Nejneoblíbenější protivník
Moderátor:Dark_Deamon
Jakou potvoru ve hře nesnášíte ze všeho nejvíc a proč
U mě jsou to jednoznačně Ghoul Lordi - zalézají instinktivně do rohů, mají hodně HP, celkem silné dmg a v Arcane Sanctuary se mi v jednom kuse staví do cesty, když potřebuju jít rychle dál :?
U mě jsou to jednoznačně Ghoul Lordi - zalézají instinktivně do rohů, mají hodně HP, celkem silné dmg a v Arcane Sanctuary se mi v jednom kuse staví do cesty, když potřebuju jít rychle dál :?
∆ ∞ ~ Ussta Trelao Yorn Zhah Ulu Har’luth Jal~
Re: Nejneoblíbenější protivník
Jednoznačně dolls. Jedina věc co tě zabije, když si je nehlídaš (hlavně na HC iablo ).
Hraní pro náročné viz odkaz: http://s8.gladiatus.cz/game/index.php?m ... r&p=146656
Thudor:
Jj panenky taky nesnášim - u nich je zabíjení hodně rychlé ---> buď ty je, nebo ony tebe Aspoň, že nemají nějakou extra výdrž, když už nic jiného :?
Jj panenky taky nesnášim - u nich je zabíjení hodně rychlé ---> buď ty je, nebo ony tebe Aspoň, že nemají nějakou extra výdrž, když už nic jiného :?
Fetiši a nemrtví fetiši. Humus největší ...
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
ja jsem taky pro stigian dolls..
Alyx
jdou zabit snadno a to je na nich to nejhorsi, pri pouziti plosneho skillu jich lehne/bouchne vic najednou a to je pro melee chary 100% RIP.. jeste ze jsou jen na par mistech
Alyx
jdou zabit snadno a to je na nich to nejhorsi, pri pouziti plosneho skillu jich lehne/bouchne vic najednou a to je pro melee chary 100% RIP.. jeste ze jsou jen na par mistech
Kupodivu mě to stále baví..
Tak obecně mi nejvíc vadí monstra, co proti mě mají imunitu. Ale jinak s těma stygian dolls souhlasím, dost hnusní jsou taky Will o Wisp, když nemáte dostatečné resisty. A v neposlední řadě buglí vipeři u Nihlathaka
Mně vadí hráči, co mi házej porty na místo, který je plný potvor, to je pak každá mrcha agresivní.
Drakesis:
To má fakt vliv na jejich agresivitu?? :shockdiablo:
To má fakt vliv na jejich agresivitu?? :shockdiablo:
Jojo, jak je sosa projede, tak se probuděj a pak jsou agresivní. Možná jsem to napsal příliš kulantně ten předchozí post.
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Venom#21979
No tiež sa pridávam asi do klubu Bone Festishov, resp. Stygian Dolls, to je jedna z mála príšer, ktorú keď zbadám na bojovom poli, tak u mňa budí zvýšený rešpekt. A ozaj, nesmiem zabudnúť ani na Blood lords:
hlavne unikáti, medzi nich sa dostať to máva častokrát fatálne následky. :waving:
Btw, čo je s Vipermi u Nihlataka, čo za bug tam je s nimi ? Aj sa mi čosi marí ale akosi si teraz neviem spomenúť...
hlavne unikáti, medzi nich sa dostať to máva častokrát fatálne následky. :waving:
Btw, čo je s Vipermi u Nihlataka, čo za bug tam je s nimi ? Aj sa mi čosi marí ale akosi si teraz neviem spomenúť...
Naposledy upravil(a) Venom dne 22.10.2010, 22:35 hod., celkem upraveno 2 x.
Venom:
Blood Lordi jsou taky zrádní no, kromě bossů i championi... :?
Drakesis:
Jak si to tak přebírám, je to pravda - někdy jsou takoví pomalí, jakože nic a někdy zas brutálně agresivní iablo
Blood Lordi jsou taky zrádní no, kromě bossů i championi... :?
Drakesis:
Jak si to tak přebírám, je to pravda - někdy jsou takoví pomalí, jakože nic a někdy zas brutálně agresivní iablo
nemám rád ty blood lordy mrchy s bossem extra fast rovnou save and exit iablo
"Do what you fear and the death of fear is certain."
Joooo jedinná záchranaBemik píše:save and exit iablo
A ti jsou nejhorší pro sorcku to musíte uznat....za chvíli mě čekají :?
asi jak pro jakou, ja hral cold soso a ta problem nemela
EDIT: ale musim uznat, ze to vyzaduje zvysenou pozornost a aktivitu
EDIT: ale musim uznat, ze to vyzaduje zvysenou pozornost a aktivitu
Kupodivu mě to stále baví..
Miluji všechny moby, jelikož nemám s žádným problém... 8) (To platí i s lidmi )
Smeg knows... (Red Dwarf fan)
================================================
Main: 92lvl WW Fury/rabies druid Ereinion
Alts: 85lvl Javazon Aki | 77lvl Bonemancer Chiccy | 80lvl MF Blizzna Liv
HC: 88lvl Wind druid Eol | 76lvl Kickass Agora...HC FTW
================================================
Main: 92lvl WW Fury/rabies druid Ereinion
Alts: 85lvl Javazon Aki | 77lvl Bonemancer Chiccy | 80lvl MF Blizzna Liv
HC: 88lvl Wind druid Eol | 76lvl Kickass Agora...HC FTW
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
asi v tomhle pořadí
do 1.13 (jestli to tak vyjde) Oblivion knecht a jeho IM
všechny rodiny/druhy vybuchujících fetišů
všechny rodiny/druhy extra fast, cursed, might nebo fana enchanted blood lordíků
do 1.13 (jestli to tak vyjde) Oblivion knecht a jeho IM
všechny rodiny/druhy vybuchujících fetišů
všechny rodiny/druhy extra fast, cursed, might nebo fana enchanted blood lordíků
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- damagedeath
- Zhar the Mad
Jasně vévodí fetishové a všechna monstra fire enchanted, jinak mi nevadí nějak moc nic (někdy dokážou zatopit soulové na hell a blood lordi se svým frenzy).
Nejnebezpecnejsi jsou asi nejspis opravdu dolsici, ikdyz jak jsem psal uz mnohokrat, charge Pindlova packu se spravnymi mody je taky temer jista smrt...
Koho bytostne nesnasim (ne kvuli nebezpecnosti, ale zbabelosti) jsou Doom apes...
Koho bytostne nesnasim (ne kvuli nebezpecnosti, ale zbabelosti) jsou Doom apes...
Budu se (už zase) vymykat, ale ani Oblivion Knighti, ani Blood Lordi, ale Radamenti (Unravelleři a spol.)... A proč?
1) Byli to první, co jsem kdy z (tehdy pouze) D2 viděl
2) Neradi se pohybují a na hell je jich všude plno, včetně jejich minionů...
3) Pokud je mezi nimi nějaký boss a pár dalších a spolu s miniony zaplní hravě celou místnost, tak je pak jejich vraždění sysifovská práce
1) Byli to první, co jsem kdy z (tehdy pouze) D2 viděl
2) Neradi se pohybují a na hell je jich všude plno, včetně jejich minionů...
3) Pokud je mezi nimi nějaký boss a pár dalších a spolu s miniony zaplní hravě celou místnost, tak je pak jejich vraždění sysifovská práce
Umění se rodí z utrpení, za to, že není moje vlastní, za to já nemohu.
92% hráčů nosí charmy v inventáři napravo, pokud patříš mezi zbylých 8% hoď si toto do podpisu...
92% hráčů nosí charmy v inventáři napravo, pokud patříš mezi zbylých 8% hoď si toto do podpisu...
Nemám rád proklínače (ty proklínače který mám Vorvy jako avatara). Díky tomu že jsou imuní chladu je musí kuchnout merk. Díky tomu že mají IM někdy merk kuchne sám sebe a pak je musim umlátit hůkou ručně (ale většinou namlátěj oni mě :crydiablo: ).
A ještě nemám rád Mana Burn bestie.
A ještě nemám rád Mana Burn bestie.