runove slova

O předmětech - Horadric Cube, runová slova, sety, unikáty.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
homer_cz
Adviser
Re: runove slova

Příspěvek od homer_cz » 06.10.2009, 13:33 hod.

JJ celkem by mně to zajímalo....já skoušel jen Peace...zpomalení střel funguje normálně i na jiných postavách(i po výmněně brnka zůstane aktivní),valkirie se aktivuje ale hned chcípá(to je myslím ten bug z minonama)...takže Fade by mnělo fungovat normálně :wink:
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.Obrázek

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 06.10.2009, 17:25 hod.

Samo, že se to spustí. Já s tím hraju Zerka Barba, kvůli tomu navýšení Ias. No a jak do mě mydlej, tak se mě spustí nejen Venom ale i Fade a dostanu tak bonus v podobě rezů a dmgr. :)

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 07.10.2009, 10:43 hod.

Já jen nechápu, proč dávat fade barbovi a přijít tak o +2 to all skills, když můžu jít do jinýho, pro barbara lepšího brnění!!!

Kubis
Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 07.10.2009, 10:46 hod.

Já to brnění nechci nosit, ale jenom si aktivovat Fade kvůli resům na UT...Když sem byl naposled v UT s Frenzy Babou tak mi Mephisto dělal menší problémy:-)

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 07.10.2009, 10:49 hod.

To snad vyřeší natural resistence

Kubis
Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 07.10.2009, 10:56 hod.

Jenže Fade ti dá 60 to all res a teď si zpočti kolik bodů v natural res by si musel mít aby se to tomu vyrovnalo. A ještě když Frenzy Baba je build kde je potřeba každýho bodíku a ještě je jich málo..

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 07.10.2009, 11:02 hod.

Stačí ti jeden bod, zbytek dáš s + all skills (brnění + 2, helma + 2, prsteny + 2, amulet +2 - to už máš 8 bodů, tedy celkem 9, tedy 52 to all res, to se docela vyrovná, když tomu přidáš lepší bonusy z jiného brnění, zejména lepší dfns)

Kubis
Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 07.10.2009, 11:10 hod.

Já mám v Natural res 2 body a 6 to all skill, ale i tak je to málo když na tebe Mephisto hodí Conviction..

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 07.10.2009, 12:29 hod.

Jak řikám, nosim to kvůli ias bonusu, Zerkovi je šumafuk, esli má to brnění 2k defense nebo 13 :D. Hraju ho na obouručo Death ve Colossus Swordě a bez ias z Treachery bych byl dost namydlenej. :)

Moredecay
Wraith

Příspěvek od Moredecay » 07.10.2009, 15:01 hod.

Fade z Treachery po sundani armoru okamzite zmizne.
Ale ked si armor pak hned oblecies znova a fade bolo predtym aktivovane a este nevyprsalo, tak sa zase nahodi...

Treachery je velmi zaujimave brnco, neviem, ci ma vobec konkurenta v pomera cena/vykon. A mozno len "vykon"... Akurat tie drahe opravy...

Fade (6% when struck) je este na rw Last Wish (inak brutalne predrazena zalezitost...).

Kubis
Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 07.10.2009, 15:06 hod.

Tak jak to udělal tenhle Baba když autor tvrdí že má na sobě CoH, Death, Beast a de vidět že je Fade aktivní a i to píše v popisu videa..???
http://www.youtube.com/watch?v=zM2__A5WwlQ

Moredecay
Wraith

Příspěvek od Moredecay » 07.10.2009, 20:13 hod.

Sry, opravujem sa, fade z treachery po zhodeni armoru zostava... prave som som to skusal... sakra, dal by som ruku do ohna, ze mi ten fade parkrat pri takejto situacii zmizol...
pardon za zavadzanie :oops:

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 08.10.2009, 08:40 hod.

Rozdíl 8% v res moc neřeším. Jestli mám 52 nebo 60 a nepočítám resy z jiných předmětů, třeba i z brnění, konkrétně z Chains of Honor, kterej ti dá 2 to all skills (takže i k naturalu) a ještě k tomu ti dá 65% do všech resů, to je víc jak fade, takže pro barbara rozhodně lepší ChoH než Tres.

Moredecay
Wraith

Příspěvek od Moredecay » 08.10.2009, 09:15 hod.

To je zcasti pravda, ale dostupnost Treachery v porovnani s CoH je... neporovnatelna.
CoH potrebuje 3 runy (Um, Ber, Ist), ktore su omnoho vyssie (nedostupnejsie) ako najvyssia runa potrebna na Treachery (Lem).

Kubis
Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 08.10.2009, 10:09 hod.

damagedeath píše:Rozdíl 8% v res moc neřeším. Jestli mám 52 nebo 60 a nepočítám resy z jiných předmětů, třeba i z brnění, konkrétně z Chains of Honor, kterej ti dá 2 to all skills (takže i k naturalu) a ještě k tomu ti dá 65% do všech resů, to je víc jak fade, takže pro barbara rozhodně lepší ChoH než Tres.
Ty mě ale pořád nechápeš..Já nechci nosit Treachery, ale jenom se nabufit a zase nasadit Coh nebo v mym případě Fortitude...To znamená že rozdíl v res je 60% což už je dost..

Drakesis
Adviser

Příspěvek od Drakesis » 08.10.2009, 10:18 hod.

Kámoš to taky takle dělal. Vběhl mezi ranged magic creepy, nechal si zapnout Fade a pak switchnul na Forti. :) Jinak na Frenzyho bych asi CoH nedával, todle brnění je tak na Jawu, Sosku. Rozhodně Forti, který je IMHO levnější i výkonější.

Kubis
Doom Knight

Příspěvek od Kubis » 08.10.2009, 10:41 hod.

JJ..mám na frenzy Forti a u tohohle buildu je lepší než CoH

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 08.10.2009, 11:29 hod.

Tak takhles to myslel, já jsem to pochopil, že v tres chceš chodit pořád. Jinak frenz babce taky ChoH nedávám.

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 04.01.2010, 18:52 hod.

ne to ti nezustanou, bude to mit jen ty vlastnosti rw 8)
Kupodivu mě to stále baví..

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 04.01.2010, 19:15 hod.

ne, ani kdyz je bila, dostanes proste jedine a pouze vlastnosti rw, proto se vyplati vybirat elitni verze socket predmetu.. navic diru od larzuka bych si setril na nejakej peknej unikat/set.. takze radsi hledej sedivy :wink:
Kupodivu mě to stále baví..

Odpovědět

Zpět na „Předměty“