Dotazové vlákno

Všechno co se týká normální hry.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Drakesis
Adviser
Re: Dotazové vlákno

Příspěvek od Drakesis » 17.05.2010, 09:46 hod.

Tak to se dle mého názoru nedá zrychlit, ani po slepém vypití třeba celého opasku. Může se to zdát sice rychlejší, neboť ti funguje víc lektavrů zároveň a zvýší se taky počet bodů, hit pointů, které je schopen lektvar doplnit...

Mirda
Gorebelly
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Mirda » 17.05.2010, 16:26 hod.

Tak jsem trochu googlil a dospěl jsem k závěru, že zrychlit dobíjení hit pointů z lektvarů asi možné není. Jediná možnost je asi ta ze Summitu - při vypití healing potion se mi malé množství dobije ihned a zbytek už jede stálou rychlostí, takže jich prostě vypiju víc najednou a tím se z velkého počtu malých množství stane jedno velké :D

Tabul
Wraith
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tabul » 31.07.2010, 14:00 hod.

Simulije to počet hráčů ve hře. Když napíšeš /w players X tak monstra budou stejně silná jako kdyby bylo ve hře X hráčů. Dostaneš za ně více zkušeností.
Je možnost v průběhu hraní si to nastavovat jak chceš, ale myslím že je tam asi 30 sekundová prodleva než to začne fungovat. A taky to funguje až na čerstvě načtená monstra (jakože když přijdeš třeba k Andy na P8, pak napíšeš P1, tak Andy bude silná stále jak na P8.) Musíš to napsat předtím než přiejdeš do posledního patra Katakomb.

Jireky
Doom Knight

Příspěvek od Jireky » 01.08.2010, 10:38 hod.

1) V PlugY se dá nastavit, co chceš a co ne.

2) PlugY ale na 1.13 nejsou.
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]

Jireky
Doom Knight

Příspěvek od Jireky » 01.08.2010, 11:06 hod.

http://forum.diablo3.cz/viewtopic.php?f ... 2&start=20

Btw, příště hledej, tohle je zrovna ze včerejška.
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]

Slayer
Wraith

Příspěvek od Slayer » 01.08.2010, 19:55 hod.

V normalnim LoDu je to "/players X" a napise se ti "players set to X" v modu, napr ja jsem to pouzival v Zy-Elu tam stacilo normalne napsat bez lomitka players 8 a bylo. Nevim kdes vycucal to w...

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 01.08.2010, 23:09 hod.

když nemáš jak imunní na fyzično zlikvidovat a trvá ti to 2-3 minuty jeden kus, prostě se na ně vykašli. Mají totiž damage reduced by 100%. Umí je poškodit jen magie a kouzla. Ale prolomíš to, pokud máš amplify damage.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 01.08.2010, 23:38 hod.

Vengeance právěže pomůže hodně. Zealot s tím není žádný killer, ale aspoň něco s tím zabiješ.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 02.08.2010, 00:33 hod.

Neuděláš, ale to jiné postavy specializující se na 1 element a pak nuceny aspoň nějak ovládnout i druhý element kvůli imunním monstrům taky ne. Ale na přežití stačí.

Poison dmg v charmech je skvělá, zvláště když to je ....of antrax. Tuším 150dmg po 8 sekund. Na normálu a nightmaru určitě, jestli i na hellu, toť otázka, tam je poškození jedem z charmů dle mě už zanedbatelné.

Amn na větší sání, Shael na větší rychlost útoku. Vyber si, co potřebuješ zlepšit. Já bych ale ještě uvažoval nad jewely s hodně k max dmg. To ti může o hodně (řádově klidně o stovky) zvýšit tvoje damage, pokud jich použiješ několik s třeba +15 k max dmg. Ty eventuelně můžeš vložit i do helmy, štítu nebo brnění. Nárůst dmg je pak fakt znát. Jím se zvýší zároveň sání, zároveň se tak trochu i odbourýá potřeba mít rychlejší zbraň, zvláště, pokud už má i tak very fast attack speed.

4 Um run do štítu JEN s 39 def je škoda :shock: Spíš jsi tam měl dát jen perfect diamanty. Těch pár drobnejch rezistů míň by tě nezabilo.
...Ancients, go, go go!

homer_cz
Adviser

Příspěvek od homer_cz » 02.08.2010, 06:50 hod.

Jen k těm poison charmům: na hell jsou užitečné hlavně tím že nahrazují vlastnost "Prevent Monster Heal" - pokud jed působí tak si zasažené monstrum neregeneruje životy a to i když je jedová škoda menší než rychlost regenerace.
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.Obrázek

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 02.08.2010, 13:07 hod.

Pokud máš Prrevent Monster Heal i SLain Monster Rest in Peace, pak poison dmg nepotřebuješ.

Sem říkal, ty jewely s hodně do +max dmg, okořeněné ještě třeba žlutou barvou rare provedení a k tomu enhanced damage, + trojciferné číslo k attack rating, + hodně k elementálnímu dmg, eventuelně v jewelu může být i increased attack speed (sice asi ne tolik jako v shaelce, ale i to může pomoci), prostě vše co ti zvýší schopnost cokoliv zlikvidovat.
...Ancients, go, go go!

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 02.08.2010, 18:45 hod.

Mě Atma na v1.13 funguje jen na prohlížení. Nejde vůbec přehazovat věci, jen načte postavy a tím to hasne. Bohužel ten, co Atmu dělal, už dávno oznámil, že novější verze už dělat nebude.
...Ancients, go, go go!

Mephisto
Fallen Shaman

Příspěvek od Mephisto » 02.08.2010, 19:08 hod.

Fraxinus: Mě atma s 1.13 funguje normálně. Problém je tuším v tom, když máš v inventáři essenci...
My Brothers Have Escaped You!!!
92% hráčů nosí charmy v inventáři napravo, pokud patříš mezi zbylých 8% hoď si toto do podpisu...

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 02.08.2010, 19:19 hod.

Průšvih je podle mě hlavně v tom, že jsem nainstaloval přes XP windowsy 7 bez formátování disku a přeinstaloval pak jen ty hry, které nebyly schopny běžet jen tak bez údajů v registrech. Diablo toho schopné je, Atma však ne, ale tahat ji z netu se mi zrovna nechce. Ale má to výhodu...aspoň jsou všechny mé chary na 1.13 untwinked.
...Ancients, go, go go!

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 03.08.2010, 19:55 hod.

Mephisto: pokud máš v invu esenci, tak by postava neměla jít načíst vůbec, mělo by to hlásit chybu už při načítání...pokud esenci u sebe nemáš, měla by jít v pohodě načíst a i přehazovat věci by neměl být větší problém

Mirda
Gorebelly

Příspěvek od Mirda » 06.08.2010, 11:43 hod.

The Arreat Summit píše:Items and Gold Disappear after time when left on the ground
Don't leave items or gold lying on the ground any longer than necessary.

Regular items and gold disappear after exactly 10 minutes.
Magic items will disappear after 20 minutes.
Rare, Set, Crafted, and Unique items will disappear after lying on the ground for 30 minutes.
Rune Words (10 minutes)
Gems and Runes (20 minutes)
Jenom se divím, že sis toho nevšiml už dřív.

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 06.08.2010, 11:46 hod.

Já to takhle dělám taky, ale venku před truhlou lze bezpečně skladovat jen gemy, runy, unikáty, sety a rare. Ale jen v případě, že nejsou ehtereální. V žádném případě neměj hozený před truhlou socketovatelný věci (ani ty, v nichž jsou runová slova!), normální věci, lahvičky full rejuvination, atp. Ty totiž časem mizí, protože jinak by diablo začalo příšerně žrát systémové prostředky, a proto časem maže všechny předměty, o kterých usoudí, že je nebudeš potřebovat. Program by si totiž musel pamatovat desetitisíce předmětů (každý sice zabere méně než kilobajt), ale když jich je hodně a musel by si program k tomu pamatovat i jejich polohy, to by po pár hodinách hraní byly lagy (kór na players 8 ), hrůza jen na to pomyslet.

Mám to vyzkoušené.
...Ancients, go, go go!

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 06.08.2010, 15:43 hod.

Slajs: Teoreticky máš 2x takovou šanci, že bude nalezený předmět magický/rare/setový/unikátní. Prakticky se to ale nemusí automaticky výrazněji projevit, pokud budeš mít smůlu na drop.
...Ancients, go, go go!

Mirda
Gorebelly

Příspěvek od Mirda » 06.08.2010, 19:33 hod.

Nevím, co na tom nechápeš. V posledním příspěvku na minulé stránce jsem psal, resp. citoval, že gemy zmizí po dvaceti minutách.

Fraxinus
Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 06.08.2010, 19:44 hod.

Potom je mi divný, proč moje věci před truhlou v pohodě zůstanou. Kromě socketů, ethereálů a lahví.
...Ancients, go, go go!

Odpovědět

Zpět na „Obecně“