HC_paladin ala Fraxinus

Moderátor:Dark_Deamon

Konig
Gorebelly
Re: HC_paladin ala Fraxinus

Příspěvek od Konig » 27.11.2010, 19:23 hod.

Na-s*at! 2xPUL prostě...Já bych tam mohl chodit i tisíckrát, třeba i na hell, a ta mrcha by mi nic nedala!!! :twisted:

Co s tou UM (nebo 2miPUL) uděláš?
Untwinked & 1.13 Only

GUARDIAN GandalfBily; Hammerdin - level 81
GUARDIAN EXPENDABLE; Werewolf - level 84
GUARDIAN ImmortalCINDER; Werewolf - level 87 - HC Trio with PL8 always
GUARDIAN Windlord; Winddruid - level 82 - 1.14d

Bemik
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Bemik » 27.11.2010, 19:52 hod.

já dneska šel 5 krát na tu svini... co dala ? JENOM runy el eld tir a nef .... nic jinýho.... 5 krát není moc, ale i tak to naštve, že ani blbá amn ! :ble:
"Do what you fear and the death of fear is certain."

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 28.11.2010, 16:52 hod.

samozrejme ty 2 pulky byly nahoda, dnes mi nejvyssi runa padla shael.. jinak eth,tir apod.. dokonce jsem dnes mel 2 nodropy.. tech runu na countesu uz bylo tak 70 a vic..a muzu rict ze az na par vyjimek jsem mel lepsi drop na NM :{ .. co s nima zatim nvm, asi je budu sporit a budu runovat dal a dal, dokud neslozim neco pekneho..
Kupodivu mě to stále baví..

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 28.11.2010, 16:54 hod.

Připomeň nám, na co že vlastně hledáš ty runy?
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 28.11.2010, 17:10 hod.

Forti..CoH..apod

btw, vcera mi cestou k countesse padnul gimmershred, neni uplne top, ale nechal jsem ho na switch.. treba se nekdy bude hodit..

EDIT: modni doplnky od minule ;)
http://vorvy.rajce.idnes.cz/bowadin/#Screenshot008.jpg
http://vorvy.rajce.idnes.cz/bowadin/#Screenshot010.jpg
http://vorvy.rajce.idnes.cz/bowadin/#Screenshot011.jpg
http://vorvy.rajce.idnes.cz/bowadin/#Screenshot012.jpg

Marast
The Butcher
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 28.11.2010, 18:30 hod.

Toto vlákno už nějakou dobu sleduji a vždycky si pokládám otázku, jestli pořád ještě platí nějaká ta pravidla, která jsi si Vorvy na začátku stanovil. Abych se přiznal, tak jsem se v tom pěkně zamotal. :oops:
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 28.11.2010, 20:01 hod.

to je spravna pripominka Maraste, priznam se, ze po predchozim neuspechu (nebudu tu nikomu nalhavat, ze to nebyla hracska, tedy moje chyba) jsem musel vyrazne slevit a prehodnotit potencial tohoto buildu..

moznosti ma k memu velkemu prekvapeni celkem dobre, byt nadale mam pochybnosti o moznosti dosahnout titulu guardian.. jiste mas namysli poruseni pravidel externi truhly, kterou ted v nepravem smyslu slova poskytuji plugy a take zminovane countess runy na NM, kdyz jsem planoval jen Hell..

nu klidne me tu kamenujte, ale kdybych si to takto nezlehcil, asi by tu uz opet nebylo o cem psat :{

Marast
The Butcher

Příspěvek od Marast » 29.11.2010, 02:42 hod.

Kamenování bych ponechal pro biblické příběhy příteli. ;) :wave:
Rozhodně ti nechci zasahovat do tvé zábavy, kterou získávání run bezesporu je. Všiml jsem si však, že to není jen o získaných runách, a proto se nabízí otázka. Co občas navštívit i lokace jako Pit, nebo Ancient Tunnels :?:
Původní DDho myšlenka, opětovně navštěvovat lokace jako Tower Cellar, nebo Lower Kurast a využít tak zvýšeného dropu run ve verzi 1.13, byla a je zajímavá. Je však potřeba vzít v úvahu jednu věc. Zejména na obtížnosti Hell, mají Tower Cellar a Lower Kurast takový area level, že v nich lze, jakožto vedlejší produkt, získat endgame výbava. Tím hra, za předpokladu, že se člověk drží jistých pravidel, ztrácí na obtížnosti a zábavnosti zároveň.
To co píši, píší jenom z toho důvodu, že jsem se opět vrátil k hraní svého Clerica. :twisted:
Rozhodně mi nevadí, že používaš Plugy. A ač to tak může vypadat, nevadí mi ani opětovné randění s Čachtickou paní. :lol: Jediné, co mi trošku vadí, jsou tvé pochybnosti. Já věřím, že je ve tvých silách býti Guardianem. :wave:
Good luck on your quest, Vorvy :!:

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 29.11.2010, 09:52 hod.

Maraste, já s tebou souhlasím, ale musíš si také uvědomit, že některé buildy, jako např. můj Kardiak a nebo Vorvyho paladin, jsou dosti obtížnější, než klasické buildy. Já musel trošku nadupat svoji postavu, abych tak říkajíc hned za rohem nelehl na první ránu a věř tomu, že na hratelnosti to moc neubírá, naopak jsem se přesvědčil o tom, že pokud využíváš jen dvou míst k opakovaným nájezdům, tak máš desetkrát větší radost z nějakého toho lepšího dropu, zejména když ti padne item, který obvykle padá lépe někde jinde...ale je to na debatu (bude na to příležitost :wave: )

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 29.11.2010, 13:51 hod.

No samozrejme ze Marast ma pravdu, ale alespon v mem pripade je MF luxus, kterej si nemuzu dovolit, protoze potrebuju prezit a za tech x runu na countessu mi padl akorat ten gimmer a najska (mozna pak nejakej normal unikat/set, ale ty beru jako useless), nadruhou stranu drazsi rw poskytuji daleko lepsi vlastnosti nez vetsina unikatu, takze ta top vybava bude dana tim jake runy mi padnou.. takze ano, nepopiram ze u countessy nechci poskladat prave tu "endgame" vybavu..

co bych naopak ja vypichl jako ne zrovna idealni, je to, ze na hell jsem sel jako lvl 68.. cca 2 lvly jsem dostal za II. a 1/2 III. aktu.. zbytek je z countess runu.. coz je napovazenou :{

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 29.11.2010, 20:42 hod.

nu tak pri jednom z countess hell runu padla jedna opravdu vzacna vec, vazne jsem to necekal..

http://vorvy.rajce.idnes.cz/bowadin/#ups.JPG

Jireky
Doom Knight

Příspěvek od Jireky » 29.11.2010, 20:52 hod.

Upřimnou soustrast. :/
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 29.11.2010, 21:12 hod.

To nééé :cry: :(
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 29.11.2010, 21:24 hod.

jajx... :cry: včera Leslie Nielsen, dneska tohle... :(

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 29.11.2010, 21:25 hod.

bohuzel, nebudu lhat, slzicka v oku byla.. mel jsem tuhle postavu opravdu rad a jsem hrdej na to co jsem s ni dokazal..

nu, pokud vedeni dovoli, asi bych tento build sepsal a nechal ho vyvesit na web (paklize vedeni souhlasit nebude, tak to samozrejme psat nebudu)..

nu, ted by me zajimal nazor tech co se tu se mnou ucastnili tohoto "dobrodruzstvi" jestli si tato postava zaslouzi byt v sini slavy :{

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 29.11.2010, 21:29 hod.

Bojoval !
Celý jeho příběh byl asi dost těžkej boj a ne každá cesta končí slávou... to neznamená že by si v síni slávy nezasloužil místo jako projev úcty... Já bych ho tam dal... ale to je jen můj názor :)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 29.11.2010, 22:11 hod.

Dej to tam, tahle postava si to zaslouží.
...Ancients, go, go go!

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 29.11.2010, 22:18 hod.

no ted nejak davam dohromady ten build, pak ti to fraxi poslu a zkonzultujem to ;)

Marast
The Butcher

Příspěvek od Marast » 30.11.2010, 01:10 hod.

Vůbec se ti Vorvy nedivím, že tam ta slzička byla. Když už nějakou postavu vytáhneš takhle vysoko, jseš s ní spjat jistým poutem.
Chceš-li něco sepsat, neváhej. Máš moji podporu. Síň slávy čeká... Rest Well :!:

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 01.12.2010, 12:15 hod.

Jsem také pro, jen douhám, že takhle neskončím i já, neboť mám strach a ty jsi mi hodně připomněl, z čeho že...

Odpovědět

Zpět na „HC příběhy“