Seriály
Když tu mají svoje téma Filmy, tak proč by ho neměly mít i seriály.
Napište sem jaký seriály máte rádi a proč, doporučte je ostatním.
Já mám rád scifi - SGA, SG1, SGU, BSG a Firefly. Teď nevím, jakej začít. Váhám mezi Lost, Babylon 5 a Doctor Who.
P.S.: Teď mě totálně dostal webový seriál The Guild o závislácích na MMORPG typu WOWka :-)
Napište sem jaký seriály máte rádi a proč, doporučte je ostatním.
Já mám rád scifi - SGA, SG1, SGU, BSG a Firefly. Teď nevím, jakej začít. Váhám mezi Lost, Babylon 5 a Doctor Who.
P.S.: Teď mě totálně dostal webový seriál The Guild o závislácích na MMORPG typu WOWka :-)
My Brothers Have Escaped You!!!
92% hráčů nosí charmy v inventáři napravo, pokud patříš mezi zbylých 8% hoď si toto do podpisu...
92% hráčů nosí charmy v inventáři napravo, pokud patříš mezi zbylých 8% hoď si toto do podpisu...
- damagedeath
- Zhar the Mad
Re: Seriály
Tak jelikož již nejsem nejmladší, tak dosti ujíždím na starých seriálech typu Profesionálové (ty dva blázny prostě miluju).
Pak mám hodně rád Dr. Hause...zejména jeho vytříbený smysl pro humor
No a mé srdce patří Red Dwarfovi...
Pak mám hodně rád Dr. Hause...zejména jeho vytříbený smysl pro humor
No a mé srdce patří Red Dwarfovi...
Na Red dwarfa jsem zapomel Při hraní HC si vždycky říkám: Jen sympaťáci umírají mladí! :waving:
Já jsem na britský humor, takže Red Dwarf, Monty Python's, IT Crowd, Black Books, Dr. House, Yes, Prime minister!, a další...
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
Jmenuji se Earl...i když ta třetí série už je celkem trapná.
škoda že už futurama nejsou další díly... :-( měl sem to rád
"Do what you fear and the death of fear is certain."
Mě strašně štve, že po 14-ti dílech ukončili Firefly. Jeden z nejoriginálnějších seriálů se skvělými postavami a hudbou. Sice děj ukončili filmem, ale je v seriálu cítit, že zamýšleli delší propracovanější příběh, který nestihli rozvinout. Celých 14 dílů byla příprava pro něco, co vlastně nepřišlo.
no...tak určitě Red Dwarf, My name is Earl, IT crowd, HIMYM (how I met your mother), simpsonovi, futurama a Buffy
to je snad všechno (jako by toho nebylo málo )
to je snad všechno (jako by toho nebylo málo )
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
Simpson, Futurama, ER, stargate, star trek: voyager, MASH, Friends, Dexter's Laboratory, Yes Minister, Etiketa , Vlak Dětství a Naděje, Hospoda no snad vše
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
vsechny moje nejlepsi tu zaznely, jako RD, MASH a Friends a nebo a jine, ale nedavno si pritelkyne stahla complet Ally McBeal a musim rict ze sem to zacas taky sjizdet a dost casto padam ze zidle v slzach :-D hlavne Piškot ma hlášky nejlepší...a Fishovy Fishismy jsou dosti často tak nějak ze života :-D
jo a abych byl poctivej tak celkem sem žral i pokémony za mlada :-D ale jen tu prvni serii, dokud mel Ash zy stary pokemony atd...pak uz me to nebavilo :-D ROFL :-D nechte me bejt ja za to nemuzu :-D
...popojedem... :-D *A*
jo a abych byl poctivej tak celkem sem žral i pokémony za mlada :-D ale jen tu prvni serii, dokud mel Ash zy stary pokemony atd...pak uz me to nebavilo :-D ROFL :-D nechte me bejt ja za to nemuzu :-D
...popojedem... :-D *A*
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
no tak ally není špatná, ale že bych na to koukal sám od sebe, to ne jen sem mrkl když to běželo (znáte ten stav kdy jen přepínáte a hledáte na co se dá dívat)....
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Taky Walker Texas Ranger nebyl špatnej. Hlavně ty souboje zakončené kopem z otočky :-) Kdo hraje hlavní roli snad říkat nemusím :-)
Lost, dr. House, simsni, futurama, terminator TSCC , it crowd, big bang theory, man vs wild (možná spíše dokument...ale né seriál), hospoda, bylo nás 5 , bořiči mýtů, akta X
:waving:
:waving:
Cíl: Paragon level 100
[100/100] ✓
[100/100] ✓
krajni meze byl taky cool serial *A*
Tak jestli se Bořiči mýtů taky počítají, tak přidávám do seznamu.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
to těžko, to bych tam rovnou mohl napsat AZ-kvíz
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
WWE ? ... http://www.wwe.com/ To bych do tebe neřekl...