Avalon 2
Moderátor:Dark_Deamon
- Jendoslav
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Bydliště:Víte kde bydli Trautenberk ? Tak hned vedle bydlim ja ...
heledte kuci kdyz uz lozim do Mausolea a potim tam krev, padaji z Dragon Kinga a Goat Kinga nejake pieces ??
NecroSummoner - SP 1.10
BF Assassin - SP Avalon 1.10
PureSmiter Creamer lvl 84 5.akt Hell /P1 - HC 1.13c
Re: Avalon 2
http://paradisegaming.eu/viewtopic.php?f=10&t=5
Je tam Dragon King´s. Goat king má myslim kosu. Taky sem to někde viděl na fórku.
Mimochodem, co dáváte javě za prsteny? Já u ní mám chipped worldstone a buster, oba dva powered.
DMG charged strike je 52k, to je málo, max, nebo tak akorát?
http://img202.imageshack.us/i/screenshot008m.jpg/
Umožnuješ nákup na splátky Gramme?
Je tam Dragon King´s. Goat king má myslim kosu. Taky sem to někde viděl na fórku.
Mimochodem, co dáváte javě za prsteny? Já u ní mám chipped worldstone a buster, oba dva powered.
DMG charged strike je 52k, to je málo, max, nebo tak akorát?
http://img202.imageshack.us/i/screenshot008m.jpg/
Umožnuješ nákup na splátky Gramme?
ahoj nevite jak jsou rozdeleny body pro blade fury assku co byla na centrale.Mam problem kdyz nasadim soul shifter assce nechce pokladat pasti.Co stim? :crydiablo:
Achievements: 7400 (92%)
ad1: smiter da bartuce uplne v pohode, conva, superconva, lower rez a zabijete ho elemental fury nebo mercem (cold rogue se setem mu dava rany za cca 20%hp!!! )vlad píše:pokud by některý ze SPlejeristů stál o tip, jak udělat z bartuca "piece of cake", tak mohu poradit jednu "nečestnou" (jak se to ale vezme) fintu. a nebo "čestnější" a těžší...
ono, nevím jak vás, ale mě to věčné runování na prázdno dost deptá. mám rád výzvy, ale za výzvu nepovažuji "bolavý zadek", tedy věčné pobíhání od čerta k ďáblu, ze kterých toho stejně moc nepadne, takže v nouzi bartuc dobrý ... bez něj bych se na BR zmohl nejdříve za rok ...
____
co preferujete k socketování +x% f/c/p damage či -x% f/c/p res? a proč, má-li to nějaký důvod.
když do zbraně socketnu fragx a pak fragb, budou se ty procenta počítat i z těch +300 z fragux? nebo jenom ze základního fyz. poškození zbraně?
ad2: zalezi na tom kolik uz mas predtim, ale spis se vyplati -x% rezy protoze rezy nekterych monster to je fakt silenost
ad3: mely by se pocitat ze zakladu
A dotaz: Jaky typ luku je Vanisquer? Kde pada? Zoufale ho shanim, abych si doplnil seznamy nejlepsich veci pro kazdy build Destroyer sword je crafteny? Recept?
A jeste posledni: To info co bylo na cestrale zmizelo navzdy? Nektere recepty a popisy byly dost potrebne
Je to tam furt, zkus funkci hledat, myslím že ti je v downloads - módy
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
je tam kde byl, sice ne ještě celej, ale je...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Hmm ze google porad linkuje stary a mrtvy odkaz:oJavurek píše:Je to tam furt, zkus funkci hledat, myslím že ti je v downloads - módy
ahoj na centrale jsem nasel buildy, ale ne pro avalon.Kde je najdu?diky za odpoved.
Achievements: 7400 (92%)
http://www.paradisegaming.eu/viewforum.php?f=8DeathHero píše:ahoj na centrale jsem nasel buildy, ale ne pro avalon.Kde je najdu?diky za odpoved.
- Jendoslav
- Doom Knight
uz jsi nasel ??? ja BF assku hraju, kdyby neco tak se klidne zeptejDeathHero píše:ahoj nevite jak jsou rozdeleny body pro blade fury assku co byla na centrale.Mam problem kdyz nasadim soul shifter assce nechce pokladat pasti.Co stim? :crydiablo:
NecroSummoner - SP 1.10
a co pada tak super z bartuce? set je az od 105 a pro caster chary slabsi? Jaky je teda ten trik? U smitera prave nemusis mit nic moc super, staci fana nebo conva na nejakym itemu, lr a da ho merc. Staci stunovat, a stat u nej aby nedal charge pak tolik nebere.
Hmm inf pit, to jsem slyset nechtel tak me to moc neba uz Nepadne treba v drifter? Icy cellar?
do avalonu se chodi z aktu 3 a co se dava do kostky? Frag a,b,c,d a x?
Hmm inf pit, to jsem slyset nechtel tak me to moc neba uz Nepadne treba v drifter? Icy cellar?
do avalonu se chodi z aktu 3 a co se dava do kostky? Frag a,b,c,d a x?
- damagedeath
- Zhar the Mad
To bys měl moc jednoduchý:
Portál do AVALONU: Code A + Code B + Code C + Scroll of Town Portal + 3 x Summoning Elixir + Fragment X
Části kódů padaj: všechny v The Crypt, Mausoleum a Icy Cellar
části Code A z Azure Lorda, Code B z Red Bulla a Code C z Karybduse
Fragment X padá z Bartuca (+Orb a Avalonian + Bartuc´s Set)
Summoning Elixír skoro všude
EDIT: Krypta i Mausoleum je v lokaci Buried Grounds, ale je to maso, upozorňuji dopředu, že to jsou jedny z nejtěžších lokací. Icy Cellar je na tom podobně.
Karybdus je v Kurastech a je také trošku tužší. Red Bull je v Secret Cow Level a celej level je omg. Azure Lord je v Den Of Evil...podle mne je asi nejjednodušší.
Portál do AVALONU: Code A + Code B + Code C + Scroll of Town Portal + 3 x Summoning Elixir + Fragment X
Části kódů padaj: všechny v The Crypt, Mausoleum a Icy Cellar
části Code A z Azure Lorda, Code B z Red Bulla a Code C z Karybduse
Fragment X padá z Bartuca (+Orb a Avalonian + Bartuc´s Set)
Summoning Elixír skoro všude
EDIT: Krypta i Mausoleum je v lokaci Buried Grounds, ale je to maso, upozorňuji dopředu, že to jsou jedny z nejtěžších lokací. Icy Cellar je na tom podobně.
Karybdus je v Kurastech a je také trošku tužší. Red Bull je v Secret Cow Level a celej level je omg. Azure Lord je v Den Of Evil...podle mne je asi nejjednodušší.
A sakra! Ty kody jsou problem, icy davam docela v pohode (az na big foota ) ale zatim nic a mausoleum a crypta to fakt nejde No tak to se do avalonu podivam napresrok
- damagedeath
- Zhar the Mad
Tak zkus Azure Lorda, Red Bulla - stačí vygenerovat mapu tak, aby jsi´ho měl blízko portálu - a Karybduse, taky jde udolat s dobrou taktikou.
Jinak to má padat i ve Swampy Pit, ale podle toho, co Grammator psal, tak to bude něco...
Jinak i ta Crypta s Mausoleem se dá. Musíš mít dobrej equip.
Jinak to má padat i ve Swampy Pit, ale podle toho, co Grammator psal, tak to bude něco...
Jinak i ta Crypta s Mausoleem se dá. Musíš mít dobrej equip.
Ja mam dobrej eq, ale kravin davam ztuha s fire druidem a smiter tam nestiha Karybdus je tak na 1-2 vulkana, takze ho jdu farmit
Mimochodem kdyz se fire golemove u Karybda dostanou do hoarfrostu tak zmizej. Ma nekdo podobny problem?
Mimochodem kdyz se fire golemove u Karybda dostanou do hoarfrostu tak zmizej. Ma nekdo podobny problem?
- Jendoslav
- Doom Knight
jj to se mi stava po pouziti Hoarfrostu ale nejak me nenapadlo ze by to byl BUG jsem rad ze zmizej a zustane mi tam ten previtek karybdusek
NecroSummoner - SP 1.10
No ale oni zmizej sice z obrazovky ale nekolikrat uz me zabili
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
nj možná se někdy na jeho golemy ještě mrknu....
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Hehe no me to zase tolik neva, merc je sjede jak nic
Mimochodem v Mausoleu docela davam, ale zadne code parts nepadaji A king of deep je peknej smejd, ta jeho poison nova me sunda jak nic
Btw ty kody kdyz chci do avalonu tak zmizi? Davaji se prece do nejakych socket itemu aby z nich slo udelat Demons cosi ne?
Mimochodem v Mausoleu docela davam, ale zadne code parts nepadaji A king of deep je peknej smejd, ta jeho poison nova me sunda jak nic
Btw ty kody kdyz chci do avalonu tak zmizi? Davaji se prece do nejakych socket itemu aby z nich slo udelat Demons cosi ne?