Sorceress
Moderátor:Dark_Deamon
No, tak pokud chce někdo vyzkoušet Werebear sosku, tak stačí říct. Můžu sem postnout BakyX-ův build. :-D
- Gladiator91
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Re: Sorceress
A které ty "buildy" co hraješ jsou nenormální? Pokud budeš mít chuť se rozepsat, tak se rád dozvím něco nového. A abychom nebyli mimo thému tak bychom měli začít asi "kouzelnicou" že?AJey píše:ja osobne uz davno nehraju "normalni buildy"
To Drak: Hádám, že "gró" celýho hraní za tuhle kouzelnicu je extrémně drahej BEAST. Ani se nemusím koukat na ten web.
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
D3Pedia.cz
- damagedeath
- Zhar the Mad
Určitě ten build zkusím, ale ten crafting je k ničemu a na verzi 1.09 se mi to dávat nechce. Snad mi něco dobrého padne.
@Marast: Ano, chytrý hoch.
@AJey: To ale ta soska trefí sotva vrata od stodoly, ne? Stejně vše pobijou kouzla a to šimrání sekerkou.. nvm, jsem k tomu dost skeptický... :?
@AJey: To ale ta soska trefí sotva vrata od stodoly, ne? Stejně vše pobijou kouzla a to šimrání sekerkou.. nvm, jsem k tomu dost skeptický... :?
Hele, chci se zeptat, jak by šlo Meteor a Blizzard k sobě v mulťáku?
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
Myslíš to jako jednu sosku zaměřenou na Blizz a druhou na Meteor? Nebo kombinaci dvou živlů na jednom charu?
- damagedeath
- Zhar the Mad
No, dává nějaké body do dex a enchant ti AR taky zvyšuje ne, takže by teoreticky něco trefit mohl.Drakesis píše:@AJey: To ale ta soska trefí sotva vrata od stodoly, ne? Stejně vše pobijou kouzla a to šimrání sekerkou.. nvm, jsem k tomu dost skeptický... :?
Jasný, Chant dá dost, ale stejně mi to přijde, že s tim bude jen šimrat a zbytek stejně zabijou ta kouzla... To by chtělo skusit, ale jaksi nejni čas.
Jako, že mám primární skill Blizzard a sekundární Meteor a že tam švihnu Blizz, pak Meteor, jak je u nich ten pevně fixovaný fcr, tak jestli to tak nějak půjde.
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
No oba mají cast delay tak nevím jak by ses trefoval a dmg by asi taky nebyl nic moc...
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
Tak jsem si to otestoval a ono to má SPOLEČNÝ cast delay. Takže z toho asi nic nebude ...
Crafting ze je na prd ?damagedeath píše:Určitě ten build zkusím, ale ten crafting je k ničemu a na verzi 1.09 se mi to dávat nechce. Snad mi něco dobrého padne.
jinak blizz sem pouzival jen kdyz bylo opravdu nutne. cele sem si to hezky prohazel vcetne hell.
D3Pedia.cz
- Gladiator91
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
No věci sou to krásný, ale jak dlouho si je craftoval?
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
Tie veci su DOKONALE!!! Ajey mozes prezradit cca kolko pokusov viedlo k takymto vysledkom?
Naposledy upravil(a) Moredecay dne 12.11.2009, 15:00 hod., celkem upraveno 1 x.
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
to vypadá skoro jako SC v Avalonu, gratz... craftem se daj dobře vydělat good runy...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil