davam infernal, to je bombaaaaa, som happy a budem runovat s neutichajucim nadsenim tento level este pol roka.damagedeath píše:Já naprosto souhlasím s Gramatorem, pokud máš build, se kterým dáš vše (a tím myslím úplně vše od krypty, přes mausoleum, icy cellar až po Avalon), Dosáhneš nejlepší možné výbavy, tak pak není Avalon tím Avalonem, jak byl prezentován. Přestane tě to i bavit a začneš si hrát na HC. Pokud ale hra bude Těžší a Avalon pak budeš opravdu dávat přes tři hodiny, tak pak si můžeš říct, jo jsem dobrej, to si ale teď říct nemůžeš, protože Avalon nebyl zas tak těžkej a já Grammatorovy všechny jeho kroky schvaluju.
a teraz vazne, dal som 4 bossov ktory boli zlozitelny mojim buildom po neskutocnych subojoch trvajucich niekedy hodinu, lepsia vybava je uz iba uberitems. z tazsich uberlokacii kde som mohol pokrocit som robil iba jednu aj to vacsinou po nikolkych pookusoch o dobre vygenerovanie mapy, teraz uz nedam ani tu... mauzoleum? crypt? disused fane? ked vojdem nesihnem ani vyjst....
o tymovej hre na serveri som uz pisal, ja nechcem dat avalon sam, a pochop ze sa musim na avalon nejako vybavit, a to sa mi nechce v jednej lokacii.