The anonymous one píše:
Tohle je obrovska nuda, pro multiplayer si zkuste Team Fortress 2, pro single Half Life (2, EP1, EP2).
To snad nemyslíš vážně.CoD2 je fakt libovka.Jinak než sem přešel z5 k diablu tak sem byl na CoD denně akorát sem nanešel clan ke kterýmu bych se přidal.Teď hraju jenom když mi nejde realm na diablíku
Call of duty 2
- Gladiator91
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
ALEA IACTA EST - Kostky jsou vrženy!
- SmileFreak
- Quill Rat
Re: Call of duty 2
Po tak skvělé jedničce a datadisku mě dvojka dosti sklamala špatně se mě to osobně hrálo.
Najde se nekdo kdo tuto hru jeste hrava? Stary dobry oldschool:)
„People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.“
„Everybody dies but not everybody lives.“
Takove stare dobre hry uz mam jen v pameti a nechci si nijak ozivovat zazitky x let stare. Preci jen nebylo by to uz ono :-)
Odesláno z mého Samsung Galaxy S II pomocí Tapatalk.
Odesláno z mého Samsung Galaxy S II pomocí Tapatalk.
Neco na tom bude:).
Pamatuju si kdyz jsem tohle movie videl poprve. Neveril jsem svym ocim co je to za robota. Ted mi to "vsechno" prijde jako "defaults", i kdyz je 80% akci a fragu z lanek. Ale na tu dobu unbelievable.
Odesláno z iPhonu
Pamatuju si kdyz jsem tohle movie videl poprve. Neveril jsem svym ocim co je to za robota. Ted mi to "vsechno" prijde jako "defaults", i kdyz je 80% akci a fragu z lanek. Ale na tu dobu unbelievable.
Odesláno z iPhonu
„People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.“
- Gladiator91
- Doom Knight
- BattleTag:gladiatorcz#2171
- Kontaktovat uživatele:
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kargath #2439
Kdyby někdo chtěl zapařit tak Gamepark ..TDM mapa nejčastěji Carentan - Můj Nick je buď Ulquiorra , Bul-Kathos a nebo (ACS)Kimimaro