Schnapii: pokud se udělá boss s dobrým dropem, kam bys pak pořád dokola chodil?...Teď je to vyrovnané, do určitých ulvl chodíš kvůli setům nebo unique, do jiných kvůli expení a do dalších kvůli šutrům...je to tak daný a je to tak podle mne dobře a co se týká toho Bartuca: ten drop je tam tak vysokej (a na sp opravdu není problém sehnat SoJe), že Find Item ani nepotřebuješ, jen to budeš runovat víc...schnappii píše:Mám díry ve slovníku asi. Páč co je ladder nevím, hraju jen single. Rozhodně nemíním tu týdny brečet at dropujem šutry, jen hledám řešení, protože mě pořád dokola luxovat lvly bez výsledku už přestává po těch týdnech bavit a jestli se mi nepodaří nějak pokročit tak to asi brzo složím Proč se neudělá boss, kterého se opravdu vyplatí runovat ? Takovej, kterej by sliboval opravdovou možnost dropu šutru ? Vím že takovej je, ale v avalonu, kam se díky tomu, že nemám suroviny ani nedostanu...
Jediný, kde bych viděl problém u Bartuca, je realm, kde ta možnost jeho sejmutí je velmi malá.