runove slova
Moderátor:Dark_Deamon
JJ celkem by mně to zajímalo....já skoušel jen Peace...zpomalení střel funguje normálně i na jiných postavách(i po výmněně brnka zůstane aktivní),valkirie se aktivuje ale hned chcípá(to je myslím ten bug z minonama)...takže Fade by mnělo fungovat normálně
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.
Re: runove slova
Samo, že se to spustí. Já s tím hraju Zerka Barba, kvůli tomu navýšení Ias. No a jak do mě mydlej, tak se mě spustí nejen Venom ale i Fade a dostanu tak bonus v podobě rezů a dmgr.
- damagedeath
- Zhar the Mad
Já jen nechápu, proč dávat fade barbovi a přijít tak o +2 to all skills, když můžu jít do jinýho, pro barbara lepšího brnění!!!
Já to brnění nechci nosit, ale jenom si aktivovat Fade kvůli resům na UT...Když sem byl naposled v UT s Frenzy Babou tak mi Mephisto dělal menší problémy:-)
Jenže Fade ti dá 60 to all res a teď si zpočti kolik bodů v natural res by si musel mít aby se to tomu vyrovnalo. A ještě když Frenzy Baba je build kde je potřeba každýho bodíku a ještě je jich málo..
- damagedeath
- Zhar the Mad
Stačí ti jeden bod, zbytek dáš s + all skills (brnění + 2, helma + 2, prsteny + 2, amulet +2 - to už máš 8 bodů, tedy celkem 9, tedy 52 to all res, to se docela vyrovná, když tomu přidáš lepší bonusy z jiného brnění, zejména lepší dfns)
Já mám v Natural res 2 body a 6 to all skill, ale i tak je to málo když na tebe Mephisto hodí Conviction..
Jak řikám, nosim to kvůli ias bonusu, Zerkovi je šumafuk, esli má to brnění 2k defense nebo 13 . Hraju ho na obouručo Death ve Colossus Swordě a bez ias z Treachery bych byl dost namydlenej.
Fade z Treachery po sundani armoru okamzite zmizne.
Ale ked si armor pak hned oblecies znova a fade bolo predtym aktivovane a este nevyprsalo, tak sa zase nahodi...
Treachery je velmi zaujimave brnco, neviem, ci ma vobec konkurenta v pomera cena/vykon. A mozno len "vykon"... Akurat tie drahe opravy...
Fade (6% when struck) je este na rw Last Wish (inak brutalne predrazena zalezitost...).
Ale ked si armor pak hned oblecies znova a fade bolo predtym aktivovane a este nevyprsalo, tak sa zase nahodi...
Treachery je velmi zaujimave brnco, neviem, ci ma vobec konkurenta v pomera cena/vykon. A mozno len "vykon"... Akurat tie drahe opravy...
Fade (6% when struck) je este na rw Last Wish (inak brutalne predrazena zalezitost...).
Tak jak to udělal tenhle Baba když autor tvrdí že má na sobě CoH, Death, Beast a de vidět že je Fade aktivní a i to píše v popisu videa..???
http://www.youtube.com/watch?v=zM2__A5WwlQ
http://www.youtube.com/watch?v=zM2__A5WwlQ
Sry, opravujem sa, fade z treachery po zhodeni armoru zostava... prave som som to skusal... sakra, dal by som ruku do ohna, ze mi ten fade parkrat pri takejto situacii zmizol...
pardon za zavadzanie
pardon za zavadzanie
- damagedeath
- Zhar the Mad
Rozdíl 8% v res moc neřeším. Jestli mám 52 nebo 60 a nepočítám resy z jiných předmětů, třeba i z brnění, konkrétně z Chains of Honor, kterej ti dá 2 to all skills (takže i k naturalu) a ještě k tomu ti dá 65% do všech resů, to je víc jak fade, takže pro barbara rozhodně lepší ChoH než Tres.
To je zcasti pravda, ale dostupnost Treachery v porovnani s CoH je... neporovnatelna.
CoH potrebuje 3 runy (Um, Ber, Ist), ktore su omnoho vyssie (nedostupnejsie) ako najvyssia runa potrebna na Treachery (Lem).
CoH potrebuje 3 runy (Um, Ber, Ist), ktore su omnoho vyssie (nedostupnejsie) ako najvyssia runa potrebna na Treachery (Lem).
Ty mě ale pořád nechápeš..Já nechci nosit Treachery, ale jenom se nabufit a zase nasadit Coh nebo v mym případě Fortitude...To znamená že rozdíl v res je 60% což už je dost..damagedeath píše:Rozdíl 8% v res moc neřeším. Jestli mám 52 nebo 60 a nepočítám resy z jiných předmětů, třeba i z brnění, konkrétně z Chains of Honor, kterej ti dá 2 to all skills (takže i k naturalu) a ještě k tomu ti dá 65% do všech resů, to je víc jak fade, takže pro barbara rozhodně lepší ChoH než Tres.
Kámoš to taky takle dělal. Vběhl mezi ranged magic creepy, nechal si zapnout Fade a pak switchnul na Forti. Jinak na Frenzyho bych asi CoH nedával, todle brnění je tak na Jawu, Sosku. Rozhodně Forti, který je IMHO levnější i výkonější.
JJ..mám na frenzy Forti a u tohohle buildu je lepší než CoH
- damagedeath
- Zhar the Mad
Tak takhles to myslel, já jsem to pochopil, že v tres chceš chodit pořád. Jinak frenz babce taky ChoH nedávám.
ne to ti nezustanou, bude to mit jen ty vlastnosti rw 8)
Kupodivu mě to stále baví..
ne, ani kdyz je bila, dostanes proste jedine a pouze vlastnosti rw, proto se vyplati vybirat elitni verze socket predmetu.. navic diru od larzuka bych si setril na nejakej peknej unikat/set.. takze radsi hledej sedivy
Kupodivu mě to stále baví..