Nejlepší film
Propast jsem viděl poprvé teprve asi před rokem. Ne že by ten film byl bez chyb, ale Cameron to pojal ve velkém jako vždy a jsou tam minimálně dvě scény na které jen tak nezapomenu.
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
Re: Nejlepší film
Tak v poslední době supr film co sem viděl, byl Svět zítřka na Nova cinema, doporučuju.
Jinak v neděli dávaj tamtéž Jáchyme hoď ho do stroje, tak to si nenechám ujít, sem si zrovna na to minule vzpoměl a řikám si, už aby to zase dávali, a už je to tu.
Jinak v neděli dávaj tamtéž Jáchyme hoď ho do stroje, tak to si nenechám ujít, sem si zrovna na to minule vzpoměl a řikám si, už aby to zase dávali, a už je to tu.
Moudrost budiž ti tvou cestou.
- damagedeath
- Zhar the Mad
¨jak říkám...neber úplatky, neber úplatky, nebo se z toho...
Ty hlášky jsou nesmrtelný.
"Vy nás ale zásobujete pane Karfík."
"Vy nás ale zásobujete pane Karfík."
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
"NAZDAR CHLAPI!!!!
Kdepak je ten prďola co tu čepuje to pivo!"
Kdepak je ten prďola co tu čepuje to pivo!"
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Zrovna sem to psal sem:
http://forum.diablo3.cz/viewtopic.php?f ... &start=150
http://forum.diablo3.cz/viewtopic.php?f ... &start=150
zrovna jsem shledl Shadow of the Vampire a musim rict, ze to celkem haluz snimek ..John Malkovich to opet zahral naprosto dokonale a jeste vic si upevnil svou pozici jako jednoho z mych nejoblibenejsich hercu
Kupodivu mě to stále baví..
zrovna jsem dokoukal trilogii Omen (Omen, Omen: Damian, Omen: posledni stretnuti).. jednicka byla uzasna, dvojka celkem usla, ale trojka uz byla kravina, na tu jsem koukal jen abych vedel jak to s Damianem dopadne (kdybych vedel ze to dopadne jak to dopadlo, tak na to ani nekoukam - pekne trapnej konec)
Inception - dost dobrej film, akorát hloupej konec...byl tak otevřenej, až byl hloupej.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
Inception je dobrej no, sice je mi Leo protivnej, ale hraje opravdu skvele
Pro me jsou nej filmy s herci Louis de Funes,Jackie Chan,Terence Hill a Bud Spencer...
Nejlepší jsou Hroši v Africe a Grand restaurant pana Septima...
Nejlepší jsou Hroši v Africe a Grand restaurant pana Septima...
Star Warsi pochopitelne:D
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
"nebo jedna persona abnormalni..."
To je upe boží film totok
To je upe boží film totok
Dneska sem zkouknul film, kterej je podle mě nejlepší...
sou filmy jako zelená míle, pulp fiction... a další...
Lidi říkají že sou nejlepší... ale mě moc nenadchly..
Ale rozhodl sem se zkouknout jeden z filmů, které jsou také považovány za nejlepší: Vykoupení z věznice Shawshank.
Nemusím opakovat věty jako "nejlepší film" "dokonalá pointa" skvělá myšlenka" a "nabité citem"...
K filmům jako Sedm, Forrest Gump a dalším, které patří k nejlepším co sem viděl (dle mého názoru), se NEpřipojil film Vykoupení z věznice Shawshank... on je překoval.(tečka)
sou filmy jako zelená míle, pulp fiction... a další...
Lidi říkají že sou nejlepší... ale mě moc nenadchly..
Ale rozhodl sem se zkouknout jeden z filmů, které jsou také považovány za nejlepší: Vykoupení z věznice Shawshank.
Nemusím opakovat věty jako "nejlepší film" "dokonalá pointa" skvělá myšlenka" a "nabité citem"...
K filmům jako Sedm, Forrest Gump a dalším, které patří k nejlepším co sem viděl (dle mého názoru), se NEpřipojil film Vykoupení z věznice Shawshank... on je překoval.(tečka)
"Do what you fear and the death of fear is certain."
-
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Pre mňa je najlepší film Donnie Darko. A Stalker http://www.csfd.cz/film/32353-stalker/ . Kto nevidel a je priaznivcom skvelých filmov nech si pozrie. A keď dopozerá nech smúti že už nič také úžasné v živote neuvidí.
Naposledy upravil(a) mato dne 16.01.2011, 15:07 hod., celkem upraveno 1 x.
mato - simple
Bemik: tak zelenou mily mam celkem rad, vykoupeni ma zaslouzene na CSFD prvni pricku (bo ji aspon melo kdyz jsem na to koukal ja).. nvm jestli je to NEJlepsi film co jsem kdy videl, ale patri mezi nekolik nejlepsich filmu co jsem kdy videl
pulp fiction je plesnivej chomacek rektalnich chloupku, kterej uz doufam nikdy neuvidim .. ale je to jen vec gusta, zatim neznam moc lidi kteri by na to meli stejnej nazor jako ja
pulp fiction je plesnivej chomacek rektalnich chloupku, kterej uz doufam nikdy neuvidim .. ale je to jen vec gusta, zatim neznam moc lidi kteri by na to meli stejnej nazor jako ja
vykoupení hold vede, to je jednička..:o)
zelená míle také fajn..
no a pulp fiction..také jsem to nežral..až když jsem to viděl po třetí tak jsem se válel pod stolem..a čím více se na to dívám tím víc se mě líbí..
jinak u mě potom také vedou Východní přísliby..jen kromě vykoupení se na to nedá dívat s dabingem - jako na vše ostatní..
ale to jsou věchno emocucové ...takže by to chtělo něco jiného.
zelená míle také fajn..
no a pulp fiction..také jsem to nežral..až když jsem to viděl po třetí tak jsem se válel pod stolem..a čím více se na to dívám tím víc se mě líbí..
jinak u mě potom také vedou Východní přísliby..jen kromě vykoupení se na to nedá dívat s dabingem - jako na vše ostatní..
ale to jsou věchno emocucové ...takže by to chtělo něco jiného.
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
právě sem zkoukl 28 weeks later... moje gusto
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil