Avalon 2
Moderátor:Dark_Deamon
Mohu ještě dotaz ? Kde vám dropl ten korlic's luck ring ? už ho dva dny bezvýsledně hledám tak nevím ...jinak mi gramme nepadlo ve stony tomb zatím vůbec nic...
Re: Avalon 2
ahoj korlic's luck jsem dropl v kurast causeway a najdi tam chram disused relirquary pada tam hodne prstenu.chci zepta skousim cold bowamu cim mam socketnout vanquisher.dekuji za odpoved.
Achievements: 7400 (92%)
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
schnappi: vytrvej...
Deathhero: malcolm jewel s -10% enemy cold resistance...
Deathhero: malcolm jewel s -10% enemy cold resistance...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
Taky jsem myslel zrovna na tenhle typ klenotu, ale většinou sám tvůrce má lepší přehled.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
vydrží jen jednu hru...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Už jsem se rozjel, založil a vyexpil bonemancera, ale chtěl bych se zeptat, existuje-li nějaká mě neznámá transformace golden ore ? Dá se přeměnit pomocí run či nějakých jiných kombinací na šutry ? Moc by mi to pomohlo ale tuším že to nefunguje ... gramme za odpověď děkuju ... jinak můj pala přišel o půl výbavy, páč jsem ripnul, a pro tělo si chtěl jít do crypty bez vypnutí hry ...cestou jsem omylem vzal pár předmětů bokem, a po načtení těla mi přebývající předměty (uber) zůstaly ležet a já si toho nevšiml, a ...vypl hru. tělo se zbytkem předmětů zmizelo a ty s ním . Paráda ! :D
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
recepty by měly být na Avalon fóru...
od nové verze (kterou právě uploaduju) je ve módu nový Avalon Trophy Quest, račte zkoumat Diskuse o něm založená opět na Avalon fóru, samozřejmě ale můžete i zde
od nové verze (kterou právě uploaduju) je ve módu nový Avalon Trophy Quest, račte zkoumat Diskuse o něm založená opět na Avalon fóru, samozřejmě ale můžete i zde
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Gramme, nemysli si že tě zatěžuju dotazem bez předchozího vyluxování fóra. Recepty s šutrama, jak to obecně nazýváš na diablo2lod.diablo3.cz v sekci mody - Avalon, na golden ore nefungují, tak jsem se obrátil na tebe. říkáš teda, že jiný recepty než jaký jsou v tom popisu cube uvedený neexistují a golden ore se tutíž pro výrobu jiných kamenů použít nedá ?
- Gladiator91
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
možná jsem slepej, mohl bys napsat k čemu ten odkaz ?
- damagedeath
- Zhar the Mad
Schnapii: to bude tím, že golden ore se nechová jako ostatní šutry, což třeba orb ano. Ale už je tolik míst na jeho dropnutí, že bych to moc neřešil.
ahoj uz v dnesni verzi bude ten trophy quest .Podle nazvu to bude nejaky kruty boss urceny pro postavy s full vybavou.
Uprava:taky skousim nekra otazka pro DD mohl bys hodit screen bot co mas ma nekrovi?
Uprava:taky skousim nekra otazka pro DD mohl bys hodit screen bot co mas ma nekrovi?
ano DD, je hodně míst na dropnutí, jenže když si ty místa pročtu, tak spoustu z nich proškrtám, poněvadž mi kostry na těchdle místech padají jak sirky a jakmile se dostanou monstra ke mě tak lehám. Asi jsem ještě nepřišel na to, jakou dát tomu nekrovi výbavu aby něco vydržel ...mám nosit hůlku a místo štítu tu zakonzervovanou hlavu nebo se spíš vyplatí dát mu meč a štít a řezat s ním ?
ahoj golden ore casto dropuje bartuc nekdy spadne z golden qeen a ze sester,lich kinga z fane.Je to blby ze golden ore nejde smenit na jiny sutry.
- damagedeath
- Zhar the Mad
add Golden Ore: bezcenný rozhodně není a když si vzpomenu, že šel dropnout jen z Golden Queen, Bartuca a myslím Devila, tak to bylo opravdu něco...když jsem třeba skládal Hannivala...Golden Ore je prostě o dost vzácnější šutr.
Necro summoner výbava:
hlava: Zefirius gift for Grammator (je v těžkých levelech nezbytností, protože nehorázně zvyšuje magic dmg bone spellů) - ze začátku pomůže Black Round
tělo: Leah´s
wandka: Leah´s
rukavice: Leah´s
Štít: Leah´s
Pásek: Hannival
Prsteny: něco na skilly, dobrej je i ze setu Hit me, prsten ze setu Grammator´s gear
Boty: Grammator´s gear set
Amulet: Mark of a Krogoth
inventář: VoI, Lord of Theowiki, Acolyte, Soul shifter, anni, soulstone, Hellfire,
- já mám ještě navíc Chironex, Book of Ages a Krogoth´s horn
- pomůžou i Hellmark, Leah´s charm...
Dá se tím vyčistit úplně všechno, ale některý lokace jsou fakt na dlouho...zejména swampy pit a avalon
samozřejmě můžete namítnout, že uber výbava je lepší než Leah´s unikáty, ale ty aury jsou nezbytný na zlepšení koster.
Jinak používám merce na cold dmg s výbavou: Valor of sin, The emperor, Avalon guard a Black round
na cold proto, že mám na switchi fire orb
Necro summoner výbava:
hlava: Zefirius gift for Grammator (je v těžkých levelech nezbytností, protože nehorázně zvyšuje magic dmg bone spellů) - ze začátku pomůže Black Round
tělo: Leah´s
wandka: Leah´s
rukavice: Leah´s
Štít: Leah´s
Pásek: Hannival
Prsteny: něco na skilly, dobrej je i ze setu Hit me, prsten ze setu Grammator´s gear
Boty: Grammator´s gear set
Amulet: Mark of a Krogoth
inventář: VoI, Lord of Theowiki, Acolyte, Soul shifter, anni, soulstone, Hellfire,
- já mám ještě navíc Chironex, Book of Ages a Krogoth´s horn
- pomůžou i Hellmark, Leah´s charm...
Dá se tím vyčistit úplně všechno, ale některý lokace jsou fakt na dlouho...zejména swampy pit a avalon
samozřejmě můžete namítnout, že uber výbava je lepší než Leah´s unikáty, ale ty aury jsou nezbytný na zlepšení koster.
Jinak používám merce na cold dmg s výbavou: Valor of sin, The emperor, Avalon guard a Black round
na cold proto, že mám na switchi fire orb
- damagedeath
- Zhar the Mad
Ano, proto jsem uváděl dobu, kdy šel dropnou jen ze tří čtyř monster a to s velmi nízkou šancí na drop (např GQ měla něco kolem 1:3600), takže...
v dřívějším postu jsem uváděl, že je k ničemu ho skládat pomocí kostky, když lze dropovat na hodně místech
v dřívějším postu jsem uváděl, že je k ničemu ho skládat pomocí kostky, když lze dropovat na hodně místech
Takže od původního cube popisu na webu žádná změna v receptech jo ? Nezná nikdo recept na použití GO pro výrobu šutrů ? Tak to asi neexistuje ...já jen že jich mám plnou stranu v inventáři a nevím co s nima když se nedají použít takhle
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
no teď každopádně máte co lovit
Diablo profil
Facebook
Diablo profil