Necromancer
Moderátor:Dark_Deamon
Re: Re:
Pokud ti poison exposion nezvyšovala dmg v poison nově a daggeru, asi máš starší patch než 1.10, kde zavedli synergieSlajs píše:Díky za radu. Už jsem je zničil, ale docela mi to trvalo. Píšeš, že tvůj necro je silnej a ostatní taky píšou, že mají poškození přes 2k a podobně. Já mám 21 bodů na poison dagger, 23 na poison novu a 5 bodů v poison explosion a můj demage je 476. Když jsem přidával na poison explosion tak to demage nezvyšovalo. Jak je tedy možné, že máte takový demage. DíkyDark Drake píše:zkus je nak roztrhat at nejsou pohromade, ale poizn myslim by je mel dat jak nic, pac je podle me hafo silnej
(aspon ten muj jo )
Re: Necromancer
Tak to záleží na buildu a na ostatnim vybaveni
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
ze by 1.09???
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
Viz runová slova: http://diablo2lod.diablo3.cz/index.php? ... slova-1.09obiwan píše:hulka white funguje od ktorej verzie
Každopádně teda od 1.09 no...
Správce fóra a webu
http://www.diablofans.cz
http://www.diablofans.cz
čaf, tak jsem si po delší době rozjel na PvE v singlu Skeletonmancera a zatím to jde hladce.
Už mám maximum Raise skeleton ... teď navyšuju mastery ... a pak zkusím Mage... i když nevím nevím, zda mi to helpne ?
Počítám, že zase dojdu na začátek Hellu
Už mám maximum Raise skeleton ... teď navyšuju mastery ... a pak zkusím Mage... i když nevím nevím, zda mi to helpne ?
Počítám, že zase dojdu na začátek Hellu
Necro mě neba ... Je to pomalé jak kombajn ...
Já radši něco co zvládně aspoň 10fpa a dává téměř vše na jednu ránu ... bohužel takový řetězově řízený char je jenom jeden a ten využívá elementární útok, takže imune je problém ... Ale jinak je to javazonka, a kdo mě trošku zná, tak to věděl ani to nemusel číst ...
####################################################
můj 1000. příspěvek
EDIT: to zelené písmo smrdí ...
Já radši něco co zvládně aspoň 10fpa a dává téměř vše na jednu ránu ... bohužel takový řetězově řízený char je jenom jeden a ten využívá elementární útok, takže imune je problém ... Ale jinak je to javazonka, a kdo mě trošku zná, tak to věděl ani to nemusel číst ...
####################################################
můj 1000. příspěvek
EDIT: to zelené písmo smrdí ...
Naposledy upravil(a) t0x1c dne 19.07.2008, 21:52 hod., celkem upraveno 1 x.
No užil jsem si své v Maggot Lair .. :-D úzké chodby to je rozbitej kombajn :-D
Ale jinak je to masakr ... na players8 jsem si dal Mephista za chviličku je to až k nevíře.
Je to holt jinej styl hraní. Jen koukat na kostry, jak bojují. Občas mě taková "blbá" chytí .. a mě se to líbí
Jinak jsem milovníkem "ledovky" (frozen orb, blizzard)
Ale jinak je to masakr ... na players8 jsem si dal Mephista za chviličku je to až k nevíře.
Je to holt jinej styl hraní. Jen koukat na kostry, jak bojují. Občas mě taková "blbá" chytí .. a mě se to líbí
Jinak jsem milovníkem "ledovky" (frozen orb, blizzard)
GOlemy jsem testoval a zjistil jsem, že jsou to utopený body. Clay je, jak píše, na zpomalení bossů dobrej. Ale i tam bych nedával moc bodů.
MNo ja som volakedy zvesela vyuzival na single blood golema v 1.09 a s max IM... Nebolo treba nic ine + BS na physical imune. Tedko, ked ohlasili D3 som nainstaloval D2, rozchodil stare savy (necro lvl 81) a opatchoval hru na 1.12. A...? a vysel som si z brany haroghatu (na hell) a v priebehu par sekund bol tuhy golem, mne sa podarilo zdrhnut s 20 life 1k many mi vydalo tak na dvoch dogabanych kostlivcov, co po mne metali sipy... Synergie minimalne, skillpointy porozhadzovane kade-tade... bida.
Tak pekne vybuildit bonemancera, FG na zmateni nepratela, boneprison, CE a nemam problem... aha, teda, hej, kedze nehram s mercom, radamenti a spol. Achmela Prekliateho a jeho bandu, co je pri baalovom trone som daval asi 1 hodinu... magic imune, jeho poison som schytaval cez pol obrazovky, moja chabucka poison nova z hulky mu neubrala ani prd, FG & iron maiden sa mu nedostal ani cez regen... nakonec som si musel zohnat 9 reviveov - blood lordov, keri ho cez amplify damage rozsekali a ze im to sakra trvalo...
P. S. ale baal si potom ani neskrt...
Tak pekne vybuildit bonemancera, FG na zmateni nepratela, boneprison, CE a nemam problem... aha, teda, hej, kedze nehram s mercom, radamenti a spol. Achmela Prekliateho a jeho bandu, co je pri baalovom trone som daval asi 1 hodinu... magic imune, jeho poison som schytaval cez pol obrazovky, moja chabucka poison nova z hulky mu neubrala ani prd, FG & iron maiden sa mu nedostal ani cez regen... nakonec som si musel zohnat 9 reviveov - blood lordov, keri ho cez amplify damage rozsekali a ze im to sakra trvalo...
P. S. ale baal si potom ani neskrt...
Inak to s lower resist mi tiez pride divne... skill, ktory ma primarne sluzit inym casterskym charom... v druhom rade poisonerskemu buildu a mozno trochu ked sa clovek snazi so sumonerom a jeho bone mages... ale to je v podstate hovadina... no neviem
Sam som viackrat skusal, ci len predsa nie je aj zosilneny damage magic spelov, niekedy sa mi zdalo ze aj hej, niekedy, ze ne... nevim, ale skor sa mi zda, ze ne.
Lower resist fungovalo urcite vo ver 1.09 aj na magic damage.
Sam som viackrat skusal, ci len predsa nie je aj zosilneny damage magic spelov, niekedy sa mi zdalo ze aj hej, niekedy, ze ne... nevim, ale skor sa mi zda, ze ne.
Lower resist fungovalo urcite vo ver 1.09 aj na magic damage.
Posledním patchem pro kombinaci LR + Magic dmg. byla 1.09d. Od 1.10 kdy přišla synergická vazba se nic takového používat nemusí, ta dmg (neberu mentálni patche 1.11+) prostě je. Od 1.10 je Diablo jen castersky patch. Od 1.11+ ..... už není Diablo ale balast stupidnich rw a bugu.
GMastery neni synergické, takže je to zbytečnost. Aplikace +skill se uplatní, například z precastu lze dosáhnout +12 skills:
wand +3sum s automody +3 Clay/Fire/.. Golem +3GMastery
Shield +3 sum +3Clay/Fire/... Golem +3 GMastery
Průměrný Bonemancer používá
+2 Harle / Rare/Magic circlet +2/+3/fcr
+2 Amulet (Caster craft) magic/rare nebo debilní Mara
0 - 2 Armor (Enigma / Stealth)
+3 Torch
+1 Annihy
0 - 2 z ringů
0 - 1 Arach
V součtu to dělá dost na to, abyste musel cokoliv vubec dávat do golem mastery. Od toho je precast a GM se aktivuje díky precastu.
V tomhle součtu by to myslím dělalo (třeba už pamět plete) nějakých +500% hp, 35% run, 625% ar. .....
Nicméně v případě bonemancera, respektive každého buildu mimo nějako šílenost (ale jde to taky) se používá max 1 bod do golema a GM se vynechává, protože ten šašek nemá timer a jedíným jeho účelem je, aby schytal dmg, v případě clay golema slownul moba/bosse. K ničemu jinému se nehodí.
Respektive Clay je jediným použitelným golemem, Fire sice najde uplatnění jako abs. vs fire sorceress, ale to je tak vše. Zhovadilost s Iron golemem či IM + Blood se prostě nevyplatí a naštěstí bonemancer ty skilly potřebuje jinde.
+2 Amulet (Caster craft) magic/rare nebo debilní Mara
+3 Torch
+1 Annihy
0 - 2 z ringů
0 - 1 Arach
V součtu to dělá dost na to, abyste musel cokoliv vubec dávat do golem mastery. Od toho je precast a GM se aktivuje díky precastu.
V tomhle součtu by to myslím dělalo (třeba už pamět plete) nějakých +500% hp, 35% run, 625% ar. .....
Nicméně v případě bonemancera, respektive každého buildu mimo nějako šílenost (ale jde to taky) se používá max 1 bod do golema a GM se vynechává, protože ten šašek nemá timer a jedíným jeho účelem je, aby schytal dmg, v případě clay golema slownul moba/bosse. K ničemu jinému se nehodí.
Respektive Clay je jediným použitelným golemem, Fire sice najde uplatnění jako abs. vs fire sorceress, ale to je tak vše. Zhovadilost s Iron golemem či IM + Blood se prostě nevyplatí a naštěstí bonemancer ty skilly potřebuje jinde.
Hmmmm, tak to podla tohto som dost podpriemerny necro... ale zas no, co by clovek cakal od single playeru, ze ano...Matysek píše:GMastery neni synergické, takže je to zbytečnost. Aplikace +skill se uplatní, například z precastu lze dosáhnout +12 skills:
+2 Amulet (Caster craft) magic/rare nebo deb*lní Mara
+3 Torch
+1 Annihy
0 - 2 z ringů
0 - 1 Arach
@Plasan: Precastem bylo mysleno asi to, ze diky weapon switchi, na ktere ma mody s Golem mastery, vyvola golema s Lvl 12 Golem mastery, aniz by do tohohle skillu investoval NATVRDO jediny bod...V clayovi/fire/Ironovi ale alespon jeden bod mit musi, tedy mam dojem, ze by jinak po preswitchnuti zpet ten golem zmizel...
Edit:Oprava, nebude to lvl 12 Mastery, ale lvl mnohem vyssi, zapocitaji se i +all skills a +necro skills z ostatni vybavy...
Co se tyce curses, tak jedine vyuzitelne me napada Decrepify na Bossaky...
Edit2:@Matysek:To s tim Iron golemem bylo mysleno na Bonemancera nebo vseobecne?V tom druhem pripade bych asi nesouhlasil...
Edit:Oprava, nebude to lvl 12 Mastery, ale lvl mnohem vyssi, zapocitaji se i +all skills a +necro skills z ostatni vybavy...
Co se tyce curses, tak jedine vyuzitelne me napada Decrepify na Bossaky...
Ani a predevsim Torch na singlu? To asi nebude prumerny SP necro...To totiz nebude asi vubec SP necro...
Hmmmm, tak to podla tohto som dost podpriemerny necro... ale zas no, co by clovek cakal od single playeru, ze ano...
Edit2:@Matysek:To s tim Iron golemem bylo mysleno na Bonemancera nebo vseobecne?V tom druhem pripade bych asi nesouhlasil...
Ne, pokud tim myslis treba 20% to AR...PRAZAK píše:Caf, mam velmi lamsky dotaz. bonusy z z talismanu treba na zvyseni atak rating se vztahuje i na kostiky???
diky za odpo
Ano, pokud se jedna o +1 all skill nebo + 1 necro skill nebo + 1 summon skill, protoze to zvysi uroven skillu Raise skeleton...
Tedy ne, ze by to nebylo v konecnem dusledku jedno...
Cursy jdou využívat všechny, pro Bonemancera s nedostaktem bodů Amp/Dec/LTap ..... terror se hodí také. Problém je ten, že spousta lidí je neumí používat, třeba Weaken , Terror apod.