Oooo dekuju moc Pomohlo znovuvytvoreni pomohl jsi mi, dekuju
Avalon 2
Moderátor:Dark_Deamon
- Gladiator91
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
Re: Avalon 2
no přece nenechám každého hrabat se mi v modu nemyslíš? Je to dělané tak, aby to nikdo nemohl prolomit, majris to zvládne, není to nemožné, jen velmi těžké...bubavanek píše:Jen se chtěl zeptat když bych si chtěl na SP upravit drop v avalonu tak to nejspíš asi nepůjde přes MPQ abych si otevřl patch a byly tam tvoje změny, už jsem to zkoušel ale našel jsem jen původní Dia. Pokud to nechceš probírat tady, tak kdyby se ti chtělo přes PM.
a navíc by ses v tom nevyznal...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
2 runy na azure lorda .. run cislo 1 - Azure lord third piece a run cislo 2 - rise of spirit (pripominam ze jsem assasin/ fire trap) Happy !!
Rise of spirit je hlavně pro kickassy. Jako trapce ti je k ho*nu:) Trapce pomůže spíše 2x tricker(jeden socketlý jewelem s konvou), což je nějakých +20 ass skills.
vulgarismy si odpusť nebo bude následovat trest... damagedeath
vulgarismy si odpusť nebo bude následovat trest... damagedeath
vaz sva slova persane a vyjadruj se slusne..
s trickerama mas pravdu, ty se mi pro trapku take zdaji nejvhodnejsi..
s trickerama mas pravdu, ty se mi pro trapku take zdaji nejvhodnejsi..
Kupodivu mě to stále baví..
Tak ja jsme zacatecnik a byl jsem nadseny z toho dropu btw dropl mi nejaky Fourth seal stone to je k cemu dobre ?.)
amadeus:http://www.avalon.alexpension.sk/index. ... ophy_quest
jinak Tricker je "Feral claws" a padají i z dark brothera, v infu padnou určitě taky
jinak Tricker je "Feral claws" a padají i z dark brothera, v infu padnou určitě taky
Tak jsem konečně rozluštil záhadu Repair hammeru ...
Přemohl jsem svoji neuvěřitelnou lenost a zkusil jsem to reinstalovat... Najednou je Bishibost takovej ... jednou ranou neporazitelnej. Izual zrovna tak. Ale najednou dropujou ten rypé remr. ^^
... Ale zase mi nejdou ty recepty na přidání socketů ... FFFFFFFFUUU-
Přemohl jsem svoji neuvěřitelnou lenost a zkusil jsem to reinstalovat... Najednou je Bishibost takovej ... jednou ranou neporazitelnej. Izual zrovna tak. Ale najednou dropujou ten rypé remr. ^^
... Ale zase mi nejdou ty recepty na přidání socketů ... FFFFFFFFUUU-
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
nejdou? tak něco děláš blbě...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Ad. nejdou sockety - asi myslí, že se mu místo pět socketů vyrazily jenom čtyři nebo tři. Imho to má něco společného s tím, zda-li jde o normal, exceptional nebo elite item. Každopádně to musíš zkusit znova s novým nonsocketed itemem, napopáté mi to vždycky vyšlo, ty recepty z filusovy stránky mi nakonec vždycky fungovaly.
damagedeath: Dobře, že jsi tu. Když už máš řečí jak Palackej, nemohl by jsi do vzkazníku alespoň naznačit equip na tu melee sorcku? Dík.
damagedeath: Dobře, že jsi tu. Když už máš řečí jak Palackej, nemohl by jsi do vzkazníku alespoň naznačit equip na tu melee sorcku? Dík.
Tak to samozřejmě chápu, jen jsem se ptal. Skusím to pořešit sám:D Třeba na to příjdu...no přece nenechám každého hrabat se mi v modu nemyslíš? Je to dělané tak, aby to nikdo nemohl prolomit, majris to zvládne, není to nemožné, jen velmi těžké...
a navíc by ses v tom nevyznal...
Vim, že Avalon je dělaný hlavně pro team, ale někdo kdo nemá na realm čas a zahraje si tak 4 hodinky za týden by to ocenil. I když i na SP už jsem si nadropoval na Black Round
DD jen dela svoji praci, takze tyhle reci si odpust, mel jsi to opravit kdyz sem te varoval ja, pak bys mel klid..tencanek píše:damagedeath: Dobře, že jsi tu. Když už máš řečí jak Palackej, nemohl by jsi do vzkazníku alespoň naznačit equip na tu melee sorcku? Dík.
s tim equipem nvm, nehral jsem ji, ale zkusim hadat: daisy, chaosky, mark of devil, avalon guard, hannival, BR, valor - vse nejlepe powered..
Kupodivu mě to stále baví..
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
to by bylo maličko OP ^^
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Mě by to vůbec nevadilo. xD
Nazdar, tak asska uz je na lvl 99.. skoro 100 display dmg na wake of hell je cca 550k-700k tak nejak, mam 2x trickstery jak mi bylo receno a je to opravdu dobra volba.. dekuju Davam si v pohode burialy, tristra, infernal, abbadon, ruined fame, pit, pit of acheron, ancient tunels, forgoten temple, countess jsem byl.. s nejakym swordikem na summonovani skeletonu blood golema magu a revive jsemto tam celkem vymlatil az na shadow demona toho jsem ani neskrabl .. a chtel bych si rozjet druidika tedkom k te assce.. WW ale nevim jestli feral/fury a nebo rabbies.. mohl by mi nekdo popsat, aspon strucne, tyhle dva buildy i s rozdelenim skillu ?:) dekuju
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
je to jednoduchý... 10 do passive, 1 do feral, 20 fo fury a pak můžeš jet buď summony, nebo rabbies + snyergii (synergii první)... ducha HoW....
edit: pokud myslíš že budeš mít dost +skill tak stačí po jednom do passive...
edit: pokud myslíš že budeš mít dost +skill tak stačí po jednom do passive...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Nestalo se někomu, že by se Bartucův set nějak pral s C3PO ? Včera jsem poskládal celý setík a když jsem nasadil poslední kus, tak mi to spadlo. Jediná možnost, kdy to nepadá je zapnout hru bez C3PO...Kdyby někdo měl nějakou radu, tak budu rád, díky
- damagedeath
- Zhar the Mad
Tencanek: prvně vymlať avalon a pak se můžeme o něčem bavit