Avalon 2
Moderátor:Dark_Deamon
Mám dotaz ohledně imunit. Jen tak jsem nakoukl do Crypty a sejmulo mě něco asi s 5 imunitama, včetně physical. Dá se vůbec nějaké ty vyšší uber lokace hrát solo. I s amplify dmamage kdybych měl tak to moc nedam physical útokem. Nebo je tam ještě nějaký lepší uber skill co snižuje physic resist?
Re: Avalon 2
no u nekterejch lokaci mam i pochybnosti u multiplayera.. obcas mi to prijde nehratelny, ale tak verim tomu ze je to odzkouseny, takze to nejak pujde
no s tim dropem nevim, je nadherny jak to vsechno pada, clovek opravdu ma z ceho vybirat a predmety jsou vic nez kvalitni, ale uz v uber tristru to pada takovym zpusobem ze se tim clovek ani nemuze prokousat a casto tam i necha neco co by mohlo bejt dobry.. neni na to treba nejakej program?
no s tim dropem nevim, je nadherny jak to vsechno pada, clovek opravdu ma z ceho vybirat a predmety jsou vic nez kvalitni, ale uz v uber tristru to pada takovym zpusobem ze se tim clovek ani nemuze prokousat a casto tam i necha neco co by mohlo bejt dobry.. neni na to treba nejakej program?
Kupodivu mě to stále baví..
Prave jsem nasel DOKONALOU zbran pro sorcku, budete se divit, ale je to Barbed club. Jmenuje se Laughter a po zabiti protivniku je meni v jakysi kurata a cervy a ostatni nepratele zacnou busit do nich, misto do vas. Navic se zda ze jsou nesmrtelny, takze vsichni tankove se muzou jit bodnout. Staci zabit prvni potvoru a jste v pohode.. :shockdiablo: iablo
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
áá konečně někdo objevil jeho kouzlo
v Avalonu je překvapení víc než dost
v Avalonu je překvapení víc než dost
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Jo to mám taky, hodí se to
jo asi pred hodinou mi to taky padlo, ale se summem je to celkem kontraproduktivni, takze pro to moc vyuziti ja osobne nenasel..CE mi prijde daleko efektivnejsi, takze hledam dal
- Jendoslav
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Bydliště:Víte kde bydli Trautenberk ? Tak hned vedle bydlim ja ...
No musím uznat ze mi spadla celist kdyz jsem zalozil new game s assasinkou a vlezl do Blood Moor a udelal na pulce mapy + jeskyni skoro 8lvl
akorat si nejsem jistej jestli s tou assasinkou nekam dojdu
Gramme da se rict s jakou postavou se to da vubec dohrat SP ... teda pokud to vubec jde
jinak moc pekna prace !!
akorat si nejsem jistej jestli s tou assasinkou nekam dojdu
Gramme da se rict s jakou postavou se to da vubec dohrat SP ... teda pokud to vubec jde
jinak moc pekna prace !!
NecroSummoner - SP 1.10
BF Assassin - SP Avalon 1.10
PureSmiter Creamer lvl 84 5.akt Hell /P1 - HC 1.13c
BF Assassin - SP Avalon 1.10
PureSmiter Creamer lvl 84 5.akt Hell /P1 - HC 1.13c
Li trapka, možná Boner, toho sem nezkoušel, každopádně teďka jedu zealota a zatím si to v poho dává Dobrá je taky Li sosa, když ti padne Um, tak seš za vodou, máš konvu a kosíš to jedna radost
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
splnit všechny hlavní questy můžeš samosřejmě kýmkoliv, s některými questy můžeš mít na hell problém (Countess, Den of Evil, Lam Esen's Tome)...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
No tam bych se rozhodně nepouštěl sám, bojim bjoim
Nechceš, Gramme, udělat takový propagační video avalonu? Kde bys ukázal uber lokace, nový věci a tak, pak to hodit na youtube a popřípadě i na Phrozen keep a dát tak informaci světu, nebylo by to k zahození, co myslíš?
Nechceš, Gramme, udělat takový propagační video avalonu? Kde bys ukázal uber lokace, nový věci a tak, pak to hodit na youtube a popřípadě i na Phrozen keep a dát tak informaci světu, nebylo by to k zahození, co myslíš?
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
bude, už mám natočenou většinu materiálů...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- damagedeath
- Zhar the Mad
Malej překlep???
Jinak throwera mám na 80 lvl a jde to strašně těžko. Buried Grounds mi jde jak šnekovi, protože mám malej element.dmg a spektry mě hnusně naháněj a než se dostanu k Blood Raven kvůli Theowiki, tak je půl dna v trapu...
Nemůžu najít pořádnou zbraň. Zatím se tam levelím, ale už bych potřeboval Medewic sekyrky (s nekrama mi padaj pořád ) Pak to dotáhnou na 95 lvl a hurá na ně. Ale bude to asi trvat, co (jinak sekyrky mám vycraftěný a nic moc)
Jinak můj necro summoner pokročil - dává si pit bossy, sestřičky taky a andílky jakbysmet, ale tedy drifter cavern je humus. lehám jak u azure lorda.
Jo a Gramme, šel jsem na countessku, celý sem to vymlátil a ona nikde, nevíš čím to?
Jinak throwera mám na 80 lvl a jde to strašně těžko. Buried Grounds mi jde jak šnekovi, protože mám malej element.dmg a spektry mě hnusně naháněj a než se dostanu k Blood Raven kvůli Theowiki, tak je půl dna v trapu...
Nemůžu najít pořádnou zbraň. Zatím se tam levelím, ale už bych potřeboval Medewic sekyrky (s nekrama mi padaj pořád ) Pak to dotáhnou na 95 lvl a hurá na ně. Ale bude to asi trvat, co (jinak sekyrky mám vycraftěný a nic moc)
Jinak můj necro summoner pokročil - dává si pit bossy, sestřičky taky a andílky jakbysmet, ale tedy drifter cavern je humus. lehám jak u azure lorda.
Jo a Gramme, šel jsem na countessku, celý sem to vymlátil a ona nikde, nevíš čím to?
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
je tam Shadow Demon...
kašli na madawc, pokud nechceš full set, radši hledej unique flying axe Storm Bat, lepší není (rlvl 91)
btw, zrovna uploaduju new verzi v který je new uberlvl (Icy Cellar) světe div se, throw ho nedá! Pozor, je to tam dost tvrdé... za 5 minut by už link měl bejt ok...
kašli na madawc, pokud nechceš full set, radši hledej unique flying axe Storm Bat, lepší není (rlvl 91)
btw, zrovna uploaduju new verzi v který je new uberlvl (Icy Cellar) světe div se, throw ho nedá! Pozor, je to tam dost tvrdé... za 5 minut by už link měl bejt ok...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
no ja si pit bose se summem zatim moc nedavam.. zdolavaj se v pohode pokud jsou zvlast ale to mam vzdycky tak jednoho a pak uz jen hloucky:? ale tak zatim jsem jeste maslo takze cekam kdy to prijde.. ale mam obavy, ze ted uz mi o moc lepsi equip z burialu a pitu padat nebude a skillama to uz asi nejak nedozenu..respektive uz ani nevim kam cpat body..momentalne laduju CE..ale kdo vi
jinak kde se da posbirat lichuv set?.. uz mam hulku a armor, tak abych vedel kde hledat zbytek (+ jestli mi sem nekdo hodi i typ itemu, at to nemusim prebirat)
jinak kde se da posbirat lichuv set?.. uz mam hulku a armor, tak abych vedel kde hledat zbytek (+ jestli mi sem nekdo hodi i typ itemu, at to nemusim prebirat)
- damagedeath
- Zhar the Mad
Storm Bat jsem našel...s nekrem :? Líbí se mi tam i ta zásoba, nemusíš tak často lítat do města.
Jinak poraď: mám namax throwing mastery, double throw, double swing a pokřik na hp a manu, zbývá mi ještě dost bodů (mám po bodu v IS a NR), přemýšlel jsem, protože používám na levým tlačítku double swing, dát body do bashe na zvýšení dmg double swingu. Nebo si založit Frenzy a dát body do jeho synergií.
Ovlivní Axe mastery dmg throwing axes na double swingu nebo frenzy?
Fakt si nejsem jistej.
Vorvy: v Abbadonu mi padlo brnění s +4 to all skills, přes sto do viatlity a ještě k tomu + 5 do fanaticism
Jinak poraď: mám namax throwing mastery, double throw, double swing a pokřik na hp a manu, zbývá mi ještě dost bodů (mám po bodu v IS a NR), přemýšlel jsem, protože používám na levým tlačítku double swing, dát body do bashe na zvýšení dmg double swingu. Nebo si založit Frenzy a dát body do jeho synergií.
Ovlivní Axe mastery dmg throwing axes na double swingu nebo frenzy?
Fakt si nejsem jistej.
Vorvy: v Abbadonu mi padlo brnění s +4 to all skills, přes sto do viatlity a ještě k tomu + 5 do fanaticism
Naposledy upravil(a) damagedeath dne 07.12.2009, 12:09 hod., celkem upraveno 1 x.
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
head = fetish trophy
hands = war gaunlets
všechno kromě pár setů se dá najít v ancient tunnels...
edit:
axe mastery, zbytek do berserka na imunne (na primár, double throw na sekundár)
hands = war gaunlets
všechno kromě pár setů se dá najít v ancient tunnels...
edit:
axe mastery, zbytek do berserka na imunne (na primár, double throw na sekundár)
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
no jo, ja mam ale problemy aj s tristramem, takze nejaky vyssi lokace me zatim moc netrapi.. ale zkusim to.. bez lepsiho equipu se nikdy nikam nedostanu..
to DD: jej, ten fanatismus by se mi moc libil ..a kdyz mam auru od merce a svou z itemu, tak se bonusy scitaj?
to DD: jej, ten fanatismus by se mi moc libil ..a kdyz mam auru od merce a svou z itemu, tak se bonusy scitaj?
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
Vorvy: lup? quest? při těch spadne počet jako kdybys neměl itemy...
edit:
tak tedy ještě jednou, a pořádně, new uber level:
http://www.grammator.wz.cz/Screenshot085.jpg
http://www.grammator.wz.cz/Screenshot089.jpg
http://www.grammator.wz.cz/Screenshot090.jpg
edit:
tak tedy ještě jednou, a pořádně, new uber level:
http://www.grammator.wz.cz/Screenshot085.jpg
http://www.grammator.wz.cz/Screenshot089.jpg
http://www.grammator.wz.cz/Screenshot090.jpg
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
ne e, to je postava ktera uz mela dohrano takze tim to asi nebude..lup? jestli myslis lvl up, tak to se mi taky nezda, stavalo se mi to daleko castejs a ne pri dosahnuti noveho lvlu, ale jinak jako minioni maj schopnosti odpovidajici skillum z equipu, ale proste cas od casu lehnou..
jinak nevite jak na brachu?v okamziku kdy odbehnu pro kostry, se mu doplni zivot a ja muzu zacit znova.. ma vubec summo moznost ho dat solo?jinak trist uz je taky uplne v pohode, tak aspon ze nejakej posun kupredu
jinak nevite jak na brachu?v okamziku kdy odbehnu pro kostry, se mu doplni zivot a ja muzu zacit znova.. ma vubec summo moznost ho dat solo?jinak trist uz je taky uplne v pohode, tak aspon ze nejakej posun kupredu