Nejlepší film

To, co se nedá zařadit jinam a netýká se D2 a D3.
Odpovědět
Zhar the Mad
Re: Nejlepší film

Příspěvek od damagedeath » 20.10.2009, 07:32 hod.

V for Vendeta mě oproti komiksu trochu zklamala, watchmen jsou zase trochu fetish. Pokud bych měl vybrat komiksovou adaptaci, která se povedla, tak to bylo určitě Sin City a dobře byl udělanej první Hellboy.

Adviser
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 20.10.2009, 08:35 hod.

Hellboye mám taky rád (byl jsem na české premiéře jedničky), ale Sin City mě nijak zvlášť nenadchlo. Nadruhou stranu si myslím, že Watchmeni se (podle mě) hodně povedli. Má to bravurní grafické zpracování, je tam hodně důležitý příběh, spousta nezapomenutelných hlášek, sarkasmy, paradoxy a pointa k zamyšlení. Všechno, co by měl podle mě správný film mít.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.

Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 20.10.2009, 08:58 hod.

Ale musíš uznat, že trochu fetish to je.

U Sin City se mi líbí ta věrnost předloze, podobně jako u 300. Já miluji komiksy a myslím si, že by se ty základní principy měly udržet i ve filmech.

Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 20.10.2009, 09:02 hod.

Nevím, co tím fetishem máš pořád namysli.

Jen tak mezi námi jsem na 300 alergickej.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.

Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 20.10.2009, 09:03 hod.

Já jsem netvrdil, že se mi líbí, jen říkám, že je věrná předloze. Jinak ty kostýmy...ty jsou trochu fetish.

Adviser
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Garn » 20.10.2009, 09:10 hod.

Ani mi nepřijde, že by to nějak extra vyčnívalo z reálií toho filmu...

"What happened to the American dream?"
"It came true. You're looking at it!"

Spolu se vším tím okolím to zajímavě parafrázuje dnešní dobu.

Fallen Shaman

Příspěvek od Lego » 29.11.2009, 11:56 hod.

Nj, vcera jsem Watchmeny skoukl a musim rict ze jeden z nejlepsich filmu co jsem videl... uzasne zpracovani
The darkness determinates the light.

Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2

Příspěvek od Bemik » 29.11.2009, 13:45 hod.

kucí zatím nikdo nejmenoval mou oblíbenou postavu filmovou....hannibala lectera :-D
jinak ale u mě vede film apocalipto.... nvm jestli znáte, režíroval to mell gipson a je to prostě super film... doporučuju
"Do what you fear and the death of fear is certain."

The Butcher
BattleTag:Marast#2705

Příspěvek od Marast » 29.11.2009, 13:50 hod.

Zdá se Garne, že máš slabost pro tvorbu Alana Moora. A zajímala by mě tvá "alergie" na film 300. Jestli totiž narážíš na vyjádření těch, co považují onen film za historický, nebyla by to alergie na film, ale ony "znalce".

To Damagedeath: Také mám moc rád komiksové adaptace. SIN CITY je dle mého vizuální "pecka". Co se týče obsahu, obzvlášť mám rád tu část s rváčem Marvem. :evil: :dead:
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger

Quill Rat

Příspěvek od danny » 07.12.2009, 17:21 hod.

taakaze,muj oblibeny film,zachrante vojina ryana,to j proste legendarni...ne kvuli tomu,ze se tam strili,proste,bude to znit divne,ale,je to hrozne dojemný,znam i dalsi takovehle filmy,ale tohle jeproste hezky ,i kdyz sem malej kluk kteryho by meli zajimat jeste strilecky atd.tak "brecim" u kazdyho hezkyho filmu,myslim vazne hezkyho ne nejakej serial vkv atd,na to su alergickej,na tristovku jsem tez alergickej,proste,divnej film,dal se mi libi film pár pařmenů a společenstvo žlutého tentononcu z pěknou básničkou uvnitř,asi vsichni znate,dale gorila:pribeh opici...spracovani nic moc,ale ten pribeh,asi se mi to libilo protoze to bylo tak neuveritelne primitivni...foresta mam tez moc rad,pak pulp fiction,a film Doživotí,uzasny konec,ted to jelo na prima-cool,ale nevim ani kdo to reziroval...klidne rypejte jake tu mam chyby ,co to je za blbosti atd...konec hlaseni..hele lidi rozhodne sem vam ty fily nechtel popisovat,je to jen muj nazor k nim,ale ja me nazory pisu uz jak fakta,moje chyba sry..
Člověk se nají, napije, pak se dívá na televizi, což je možná nebezpečné, vezme si pyžamo, usne a ráno se neprobudí.
Deset tisíc bych za takovou smrt dal, a že jsem hodně lakomej!
"Jan Werich"

The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 07.12.2009, 19:13 hod.

me v posledni dobe nejvic zaujala Mrtva nevesta Tima Burtona.. je to animac, ale proste dobrej :wink:
Kupodivu mě to stále baví..

Doom Knight
BattleTag:Spellsword#2546

Příspěvek od Spellsword » 07.12.2009, 20:50 hod.

Já jsem včera viděl suprovej film, je to ve stylu anime. Jmenuje se to First Squad: Moment of Truth. V překladu asi První Četa: Okamžik Pravdy. Tady je popis:

Píše se rok 1942. SSSR je jediná země, která se ubránila nacistickým okupantům. Paralelně s otevřenou válkou ale probíhá i obyčejným lidem utajená okultní válka mezi dvěmi tajnými organizacemi. Německou Ahnenerbe a ruskou 6. divizí vojenské rozvědky. Jejich zbraněmi jsou okultní magie a kouzla. Starodávná kletba dovolí Ahnenerbe vyvolat z říše mrtvých ducha velmistra Řádu Meče barona Von Wolfa, který padl se svou armádou před 700 lety. Šéf vojenské rozvědky generál Belov nasazuje proti Von Wolfovi svého nejnadanějšího agenta - 14-letou Naďu, která vládné silnou spirituální mocí. Z "druhé strany" vyvolá na pomoc své zemřelé přátelé zabité nacisty. Spolu svádí neviditelnou válku proti armáde Von Wolfa, pro lidi trvající zlomek sekundy.

V průběhu animáku jsou vloženy komentáře skutečných lidí, vědců, psychologů a vojáků. Ti tvrdí, že ruská rozvědka opravdu sestrojila několik strojů na cestování na druhou stranu a prováděly se experimenty s magií a podobnými věcmi. Navíc se hodně debatuje o nacistech a jejích okultních experimentech.

Film je to super! Nevím, jestli je taky v české verzi, ale je to vážně jeden z nejlepších filmů co jsem viděl!

Gorebelly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krolth » 07.12.2009, 21:34 hod.

To Danny - Já dřív měl Zachraňte vojína Ryana taky hrozně rád, ale poslední dobou, nevim proč, ale nějak mi začíná vadit. Zamysleli jste se někdy nad tím příběhem? Vždyť je ten příběh strašná blbost a celý film je jen o chvále Ameriky. Pokud neberu v potaz efekty a zpracování (myslím to prostředí, herci atd), tak je to film vážně o ničem a hodně podprůměrný se mi zdá. Jiné válečné filmy, přestože nemají třeba tak propracované to válečné prostředí, mají ohodně lepší myšlenku a děj a ohodně lépe vás vtáhnou do té atmosféry a hrůzy 2. Světové.
Neříkám, že je Ryan špatný, to vůbec, je to skvělý film, ale ta jeho hlavní myšlenka a příběh mi po tom několikanásobném zkouknutí vážně začíná vadit.

The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 07.12.2009, 22:26 hod.

Krolth píše:Vždyť je ten příběh strašná blbost a celý film je jen o chvále Ameriky.

presne jak rikas, ale pokud se nad tim zamyslis, tak je takova vetsina amer filmu.. a cloveku to casem opravdu zacne lezt na nervy.. :|
Kupodivu mě to stále baví..

Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 08.12.2009, 10:09 hod.

Většina ne, je hooodně am. filmů, který jsou dokonalý...hodně jsem třeba ujížděl na Gangs of NY, třeba.

Quill Rat

Příspěvek od danny » 08.12.2009, 18:45 hod.

jako je to fakt,aj kdyz si vemete nektere americke hry,napriklad red alert,taky naprosta totalni kravina a samozrejme ze tam zvitezi americani,no co cekate ze..ale me se vojin rayen libi,protoze tam neni nic takového ,nevim jak to rict,proste v dnesni dobe je v skoro kazdym filmu zenska z chlapem kteri se do sebe zamilujou,ale rayen nebo ryan nebo jak je proste dost "drsné" nemyslím drsné jako cool a in,ale jako dokument,pribeh je mozna asi fakt blbost,ale oni to tak dopracovali ze kdyz to clovek vidi poprve rekne si:waaaauu...ale je fakt ze nad pribehem sem se nezamyslel az tak,ti lidi byli snad zmanipulovani,nebo proste nevim,ale ta scena jak serža umírá ,umřel o(d)střelovač ,kamoš v boji z němcem kteryho zajmuli a pak pustili (teda myslim ze to byl on ne?)v tu dobu si clovek rekne waaau,ten film je dukaz ze i z komara se da udelat krásný velbloud ..nebo ne?a ted do me,do mych pravopisných chyb *.*
Člověk se nají, napije, pak se dívá na televizi, což je možná nebezpečné, vezme si pyžamo, usne a ráno se neprobudí.
"Jan Werich"

Gorebelly
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krolth » 08.12.2009, 19:07 hod.

Jo, jak říkám, je to moc pěkně udělaný film, ale pokud pominu ty další věci, které už jsem psal, tak mi tam prostě nesedí ten příběh - co to je za kravinu, že kvůli záchraně jednoho člověka, kterému umřeli tři bratři (ano, pro matku i jeho je to strašný, ale státu je to uplně jedno) pošlou jednotku na jeho zachránění, čímž riskujou dalších několik životů kvůli jednomu člověku bůhví kde ve Francii. Přijde mi to prostě divný, pokud se má jednat o takový film z 2. Světové, a ještě k tomu od Spielberga, tak ať to má pořádný příběh a nejlépe ještě ze skutečných událostí, to pak tomu filmu prostě dodá šmrnc a o hodně více ho to zlepší.

Quill Rat

Příspěvek od danny » 08.12.2009, 19:56 hod.

nekolik zivotu?ja bych rek ze vic než 1000..a proto je to tak divný,jakože je asi uplne jedno jestli umre jeden chlapek ktrej uz toho nema moc ztratit a ne,ze tam poslu par lidi at ho odvedou,a navic tam zustali,vazne si nemyslim ze by nakejch 8 lidi ovlivnilo to,jestli nemci prejdou pres ten zatracenej most,ted me to doslo,je to blbost ,uz toho nechme :D
"Jan Werich"

Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 09.12.2009, 11:48 hod.

Jediný, co mi přijde trošku ospravedlňují pro tento film, že pak spielberg natočil Bratrstvo neohrožených, to se mi trošku víc zamlouvalo.

Quill Rat

Příspěvek od danny » 09.12.2009, 12:49 hod.

takže,nevim jestli si to nekdo vymyslel,ale,v te dobe byl pry jakysi zakon,ze pokud ma matka 3 syny a zustane jí jen jeden,tak pro něj musí poslat aby rodina dále fungovala,nevím co je na tom pravdy,ale myslím,že úplná blbost to taky není,nebo jo?
"Jan Werich"

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“