Pařeniště realm přichází.
Moderátor:Dark_Deamon
Zdravím všecky pařany a pařanky. Vzhledem k posledním událostem na CZ / SK Diablo II scéně a možnosti získat levně kvalitní server hosting jsem se po domluvě s hodně hráči rozhodl založit vlastní realm. Koncepčně se podobá původnímu Hellgate z let 2007-2008.
Konečná podoba herního módu byla konzultována s hodně hráči a doufám, že se bude líbít nejširšímu spektru lidí, protože se bude jednat o rozumný střed, který zde chybí.
V současné době je funkční realm, na kterém probíhá testovací provoz a fórum na adrese http://www.pareniste.org/forum , ve fázi přípravy je webová stránka, která bude obsahovat hodně vychytávek.
Administrátoři realmu: HaNacisKO, Fida
Technická správa serveru: Simi
Seznam změn na serveru:
- drop run byl navýšen o 30%.
- zablokována možnost konvertování postav z Classicu na Lord of Destruction.
- obsah truhly byl zvětšen na 10x10.
- velký talisman "Hellfire Torch" nemá vlastnost "Firestorm on striking".
- malý talisman "Anihilius" padá v lokaci "Uber Tristram"
- pokud Váš pomocník dostane kletbu "Iron Maiden", tak neútočí.
- runy a gemy lze snižovat o jeden stupeň (recept: runa/gem + scroll of identify)
- Diablo Clon (Uber) se zjeví po prodání určitého počtu setových a unikátních prstenů (aneb myslíme i na nostalgiky)
Očekávaný start ladderu: zítra, tj. 12.11.2010 kolem 16:00, přesný čas bude uveden později zde i na našem fóru.
Konečná podoba herního módu byla konzultována s hodně hráči a doufám, že se bude líbít nejširšímu spektru lidí, protože se bude jednat o rozumný střed, který zde chybí.
V současné době je funkční realm, na kterém probíhá testovací provoz a fórum na adrese http://www.pareniste.org/forum , ve fázi přípravy je webová stránka, která bude obsahovat hodně vychytávek.
Administrátoři realmu: HaNacisKO, Fida
Technická správa serveru: Simi
Seznam změn na serveru:
- drop run byl navýšen o 30%.
- zablokována možnost konvertování postav z Classicu na Lord of Destruction.
- obsah truhly byl zvětšen na 10x10.
- velký talisman "Hellfire Torch" nemá vlastnost "Firestorm on striking".
- malý talisman "Anihilius" padá v lokaci "Uber Tristram"
- pokud Váš pomocník dostane kletbu "Iron Maiden", tak neútočí.
- runy a gemy lze snižovat o jeden stupeň (recept: runa/gem + scroll of identify)
- Diablo Clon (Uber) se zjeví po prodání určitého počtu setových a unikátních prstenů (aneb myslíme i na nostalgiky)
Očekávaný start ladderu: zítra, tj. 12.11.2010 kolem 16:00, přesný čas bude uveden později zde i na našem fóru.
Naposledy upravil(a) HaNacisKO dne 12.11.2010, 13:50 hod., celkem upraveno 1 x.
Kylie Minogue, aneb nikdy nepřestanu milovat ženskou, která mi byla víc jak 4 roky inspirací k hraní...
Nejlepší PvP postava s nejvyšším levelem na druhém ladderu AHG. Jn, asi ju mám tak trošičku rád... 8.9.2011 level up 98->99!
Nejlepší PvP postava s nejvyšším levelem na druhém ladderu AHG. Jn, asi ju mám tak trošičku rád... 8.9.2011 level up 98->99!
Re: Pařeniště realm přichází.
Trošku divnej název. Nechcete vymslet něco lepšího? .)
Na druhou stranu: jsme český realm, tak proč mít nějaký max super hyper mega anglický název.
Kylie Minogue, aneb nikdy nepřestanu milovat ženskou, která mi byla víc jak 4 roky inspirací k hraní...
Náhodou, Pařeniště je nice.Javurek píše:Trošku divnej název. Nechcete vymslet něco lepšího? .)

[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
Tak přeju hodně štěstí a hned jak mi příde PC z opravy, tak se loguju na váš realm :-)
Na BN mě to už přestalo bavit a singl se mi hrát moc nechce..Snad bude dost lidí..
Na BN mě to už přestalo bavit a singl se mi hrát moc nechce..Snad bude dost lidí..
Určitě tam chvíli hrát budu...akorát si myslím hane že jste to teda moc nepořešili s tou reklamou..jako chápu že startu v pátek se nic nevyrovná, ale chtělo to udělat větší hype... 

nevím, co sem napsat
tak na hype ani nezalezi drzim realmu palce
len sa obavam toho aby to nedopadlo tak ze na kazdom realme bude po 20 hracov skoda ze neni mozne udelat poriadny mass spojenie 

ako jasne ale tiez aby nebolo rozdelene na 4 realmoch po xy lidi taky to neni vyhra vis jak
Dvouhodinove cekani na rush kdyz se v chanelu strida 20 lidi kteri stejne nic mo nedelaji me docela odrazuje..zatim.. 

lol nejsi schopny to prejit sam?
vis proc je to multiplayer ? :oD
kdybych to chtel projit sam sedim u sp dam 8 hracu a jedu..navic nesnasim 3 akt..a do toho se me fakt moc nechce..
kdybych to chtel projit sam sedim u sp dam 8 hracu a jedu..navic nesnasim 3 akt..a do toho se me fakt moc nechce..
jezis no nwm co znamena multi ale multi neznamena ze te nekdo protahne aspon ne ted kdyz je realm 3 dny aj s cestou ...takze nekdo se najde na prochazeni hry + lidi ted expia shanej itemy takze ...rekni nekomu o chant a gg
Já už věci mám a su tu do konca týdna, takže není problém pomáhat začínajícím. Jinak ty začátky v tak malém počtu sou vždy těžké. Si vzpomínám na rok 2007 kdy sem začínal na HG. Online tak 15 hráčů a vše sme si museli projít Já, Wali a Spiderman sami.
Takže buď napište mě nebo nějakému známému zda by s vama nezačal, tak i tak vám možu házet chant a wpčka.
Takže buď napište mě nebo nějakému známému zda by s vama nezačal, tak i tak vám možu házet chant a wpčka.
Teď zrovna jsem tam dostal nějaký temp ban za nadávání, nechápu proč!

Hraju annihilus.net a projectdablo2.comambin píše:@saesa: cheatovani a editovani nema s kvalitnejsim PvP nic spolecneho a kdyby si kvalitni PvP nekdy hral
Víš Sae, ban za nadávání, se většinou za nadávání taky dává 

Zdravim parani D2Lod
Potreboval bych trosku poradit. D2 jsem hraval velmi casto a nikdy jsem nemel problem s nicim a ani s verzema. ted vsak nastak : nainstaluju D2 + Lod + patch 1.11 - to je v pohode. Cchi se prihlasit na pareniste - nebo na jeden ruskej server a problém - automaticky se me stahne patch 1.13 a automaticky se prihlasim na ten ruskej realm.
nevi nekdo co stim ?
Potreboval bych trosku poradit. D2 jsem hraval velmi casto a nikdy jsem nemel problem s nicim a ani s verzema. ted vsak nastak : nainstaluju D2 + Lod + patch 1.11 - to je v pohode. Cchi se prihlasit na pareniste - nebo na jeden ruskej server a problém - automaticky se me stahne patch 1.13 a automaticky se prihlasim na ten ruskej realm.
nevi nekdo co stim ?
- Gladiator91
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
Máš v Gateway editoru nastavený primárně Pařeniště?
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
http://pareniste.org/forum/viewtopic.php?f=6&t=3
Nejdřív je třeba vytvořit bránu. Poté se ta brána musí vybrat v Diablu. Primárně je tam nastavený Battlenet Europe, takže po stisknutí tlačítka "Battlenet" se to automaticky připojí na Evropu a začne to sosat 1.13.
Takže až budeš mít zase trochu času a verzi 1.11b, tak před připojením se ujisti, že máš vybraný požadovaný realm a ne Evropu.
Nejdřív je třeba vytvořit bránu. Poté se ta brána musí vybrat v Diablu. Primárně je tam nastavený Battlenet Europe, takže po stisknutí tlačítka "Battlenet" se to automaticky připojí na Evropu a začne to sosat 1.13.
Takže až budeš mít zase trochu času a verzi 1.11b, tak před připojením se ujisti, že máš vybraný požadovaný realm a ne Evropu.