Nejlepší film
O Ghost dog jsem letmo slyšel...líblo se to jednomu kamáradovi...zatím jsem však jeste nemel tu čest
Smeg knows... (Red Dwarf fan)
================================================
Main: 92lvl WW Fury/rabies druid Ereinion
Alts: 85lvl Javazon Aki | 77lvl Bonemancer Chiccy | 80lvl MF Blizzna Liv
HC: 88lvl Wind druid Eol | 76lvl Kickass Agora...HC FTW
Re: Nejlepší film
Tak jsem si vzpomněla na další svoje oblíbené filmy - kdo znáte, pojďte je prokonzultovat :-)
Evil Dead trilogy
Transformers
Pulp Fiction
Godfather
Inglourious Basterds
Planet Terror
Top Gun
Bladerunner
Kill Bill
Fifth Element
Trainspotting
Lola Rennt
From Dusk Till Down
Desperado
Crank 1-2
Kouř
9
Evil Dead trilogy
Transformers
Pulp Fiction
Godfather
Inglourious Basterds
Planet Terror
Top Gun
Bladerunner
Kill Bill
Fifth Element
Trainspotting
Lola Rennt
From Dusk Till Down
Desperado
Crank 1-2
Kouř
9
∆ ∞ ~ Ussta Trelao Yorn Zhah Ulu Har’luth Jal~
Velmi dobry (pro zbezny pohled) gangstersko samuraisky film, ale pro me ta samuraiska filozofie ma vetsi hloubku...Proto jsem si koupil i knihu, ze ktere jsou tam cteny uryvky..
Edit:Alyx, mnohe znam, nejsrdecnejsi zalezitost je Pulp Fiction, obzvlast scena v podzemi, kde hraje hlavni roli katana
Edit:Alyx, mnohe znam, nejsrdecnejsi zalezitost je Pulp Fiction, obzvlast scena v podzemi, kde hraje hlavni roli katana
Hmm...proletel jsem to, znám překvapivě všechny. Zásádní jsou dle mne Blade Runner,Pulp Ficton a Godfather (1,2...3 už není ono). To jsou všechno klasiky žánru iablo Kdo neviděl, jeste nemůže umřít...
iablo iabloAlyx píše:Top Gun
Samurajskou filozofii mám taktéž rád...jako obecně celou japonskou kulturuRiP píše:Velmi dobry (pro zbezny pohled) gangstersko samuraisky film, ale pro me ta samuraiska filozofie ma vetsi hloubku...Proto jsem si koupil i knihu, ze ktere jsou tam cteny uryvky..
RIP:
LOL je to všude...! Btw. Brácha má Bushido
Eol:
To tvoje smajlíkování nějak přestávám pobírat, radši piš slovama jo iablo
A samozřejmě že Godfather jen 1 a 2
LOL je to všude...! Btw. Brácha má Bushido
Eol:
To tvoje smajlíkování nějak přestávám pobírat, radši piš slovama jo iablo
A samozřejmě že Godfather jen 1 a 2
@ Alyx: Né vždy se dá vše vyjádřit slovy...nicmne tady to zkusím....TopGun? OMFG WTF???? (stačí? )
BTW Jeho pr*el pozná středověk...nevím čím to, ale když jsem to viděl v čestině, docela se mi zamlouval ten Vydrův dabing...RIP píše:nejsrdecnejsi zalezitost je Pulp Fiction, obzvlast scena v podzemi, kde hraje hlavni roli katana
Eol:
No stejně nějak nechápu, co tím básník chtěl říct...Top Gun prostě dobrej je, a kdo má jiný názor, ať ho má
Jj tohle je klasika:,,Co dál? Já ti řeknu co dál. Teď sem pozvu pár zfetovanejch negrů s kleštěma a letlampama tady pro pana domácího. Aby si tady hoši trochu zablbli...Slyšíš mně ty vidláku? Ještě jsem s tebou hochu neskončil....Tvoje pr*el pozná středověk!"
No stejně nějak nechápu, co tím básník chtěl říct...Top Gun prostě dobrej je, a kdo má jiný názor, ať ho má
Jj tohle je klasika:,,Co dál? Já ti řeknu co dál. Teď sem pozvu pár zfetovanejch negrů s kleštěma a letlampama tady pro pana domácího. Aby si tady hoši trochu zablbli...Slyšíš mně ty vidláku? Ještě jsem s tebou hochu neskončil....Tvoje pr*el pozná středověk!"
Vidíš-li to takto...Alyx píše:Eol:
SikulkaAlyx píše:Jj tohle je klasika:,,Co dál? Já ti řeknu co dál. Teď sem pozvu pár zfetovanejch negrů s kleštěma a letlampama tady pro pana domácího. Aby si tady hoši trochu zablbli...Slyšíš mně ty vidláku? Ještě jsem s tebou hochu neskončil....Tvoje pr*el pozná středověk!"
Exactly!Kleste a letlampa pro pana domaciho A ten Vydruv dabing byl opravdu skvely...
Dalsi oblibena hlaska je u Bonnie, kde se vyjadruje, ze, cituji....
Videls, ze by tu byl napsanej napis - sklad mrtvej negru?Ne?!To proto, ze tu zadnej takovej napis neni!Tady neni zadnej sklad mrtvejch negru!...
Dalsi oblibena hlaska je u Bonnie, kde se vyjadruje, ze, cituji....
Videls, ze by tu byl napsanej napis - sklad mrtvej negru?Ne?!To proto, ze tu zadnej takovej napis neni!Tady neni zadnej sklad mrtvejch negru!...
Nebo jak říká Marcellus Butchovi...."Zmizíš z tohodle města, hned teď. Když zmizíš, budeš zmizelej. Nebo tě zmizím já."
Eol: RIP:
Koukám že jste taky celkem znalci
Eol:
Já vůbec nevim, co mám jak vidět, ale to je jedno iablo
Koukám že jste taky celkem znalci
Eol:
Já vůbec nevim, co mám jak vidět, ale to je jedno iablo
Ty jsi zase koštovala co? iablo A znalco to my jsme,o tom žádná.... 8)Alyx píše:Já vůbec nevim, co mám jak vidět, ale to je jedno iablo
Eol:
Ale prd Dyť já piju jednou za čas....a aspoň se neožírám do němoty. Nenapadlo tě třeba, že mi to třeba jen jednoduše nedošlo? Buď jsi překvapenej a rád, že se mi to líbí, anebo naopak no...můžu si vybrat.
Ale prd Dyť já piju jednou za čas....a aspoň se neožírám do němoty. Nenapadlo tě třeba, že mi to třeba jen jednoduše nedošlo? Buď jsi překvapenej a rád, že se mi to líbí, anebo naopak no...můžu si vybrat.
Kdybych byl tebou vybral bych možnost b)...ale jelikož tebou nejsem, tak vím, že ty volíš možnost a) Jediné co se mi na Topgunu libí je jeho parodii ve Žhavých vystřelech...ta je geniálníAlyx píše:Nenapadlo tě třeba, že mi to třeba jen jednoduše nedošlo? Buď jsi překvapenej a rád, že se mi to líbí, anebo naopak no...můžu si vybrat.
Neber to zase tak vážně...vždyt ja vím, ze demonu jménem alkohol neholdujes..Alyx píše:Ale prd Dyť já piju jednou za čas....a aspoň se neožírám do němoty.
Eol:
Tak to zas ne, já jsem naopak byla přesvědčená, že na ten film máš opačný názor
A Žhavé výstřely to jooo, to taky můžu Alkoholu asi ani nikdy holdovat nebudu - alespoň ne tím stylem, jako všichni okolo
Tak to zas ne, já jsem naopak byla přesvědčená, že na ten film máš opačný názor
A Žhavé výstřely to jooo, to taky můžu Alkoholu asi ani nikdy holdovat nebudu - alespoň ne tím stylem, jako všichni okolo
Nakonec prijdete na to, ze to chlastani je celkem o nicem...Taky jsem paril, hlavne na VS, ale to uz je hrozne davno...Ani mi tom uz nechybi, koneckoncu, mi starci uz radeji lehoulinky cajicek
JJ, Kristovy roky uz se neuprosne blizi, tedy letos v listopadu...To by stalo za mensi oslavu iablo
JJ, Kristovy roky uz se neuprosne blizi, tedy letos v listopadu...To by stalo za mensi oslavu iablo
RIP:
Ty máš rád čaje???
A já jsem snad asi jedinná, které různé pařby a ožírání do němoty nikdy nic neříkalo...
Ty máš rád čaje???
A já jsem snad asi jedinná, které různé pařby a ožírání do němoty nikdy nic neříkalo...
V podstate ano, hlave cejlonske sypane...Bytostne nesnasim ty bezne sackove
- damagedeath
- Zhar the Mad
Alyx: nic si z toho nědělej, já mám top gun taky rád, takovej romantickej cajdák pro romantický dušičky , ale s Godfatherem máte pravdu, trojka je díky svýmu letitýmu odstupu už nějak mimo.
Jinak s Pulp Fictionem? miluju všechny Tarantiniho počiny a nejraději mám hlášku z From Dusk till down:
Možná jsem parchant, ale ne zkur***j parchant.
Jinak, kdo nechal na kuchyňským stole toho uziho, když se Vincent vzdělával na dabljůsí?
Jinak s Pulp Fictionem? miluju všechny Tarantiniho počiny a nejraději mám hlášku z From Dusk till down:
Možná jsem parchant, ale ne zkur***j parchant.
Jinak, kdo nechal na kuchyňským stole toho uziho, když se Vincent vzdělával na dabljůsí?
RIP:
Heh tak to mě na Top Gunu ta romantika nějak nebrala...hlavní jsou ty akční scény se stíhačkama - prostě bomba, vše skvěle udělané...
A to jo hele to jsou hlášky Asi se na to zase brzo podívám.
Když máš teda rád Tarantina jako já, cos říkal na Inglourious Basterds??
A čaje jistěže sypané - sáčkové nikdy nekupuju, je to takovej hegeš Mezi mé oblíbené patří třeba Pu erh, nebo jiné různé zelené...
Heh tak to mě na Top Gunu ta romantika nějak nebrala...hlavní jsou ty akční scény se stíhačkama - prostě bomba, vše skvěle udělané...
A to jo hele to jsou hlášky Asi se na to zase brzo podívám.
Když máš teda rád Tarantina jako já, cos říkal na Inglourious Basterds??
A čaje jistěže sypané - sáčkové nikdy nekupuju, je to takovej hegeš Mezi mé oblíbené patří třeba Pu erh, nebo jiné různé zelené...