Paladin
Moderátor:Dark_Deamon
- delosombres
- Wraith
Jen tak, aby řeč nestála. Není přece důležitý, jaký máš damage a jak rychle útočíš..
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
Re: Paladin
heúréka, od tebe to zvlášť rád slyšim... jde přece o FUUUUUN!!!!!
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Damage je v pohode, to mi ver, poprve enemies maju furt decrepify (-50% na fyz res), podruhe ta kosa ma slusnu sancu na deadly strikedelosombres píše:Není to špatný nápad s tím Reaperem, permanentní Decrepify. Akorát ten damage je nějakej divnej. Dáš s tím vůbec 4 fpa?
4fpa? Nemam sajn, resp. nechce sa mi to zistovat... Este som tak akademicky spekuloval, ze by som mu obliekol rw Treachery - dalsi bonus (45%) k attack speed (ci tym dosiahnem dalsi breakpoint nevim...), lae je tam sanca na vykuzlenie fade, co by dost pomohlo s resistami a fyz resom, ma to venom...
A tak... zvesela...
- delosombres
- Wraith
Hm, tak to nejde. Já hlava dubová. 4 fpa jde jen s jednoruční zbraní u Zealu. Obouručka jde maximálně 6 fpa. U Reapera ti stačí na break level 20 fana a 40% IAS.
Každopádně to nezní špatně. Deadly strike, ITD a slušný LL. Jako tahle zbraň je výborná, vždy jsem jí považoval za jednu z nejlepších pro merca a je celkem levná. Akorát mě nikdy nenapadlo jí vzít s charem. Asi proto, že jsem našel lepší. Decrepify pak můžu využít přes merca a výjde to líp. :mrgreen:
Taky by nemusel být u Zealera špatný třeba Lacerator na switchi, který má 33% Amplify lvl 3 on striking. Akorát otrava to přepínat..
Btw, Treachery je hustý RW, za tu cenu.
Každopádně to nezní špatně. Deadly strike, ITD a slušný LL. Jako tahle zbraň je výborná, vždy jsem jí považoval za jednu z nejlepších pro merca a je celkem levná. Akorát mě nikdy nenapadlo jí vzít s charem. Asi proto, že jsem našel lepší. Decrepify pak můžu využít přes merca a výjde to líp. :mrgreen:
Taky by nemusel být u Zealera špatný třeba Lacerator na switchi, který má 33% Amplify lvl 3 on striking. Akorát otrava to přepínat..
Btw, Treachery je hustý RW, za tu cenu.
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-
- delosombres
- Wraith
Jen tak mě napadlo. Tesladin je závislý dost na damage z Holy Shock. I s pěstma můžete dávat slušný damage. Co takhle 6 socketový Phase Blade (nebo něco s větším dmg) s 6xEth? To je celkem levná věc a bude to mít rychlost -30 a -150% target defense (nebo Shael + 5xEth = -50 speed, -125% TD). Do každýho 95% to hit, včetně bossů. Není třeba AR. Navíc by odpadl problém s IM. Ale chtělo by to asi Life Tap nebo Redemption. :mrgreen:
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
a imunne?
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- delosombres
- Wraith
Těm zamáváš. :mrgreen: :waving:
Ne vážně... tak si na switch dáš nějakou zbraň na fyzický.. třeba toho Reapera s Decrepify.
Ne vážně... tak si na switch dáš nějakou zbraň na fyzický.. třeba toho Reapera s Decrepify.
Já myslim, že o imune o Tesly toho bylo napsanyho už stohy.. Prostě Grief a Hoz s Might.
Já mám v inventáři pár charmu s jedem a ohněm, je to pomalý ale jde to.
Každopádně můj Tesla má teď Tenderizer a s cold to jde bez problémů.
Každopádně můj Tesla má teď Tenderizer a s cold to jde bez problémů.
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Venom#21979
Ja akurát teraz hrávam...podotýkam single..po dlhej dobe s Paladinom...robím si build Zealot...moc teda daleko nie som, moc sa nesmejte, iba 2. akt Cannyon of the Magi na Normal... ten build robím po prvý raz, predtým čo som za paladina hrávaval som som dával skilly ako mi vyhovovalo, tak uvidím čo ten Zealot bude zač..ale ide to pomaaaaaly strašne ...už aby som bol aspoň v Harrogathe fakt...
- delosombres
- Wraith
Zealot je good damage dealer.
- delosombres
- Wraith
Jo.. Hammerdin. Snad dostane tipec v 1.13.
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
No tak už som v 3. akte, Duriel bol pohodička , level 25, merc z 2. aktu Defence a inač nič moc..chce to ten Harrogath alebo Nightamare veru už... :? Ozaj ešte v prvom akte som našiel 2 razy unikátny štít Pelta Lunata, to sa mi prvý raz stalo že v prvom akte na normal za jednu hru 2 unikátne a tie isté... A v druhom som našiel Razortine trojzubec, takže ten parádne zapasoval mercovi... Inak celkom fajn zbraň takto pre začiatok si myslím ten Razortine.
Naposledy upravil(a) Venom dne 09.05.2009, 11:45 hod., celkem upraveno 1 x.
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
Tak už som na Nightmare... a musím povedať, že ten Zealot je fakt slušný build... Na ňom nie je zatiaľ dobrá ta damage ale tá rýchlosť útoku... šak to ani nemajú kedy ty šmejdi útočiť, len tak im to kladivo po chrbátoch skáče...ako po bubnoch... Fakt max spokojnosť zatiaľ...zatiaľ ale... Ale myslím že to bude len a len lepšie už...aspoň na Nightmare aj ked bude horko isto...
Tak NM je lahůdka vždy, oproti tomu pinožení na Normál. Počkej Hell, ten tě zchladí.
- Venom
- Redaktor DiabloFans.cz
Ved toho sa obávam ked píšem že ešte len bude horko... No uvidíme...Drakesis píše:Tak NM je lahůdka vždy, oproti tomu pinožení na Normál. Počkej Hell, ten tě zchladí.
- delosombres
- Wraith
IP minotauři, duchové a sukuby... :waving:
Tak já jsem se svym Palou- hemrem používal Smite dost často, kromě Chaosu a dalšího výskytu pacholků s IM všude. Pro podržení Listera, Hell Witchek atd. Jen jsem měl Conc, do Fana jsem nedal nic.