Aha, takže to čtu od začátku, ale jen části?

Tolik smíchu před spaním určitě není dobrý. :-D
A právě o tom jsem mluvil...mobil byl něčí sen, ale ten člověk se musel sebrat a jít ten mobil udělat...je mi jasný, že i ve starověku vymýšleli, jak by mohli komunikovat zvukem (mobil), ale nikdo to nedokázal vyrobit. A ti lidi to museli vyrobit, museli něco vymyslet a jít to udělat. Tady jde vidět, že TY nečteš co JÁ píšu, protože ta poznámka tam byla právě proto, že jsem čekal takovej omezenj argument, že bez snílků by nebylo nic! Nejsou to snílci, kdo posunuli svět dál, ale vynálezci, vědci a ti na to šli pokusem a omylem. Bell se proslavil tím, že vyrobil telefon, ne že vymyslel, že by šlo mluvit přes drát...kapišto?
Já se ve škole učím programovat. Začínal jsem jako každý na programu, kdy zmáčkneš klávesu a to písmeno se ti objeví na obrazovce. Před půl rokem jsem vyrobil kalkulačku, která uměla třeba zobrazit křivku dané rovnice. Minule jsem vymyslel jak udělat Bingo na počítači. Mělo to svoje pravidla a i oponenta. Takto se hry vyvíjí, musíš sednout a něco vyrobit. Pak sednout a vyrobit něco lepšího. Už jsem vám tu ale několikrát dokázal, že vaše fantasmagorie jsou sice strašně snílkovské, ale technicky nemožné. Viz scripty u klienta a změna prostředí...
A co se těch pravidel týká, tak si zajeď 2 stránky dozadu, kde Spellsword píše, že "na začátku byl 100% pro úplnou svobodu", takže jsi trochu mimo.
A co se diskuze týká, tak mě to baví, mám z vás srandu.
Add ten tvůj edit) Další přiklad omezenosti. Vůbec nemáš páru, jací blbečci a retardi hrajou MMORPG. Těžko toho zamindrákovanýho zmetka donutíš, aby hrál RP, aby hrál slušně, aby hrál svoji roli. Ne, bdue jen jak blbec běhat a všechny zabíjet, vyhazovat města do vzduchu jen proto, aby ukojil svoje Ego a dokázal si, že ten ubohej kus hnusu, co sedí před klávesnicí může něco dokázat. A na takovýto lidi nejste připravení a kvůli takovýmto lidem potřebuješ pravidla. Hráči se dokážou domluvit leda v DrD partách, které čítají málo lidí a je to uzavřená společnost a všichni mají stejný zájem, MMO je něco jiného, ale to bys věděl, kdyby jsi ho hrál. Zahraj si WoWko na nějakým freečku a uvidíš, jací retardi tam jsou...hned tě přejde dělat pseudodokonalý MMO založený na hráčích.