Co byste chtěli od MMORPG?
Spíš bych se ptal jak chceš řešit gear pro elementály, draky a další "nelidské" postavy, třeba i ten obr...museli by mít úplně jiný systém itemů...tady mě napadá systém z Guild Wars nebo i částečně z Hellgate. Že by jsi to brnění rozebral, vysosal z něj ty magické prvky a následně si z těch "odřezků" vyrobil brnění pro sebe a následně ho očaroval.
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
Re: Co byste chtěli od MMORPG?
Tak veci vyrabej sami hraci tkze nekdo muze treba ukovat draci "brneni" ale da to asi dost prace Jo a ten system v GW taky nebyl tak spatnej
Jinak bych nechtel aby to byli moc jako oblivion prtz me treba vubec nezaujal, celkove me to prislo ovladani dost tezkopadny a neprakticky stejne jako prochazeni se hodiny po lese bez toho abys vedel kam jit =/ Nvm mozna jsem jen nepresel nezazivny zacatek ale nebavilo me to vubec tkze doufam ze tim smerem se to ubirat nebude :o)
Jinak bych nechtel aby to byli moc jako oblivion prtz me treba vubec nezaujal, celkove me to prislo ovladani dost tezkopadny a neprakticky stejne jako prochazeni se hodiny po lese bez toho abys vedel kam jit =/ Nvm mozna jsem jen nepresel nezazivny zacatek ale nebavilo me to vubec tkze doufam ze tim smerem se to ubirat nebude :o)
The darkness determinates the light.
Pokud si rozehraješ assassina a přidáš se k Dark Brotherhood, tak je to skvělé, ty mise jsou fakt úžasně promakané. Potom souboje v aréně jsou taky super, prostě duely, kde rozhodnou jen tvoje schopnosti. Absolutní volnost...vkradeš se v noci do baráku, ve spánku zabiješ majitele, pobereš všechno co se dá, vyběhneš z baráku, proplížíš se kolem patroly a zdrháš. Je to prostě Roleplaying, můžeš dělat cokoli, co tě baví...doporučuju si ale někde přečíst všechny guildy a cechy, je lepší vědět, jaké máš možnosti :-)
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
sám nevím, obr by dejmetomu mohl oblíct normální gear, akorát zbraně by měl speciální...
draci a zvířata by měli jinej druh eq... jako zuby, náramky, kožky, nebo klidně i helmičku takový kravinky prostě...
jó oblivion mě hodně bavil, ten si beru dost jako vzor, ale měl hodně much a hodně mezer... (můj Dark Brotherhood mág upír ruloval totálně )
draci a zvířata by měli jinej druh eq... jako zuby, náramky, kožky, nebo klidně i helmičku takový kravinky prostě...
jó oblivion mě hodně bavil, ten si beru dost jako vzor, ale měl hodně much a hodně mezer... (můj Dark Brotherhood mág upír ruloval totálně )
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Nebo by jsi to odlišil, že humanoidi by byli více závislí na itemech a zvířata více na statech...nějakým způsobem...nebo že by zvířata místo itemů dostávala něco jiného, nějaké speciální aspekty nebo tak něco...je zase blbost, aby jsi svýmu vlkovi equipnul nový zuby to je blbost.
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
no tak on equip vůbec nebude tak zásadní jako v dia (tam když ripneš a jdeš si nahej pro corpse tak seš k ničemu)...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Plánoval by jsi do možnosti stavění vybudovat si i nějaké to drobné město? To byl odjakživa v každém rpg i jen rp můj sen Nejlépe nějaké podzemní s pěkným vzhledem.
Jinak, tohle všechno mi připadá skvělé. Možná bych třeba udělal, že na serveru bude moct být jen jeden člověk s levelem 1000. Například když jej nějaká devětsetdevadeátevítka zabije, mu to ubere lvl a tomu šťastlivci přidá. Udělal bych třeba tak, že po dosažení 999tého levlu bude možnost postoupit jen zabitím tisícovkového hráče s tím, že by se tahle funkce zapla po prvním dosažení tisícovky.
Jinak, tohle všechno mi připadá skvělé. Možná bych třeba udělal, že na serveru bude moct být jen jeden člověk s levelem 1000. Například když jej nějaká devětsetdevadeátevítka zabije, mu to ubere lvl a tomu šťastlivci přidá. Udělal bych třeba tak, že po dosažení 999tého levlu bude možnost postoupit jen zabitím tisícovkového hráče s tím, že by se tahle funkce zapla po prvním dosažení tisícovky.
- Spellsword
- Doom Knight
- BattleTag:Spellsword#2546
Já si myslím, že budovat město v MMORPG je hloupost. V nějaké strategii ano, ale v RPG ne.
Co se týče 999levlu... No když si pomyslím, jak po jednom hráči jde celý server... Spíš bych po zabití nejsilnějšího hráče udělil spiciální odměnu - unique item nebo tak něco.
Co se týče 999levlu... No když si pomyslím, jak po jednom hráči jde celý server... Spíš bych po zabití nejsilnějšího hráče udělil spiciální odměnu - unique item nebo tak něco.
stejne me mesto bude lákat . Unique předmět, to by bodlo, eště s nějak zakomponovaným jménem zabitýho hráče třeba "Great sword of <nickhrače>"
- Spellsword
- Doom Knight
Jo, to je ono! Sebrat někomu item .
Ale kdyby každý měl město, tak jak by asi vypadala hra? Všechno by bylo zastavěné. I když je to docela zajímavý nápad.
Ale kdyby každý měl město, tak jak by asi vypadala hra? Všechno by bylo zastavěné. I když je to docela zajímavý nápad.
ale vem si ze by nekdo mohl to mesto vymlatit a zabrat si ho to by taky nebylo spatne
To třeba udělat omezený počet hráči postavených měst. Kdo dřív přinde, ten staví Pak, protože každej by chtel mit svi mesto by se mohlo bojovat i o ty hračský
- Spellsword
- Doom Knight
Taky by záleželo na poloze města - na místě, kde je postavené. V lese například stavět nemůžeě, pod vodou taky ne.
Sehnat bandu chudých npc/hráčů a za min. mzdu je poslat rubat skálu iablo
- Spellsword
- Doom Knight
No jo, s placením by asi byl problém.
Města mohou zakládat jen ti, kteří mají hodně, fakt hodně peněz.
Město bude vydělávat peníze a jeho majitel taky. A zakládat další.
Města mohou zakládat jen ti, kteří mají hodně, fakt hodně peněz.
Město bude vydělávat peníze a jeho majitel taky. A zakládat další.
Třeba by tam šlo započítat i love faktor, čím vyšší tím menší cena zaměstnanců, materialu apod. a udělat třeba limit jedno město na acc
- Spellsword
- Doom Knight
Neříkal bych tomu Love Factor. Spíš Respect nebo Popularity, Reputation.
Když budeš hrát za pěknou elfku tak klidně i love factor iablo. Ale popularity zní taky pěkně .
- Spellsword
- Doom Knight
Jo, elfky vládnou stavebnímu průmyslu.
Udělal bych nějaká vyznamenání jako zabítí určitého počtu nepřátel, vítězství v PVP a za to by se zvyšovala Popularity.
Udělal bych nějaká vyznamenání jako zabítí určitého počtu nepřátel, vítězství v PVP a za to by se zvyšovala Popularity.
Třeba rozdělit popularitu do různých podkategorii. Jedna celková s tím, že v různých víznamných vsích a městech by byla popularita lokální, která by zaručovala výhody v určité lokalitě a stoupala by rychleji jak celková.
Jinak, hrozně se mi líbyl hudební systém v LotrO. Možnost hrát na hudební nástroj mne ohromila
Jinak, hrozně se mi líbyl hudební systém v LotrO. Možnost hrát na hudební nástroj mne ohromila