196 0012e7a4 Fog.dll Fog!Ordinal10028+0096
toto je výpis z notepadu ze složky Diablo II o erroru... pokaždé, když se svým modem založím assassinku tak mi to hodí error... pozná někdo o co jde z tohohle výpisu? nebo musím napsat co přesně mi to píše?
pls pomozte
Spíš by pomohlo vědět jaké úpravy jsi dělal.
dělal jsem úpravy v souboru CharStats.txt , ale i když řádek pro assassinku přepíšu originálním, pořád to nejde... zkusím to zítra ještě nějak poupravit a potom se ozvu
tak jsem zjistil, že modem to není... spustil jsem diablo bez modu a uplne stejna chyba... asi byla nejaka chyba v instalaci
chlape hod do nejakej mapy npc postavu aspon na ttrade, abi si sa s postaou nemusel vradcat do mesta
Jdeme do OT, ale ty bys asi Hell unleashed hrát nemohl
Zdar, chcu se zeptat, v MagicPreffix.txt a MagicSuffix.txt jsou affixi, který mají version 0, 100 nebo 1....vím, že 0 je pro original, 100 je pro datadisk, a to 1, to je to stejný jako 100, taky jenom pro datadisk? hlavně mě ale zajímá, jestli 0 je aji pro datadisk, nebo jenom pro original, dík za odpovědi...
1 je pro obojí a 0 je jen pro originál.
Hraju annihilus.net a projectdablo2.comambin píše:@saesa: cheatovani a editovani nema s kvalitnejsim PvP nic spolecneho a kdyby si kvalitni PvP nekdy hral
díky moc...
Hraju annihilus.net a projectdablo2.comambin píše:@saesa: cheatovani a editovani nema s kvalitnejsim PvP nic spolecneho a kdyby si kvalitni PvP nekdy hral
A co s tím? jak zní dotaz?
Nijak, jen to předvádím!
To hoď někam do všeobeného tématu do módů, sem to nepatří .-)
ahoj,
tak mám zase problém ...
vytvořil jsem si nový level podle návodu na phrozen keep http://phrozenkeep.hugelaser.com/index. ... w&iden=315
vytvořil jsem trap door podle návodu od Siramyho, a propojil jsem nový level a rogue encampment těmito dveřmi... dveře se zobrazují, všechny warp a vis mám dobře, ale když přijdu do města a chci se dostat do té nové lokace, nic se nestane... prostě ty dveře otavřu a pořád klikám a nic se neděje ... co s tím?
tak mám zase problém ...
vytvořil jsem si nový level podle návodu na phrozen keep http://phrozenkeep.hugelaser.com/index. ... w&iden=315
vytvořil jsem trap door podle návodu od Siramyho, a propojil jsem nový level a rogue encampment těmito dveřmi... dveře se zobrazují, všechny warp a vis mám dobře, ale když přijdu do města a chci se dostat do té nové lokace, nic se nestane... prostě ty dveře otavřu a pořád klikám a nic se neděje ... co s tím?
No hádal bych, že máš problém s dveřmi, něco jako unwalkable tiles, protože klasický scénář je ten, že klikneš na dveře a ono tě s příslušnou (warp, dungeon size) chybovou hláškou kopne na plochu.
Ale jen hádám, chtělo by se podívat na ten nový level atd.
Ale jen hádám, chtělo by se podívat na ten nový level atd.