Necromancer
Moderátor:Dark_Deamon
No na hell toho moc hulkou neuhrajes a i kdybys ho trefil, tak se stane kulovy.. spis vita
Re: Necromancer
Je to zcela jednoduche.pokud nehrajes hc kde je block zakladem u vseho tak na block a v podstate i hodne vit muzes kaslat. nezapomen ze v hell nektery moby lowres neprorazis. a dopizlat je dykou budes muset s mercem.
D3Pedia.cz
@Ajey:Blok zakladem vseho v HC?Vetsinu mych Guardianu jsem hral uplne bez bloku a taky to jde...Dokazu pochopit, ze lag je mrcha a tak to na realmech vypada asi jinak nez na singlu, presto si nemyslim, ze by byl 100% nutny pro kazdou postavu...
Mimochodem, pokud mas dobre pripraveny gear, tak naopak klidne muzes na ten blok hrat, necro dostava hodne malo life za body ve vitalite, takze to neni zase az tak hrozna ztrata...Na druhou stranu, k tomuhle charu by se nemelo vubec nic dostat tak blizko, aby ten blok vubec kdy potreboval.
Mimochodem, pokud mas dobre pripraveny gear, tak naopak klidne muzes na ten blok hrat, necro dostava hodne malo life za body ve vitalite, takze to neni zase az tak hrozna ztrata...Na druhou stranu, k tomuhle charu by se nemelo vubec nic dostat tak blizko, aby ten blok vubec kdy potreboval.
Tak k summonerovi se prokousat.. to by musela bejt poradna bestie
pokud teda ne nem neni Enigma, to pak clovek skace po mape sem a tam a obcas nakou tu hnusnou tafku dostane dyz tzv. "vyleze z davu".
pokud teda ne nem neni Enigma, to pak clovek skace po mape sem a tam a obcas nakou tu hnusnou tafku dostane dyz tzv. "vyleze z davu".
2 Grammator: Někde jsi tu psal že tvoji skeletoni maj až 4k damage...můžu se zeptat jak jsi toho docílil??? Mám summon necra se skeleton mastery na lvl 31 a summon skeleton 29 a damage mám nějakejch 298-301. Nechápu jak jsi mohl vytáhnout tyhle skilly abys měl takovej dmg. to bys to snad musel mít na 99lvl ne? A to pokud vim neni normální cestou možný.
zapominas ze mas dejme tomu 500dmg,a ted pocitej: ampfly 100%,mercenary nejakych 900 dmg, k tomu treba rw beast,zold rw a mas to.
D3Pedia.cz
Nechápu...když mám 300 tak jaktože mám 500??? a grammator psal že má 4k damage + amplify damage takže 8k...a merc 900dmg? myslíš jako s aurou might??? nevim sice ho napoužívám ale nikdy mi tolik dmg nepřidával...ale nebudu se hádat nejsem takovej diablo expert jako vy tady na foru :mrgreen: :mrgreen:AJey píše:zapominas ze mas dejme tomu 500dmg
byl priklad tech 500. tak vem si idealni equip a dostanes se nekam k 45 skele mastery. uz na 38 maj kosti 550dmg. kdyz pridas might,fana,ampfly,concentration tak se dopocitas k obrovskym cislum.
D3Pedia.cz
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
jak ti jako věřícímu vadí, že ovládáš myší snůšku pixelů? navíc nekro je zbraň dobra, akorát má trošku nevybíravé metody... to diablo a ne nekro má na čele 666...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
ano je... to je o mě obecně známo...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Jako ja jsem zase takovej labuznik.. Testoval treba nekdo Meele Nekra? Ja jsem do toho kdysi pustil a celkem se to dalo hrat. Sice jen na pl1, ale dalo. Naky to botd, forti.. zabil jsem jednu potvoru s amplify nad hlavou a CE, CE, CE, CE.. Takovej slabsi pala s extra nicivym nuke jako zalohou.
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
melee necro? jo to sem hrál, jako úplně první postavu :mrgreen:
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Ja se svym prvnim nekrem taky dvala body celkem chaoticky. Sup do skeletena, sup do bone spearu.. naky kletby, golemy. Ale dohral jsem to s nim i na Hell. Baala jsem zabil na lvl 91.
Nuz, za starych cias patchov pred 1.10 asi nikto presne nevedel jak toho nekra hrat... napr. ja som este na nm nahanal tych teleportujucich sa skretov na planiach v piatom akte s otravenou dykou a skoro cely hell som dohral combom max iron maiden + blood golem
- delosombres
- Wraith
Re:
4.5K? Tak to je předpokládám s Amplify Damage nebo v partě s Paladinama a Druidama. 8)Grammator píše:já revivy nepoužívám, mě stačí mejch 18 koster s 2,5k life a 4,5k damage... :mrgreen:
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
no jo.. s amplify vlastně 9k... stačí might merc s pride a v rukách beast...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
Nemluve o tom, ze si po vyvolani Army muzes jeste nasadit Wisp a vyvolat z nej HoW.
- delosombres
- Wraith
Grammator:
Tak to předpokládám, že se opět asi bavíš o modované hře nebo o partě. Nebo to máš jen špatně vykalkulované.
Raise Skeleton 55
Skeleton Mastery 57
merc Might Aura lvl 25 (280% damage)
merc Concentration Aura lvl 20 z RW Pride (345% damage)
Heart of the Wolverine lvl 5 z Wisp Projectoru (48% damage)
AVG Damage 2973 (2967-2978)
A tohle je ještě za předpokladu, že HoW nezmizí, když sundáš Wisp a nasadíš zpátky amulet +3 summoning skills. Pokud zmizí, tak je lepší mít +3 summoning amulet než Wisp s lvl 5 HoW.
Btw, Arm of King Leoric hůlka (+5 RS +5 SM) dá ve finále lepší damage než Beast, proto jsem Fanaticism nezapočítával.
4K+ základ jinak než v partě nehrozí.
Tak to předpokládám, že se opět asi bavíš o modované hře nebo o partě. Nebo to máš jen špatně vykalkulované.
Raise Skeleton 55
Skeleton Mastery 57
merc Might Aura lvl 25 (280% damage)
merc Concentration Aura lvl 20 z RW Pride (345% damage)
Heart of the Wolverine lvl 5 z Wisp Projectoru (48% damage)
AVG Damage 2973 (2967-2978)
A tohle je ještě za předpokladu, že HoW nezmizí, když sundáš Wisp a nasadíš zpátky amulet +3 summoning skills. Pokud zmizí, tak je lepší mít +3 summoning amulet než Wisp s lvl 5 HoW.
Btw, Arm of King Leoric hůlka (+5 RS +5 SM) dá ve finále lepší damage než Beast, proto jsem Fanaticism nezapočítával.
4K+ základ jinak než v partě nehrozí.
He who fights with monsters might take care lest he thereby become a monster. And if you gaze for long into an abyss, the abyss gazes also into you. -Friedrich Nietzsche-
- Grammator
- Na-Krul
- Kontaktovat uživatele:
(bez Beast) Raise skeleton lvl 52, Skeleton mastery lvl 53, base skeleton damage 1067-1072
equip: 9x skiller, torch, annihilus, (13 summ skills)
arach, SoJe, amul +3 summ (6 summ skills)
marrowalk, shako (tady by mohla být circlet +3 summ) (2 summ skills)
frostburn, enigma, bonelame (5 summ skills)
BC +1 all skills, AOKL (bráno skeleton a skele mastery) +5 summ skills
celkem 32 all skills
takže skeletoni maj základ +/- 1k damage...
takže: 1000x((280+345)/100) = 6250 dmg bez amplify...
HoW nepoužívám...
ještě něco?
equip: 9x skiller, torch, annihilus, (13 summ skills)
arach, SoJe, amul +3 summ (6 summ skills)
marrowalk, shako (tady by mohla být circlet +3 summ) (2 summ skills)
frostburn, enigma, bonelame (5 summ skills)
BC +1 all skills, AOKL (bráno skeleton a skele mastery) +5 summ skills
celkem 32 all skills
takže skeletoni maj základ +/- 1k damage...
takže: 1000x((280+345)/100) = 6250 dmg bez amplify...
HoW nepoužívám...
ještě něco?
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- delosombres
- Wraith
Hehe. Počítáš to špatně. Ten 1K damage není základ. Mělo by to fungovat tak, že základ, na který se aplikuje Might atd. je jen to, co dává Raise Skeleton bez SM. Bonus ze SM se přičte až nakonec.
Realita:
http://tph.tuwien.ac.at/~gottwald/necro ... lator.html
Realita:
http://tph.tuwien.ac.at/~gottwald/necro ... lator.html