Nejkvalitnější věci z monster
Moderátor:Dark_Deamon
- delosombres
- Wraith
Unikát z gamblu je dobrá haluz.
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-
Re: nejkvalitnější věci z monster
S lvl 50 nemůže v gamblu padnout žádnej elitní meč....stejná haluz sou ty Magefisty z Blood Raven...buď FO/FB hraje nějakej šílenej mód nebo nás houpá
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.
no me i ty lvly postav prijdou nejaky divoky..lvl 50 barbar hell??..s tak nizkym lvl (slabej equip, malo skillu)..by se tam asi dlouho neohral :waving:
Kupodivu mě to stále baví..
Padla mi Lem z fallena když jsem šel pro půvabnou nožku Wirtova. x)
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
No to já zase večer čistil doupě červů a padla mi z truhly runa Fal. Zvláštní je, že za poslední měsíc mi vypadla už aspoň čtyřikrát.
To co mě ale omráčilo, byl unikátní amulet ve druhém patře tohoto doupěte, který mi pustil šampión scarabů. Celou dobu si tak říkám, že to zas bude další Nokozan Relic a ono prd. Hlavně, že jsme se tu v tématu o Druidovi bavili s Drakem o lepším amuletu pro mého Kodiaka. No a právě s ním už mohu odteď nosit onen zmiňovaný Metalgrid. iablo (Rozuměj, že s touto postavou mám 0% Mf, žoldák 96% Boneweave a 48% artisan circlet of the squid (80 life)
Takže díky ti Draku za přímluvu Jsem netušil, že máš v Maggot lair takový známí.
To co mě ale omráčilo, byl unikátní amulet ve druhém patře tohoto doupěte, který mi pustil šampión scarabů. Celou dobu si tak říkám, že to zas bude další Nokozan Relic a ono prd. Hlavně, že jsme se tu v tématu o Druidovi bavili s Drakem o lepším amuletu pro mého Kodiaka. No a právě s ním už mohu odteď nosit onen zmiňovaný Metalgrid. iablo (Rozuměj, že s touto postavou mám 0% Mf, žoldák 96% Boneweave a 48% artisan circlet of the squid (80 life)
Takže díky ti Draku za přímluvu Jsem netušil, že máš v Maggot lair takový známí.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
- Marast
- The Butcher
Jaký máte názor na unikátní Eldritch Orb Včera jsem se byl podívat se svým Kodiakem, teprve podruhé, do Ancient tunnels a našel jsem tam tuhle hůlčičku. Ve srovnání s Pit, kde jsem byl snad už 15krát a nic mi tam "náhodou" nepadlo, to není špatné.
Dnes mám radost z unikátní War spike: Cranebeak. Tento nález v Sewers třetího aktu mě potěšil též. Sranda je ale hlavně v 0%MF.
Dnes mám radost z unikátní War spike: Cranebeak. Tento nález v Sewers třetího aktu mě potěšil též. Sranda je ale hlavně v 0%MF.
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
myslíš Eschutu? best na fire/light soso co dodat? seš lucky, mě většinou padala z mefa...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- Marast
- The Butcher
Ale až si přečteš následující parametry, uznáš, že pocity byly smíšené
- 1 sorcerrer skill levels
- + 10% fire damage
- + 14% lightning damage
- + 22 energy
:?
- 1 sorcerrer skill levels
- + 10% fire damage
- + 14% lightning damage
- + 22 energy
:?
- Gladiator91
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
Ale když najdeš +3 soso skill a třeba +20% fire dmg tak to už je jiná
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
- Marast
- The Butcher
A to mě chceš naštvat Aspoň že ten Cranebeak má 49% MF z 50%.
- Gladiator91
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
Já sem vždycky nacházel to co sem nepotřeboval a nemusíš mít strach, nebylo to míněno jako narážka
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
- damagedeath
- Zhar the Mad
Jo, to je zákon schválnosti, hraješ za sorcku a padá ti jeden minotaur za druhým...
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
znáte ten pocit když jdete na andy a radostně pohledíte na zlatý nápis ring na zemi? Tak tahle vlna naděje mě potkala hned 5x po sobě, blbý že to byl 4x manald a nagel...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- damagedeath
- Zhar the Mad
Jo, nejraději bych v tu chvíli rozbil klávesnici.
OT: v Avalaonu mi vypadli na NM zelený amulety z Dark Brothera (samý cathany, Vidaly a Angeliky....
OT: v Avalaonu mi vypadli na NM zelený amulety z Dark Brothera (samý cathany, Vidaly a Angeliky....
me ted vypadly asi 4 norm setovky z hell meph runu na pl8.. s necrem mi to trva 15 minut a pak vypadnou takovy kraviny.. to samy tuhle z hell baal na pl 5.. mi vypadl akorat rare bow.. to teprve nakrkne, ale zase cestou mi padl unique amulet Mahim-oak, sice nic moc,ale aspon ze tak..
Jak uz sem psal nekolikrat, Meph i Baal se nevyplati runovat (z hlediska poctu itemu) na vic jak P3.Vorvy píše:me ted vypadly asi 4 norm setovky z hell meph runu na pl8.. s necrem mi to trva 15 minut a pak vypadnou takovy kraviny.. to samy tuhle z hell baal na pl 5.. mi vypadl akorat rare bow.. to teprve nakrkne, ale zase cestou mi padl unique amulet Mahim-oak, sice nic moc,ale aspon ze tak..
Self-found S/U Grail: Complete, all 504 found
no psal jsi lichej pl kvuli no dropu, sice u toho mepha chodim 8, pac mam jeste malej lvl a potrebuju naexpit abych pak mohl craftit iablo
Poslední dobou je na mne hodný Hell Meph na /p3,p5. Respektive hodný je na mého might merca - dal mu +4 all skills/+224% ED Arioc´s Needle a taky 147% ED/10%ll/28str Andariel´s Visage. Pak dropl i nějaké věci, co jsou mi na nic, jako Ormus Robes nebo 2 unique facety. Ale můj vysněný Butcher´s Pupil (nebo ještě lépe Heaven´s Light) mi prostě odmítá odevzdat :?
D2R FanaZealer lvl 96 (SC SSF, bez runových slov)
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might
Hledá do grálu - už 'jen' Tyraels Might