Witch Doctor
Witch doctor je první zveřejněný charakter do Diabla III.
Popis
Jeho síla je založena na precizním využívání temné magie a kleteb.
Witch doctor je obdoba necromancera z Diabla II. S vyvolanými pomocníky a kletbami je skvělým řešením k zastavení nepřátel.
V game play traileru jste mohli vidět některé jeho skilly, které vám nyní prezentuji.
Skilly
Firebomb - Postava hodí po nepřátelích ohnivou kouli, která po dopadu na zem napáchá velké škody, jak na nepřátelích, tak na předmětěch.
Horrify - vyčaruje mocného ducha nad hlavu charakteru, duch zraňuje hmyzím útokem ostatní nepřátele
Locust Swarm - Vykouzlí řetězovou hmyzí reakci. Hmy přeskakuje z nepřátele na nepřátele a zraňuje je...
Mass Confusion - kletba, její účinek zatím není znám.
Soul Harvest - Vyšle několik modrých záblesků na nepřátele, ty se po zásahu vrátí zpět ( možná s manou nebo s životy, zatím přesně nevím )
článek bude průběžně aktualizován
Popis
Jeho síla je založena na precizním využívání temné magie a kleteb.
Witch doctor je obdoba necromancera z Diabla II. S vyvolanými pomocníky a kletbami je skvělým řešením k zastavení nepřátel.
V game play traileru jste mohli vidět některé jeho skilly, které vám nyní prezentuji.
Skilly
Firebomb - Postava hodí po nepřátelích ohnivou kouli, která po dopadu na zem napáchá velké škody, jak na nepřátelích, tak na předmětěch.
Horrify - vyčaruje mocného ducha nad hlavu charakteru, duch zraňuje hmyzím útokem ostatní nepřátele
Locust Swarm - Vykouzlí řetězovou hmyzí reakci. Hmy přeskakuje z nepřátele na nepřátele a zraňuje je...
Mass Confusion - kletba, její účinek zatím není znám.
Soul Harvest - Vyšle několik modrých záblesků na nepřátele, ty se po zásahu vrátí zpět ( možná s manou nebo s životy, zatím přesně nevím )
článek bude průběžně aktualizován
Naposledy upravil(a) t0x1c dne 28.06.2008, 18:57 hod., celkem upraveno 8 x.
Re: Witch Doctro
Mam takovy pocit, ze witch doctor je zde misto necromancera Jeho vyvolavani potvurek a nasledna moznost nechat je explodovat, jeho zed, jeho kletby.. A zrovna necro byl muj oblibenec Kazdopadne uvidime, ale logicky.. 5 charakteru ve hre, tj barbar, witch doctor, pak pravdepodobne Amazonka bo nejaky druh Rogue (luk a sipy), nejaky cistokrevny kouzelnik a nakonec pravdepodobne nejaka variance ala paladin Jak pisi, uvidime..
Re: Witch Doctor
jen abych upozornil doctorovi skilly sou ukazany zde http://www.blizzard.com/diablo3/charact ... doctor.xml
No, ty skilly vypadají fakt cooool, jak se třese zem, vše okolo se rozbíjí, stříká krev a lítají kusy masa, vypadá to fakt drsně
Jinak doufám, že nám co nejdřív Blizz představí další postavy a hlavně další skilly.
Jinak ještě předpokládám, že pravej Necromancer nebude, protože v tom gameplay videu to vypadalo, že mrtvoly časem mizí, takže by to nebylo ono
Jinak doufám, že nám co nejdřív Blizz představí další postavy a hlavně další skilly.
Jinak ještě předpokládám, že pravej Necromancer nebude, protože v tom gameplay videu to vypadalo, že mrtvoly časem mizí, takže by to nebylo ono
Toxi pokud jsem správně pochopyl tak ten hmyz může zakouzlit i na ty svoje pomocníky. to bych tam dospal.
Problém je, že nevím k jakému skillu se to váže ... podle videa to totiž neodpovídalo té řetězové reakci, ještě počkámKrypton píše:Toxi pokud jsem správně pochopyl tak ten hmyz může zakouzlit i na ty svoje pomocníky. to bych tam dospal.
To je ono ne? jen to může zakouzlit na ty navím jak je to tam nazíval mangols?(ti vlci či co) a ty to přenášejí na monstra.
Dále sem tam ještě u něj viděl skill Zombie wall.
To je ono ne? jen to může zakouzlit na ty navím jak je to tam nazíval mangols?(ti vlci či co) a ty to přenášejí na monstra.
Dále sem tam ještě u něj viděl skill Zombie wall.
Firebomb je dost efektní vidíte v tom výbuchu jakoby démona ?
na hlavní straně píšete že nevíte co dělá mass confusion.
podle toho co jsem viděl tak způsobí, že jednotky začnou útočit sami na sebe.
dost vhodný na nějakou velkou masu jednotek. kdo nevěří at se koukne na skill videa. je tam vidět, jak kostlivci najednou útočí jeden na druhýho
podle toho co jsem viděl tak způsobí, že jednotky začnou útočit sami na sebe.
dost vhodný na nějakou velkou masu jednotek. kdo nevěří at se koukne na skill videa. je tam vidět, jak kostlivci najednou útočí jeden na druhýho
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
prostě stejný jako nekrova curse z D2...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
- Patrick04
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Všechny ty kouzla co jsem viděl vypadaly skvěle a jelikož jsme hrál za necra kterej tam možná nebude tak je pro mě witch doctor jasnou volbou stejně jako jihlavanka ( voní hezky )
- Lord_Sp
- Wraith
- BattleTag:LordSp#2207
Jonis: jj v Might and Magic taky
- Lord_Sp
- Wraith
- BattleTag:LordSp#2207
magic typkú moc nemosim
- Patrick04
- Fallen Shaman
- Kontaktovat uživatele:
Na ofic stránkách pod tím logem Tyraela jsou tri záložky a jedne se jmenuje new class character classes a je tam nějakej obrázek myslíte že je to WD? Nebo nějakej další new character?
Btw: ta helma co ma na hlavě je fakt štylová :mrgreen:
Btw: ta helma co ma na hlavě je fakt štylová :mrgreen:
podle me to bude WD a urcite to v diablu 3 vyzkousim i kdyz v d2 jsem za nej nehral protoze se mi moc nelibil
v d2 jsem myslel nekromancera xD
- Patrick04
- Fallen Shaman
- Kontaktovat uživatele:
A drsný je jak on říká už jsme viděli stěnu z ohne ledi i s kostí ale viděli jste někdy stěnu ze zobii
Nejlepší je, jak potom říká "A hele, past...ještě že máme zálohy" načež tam vběhne Barbar s Witchdocem, barbar do davu hodi whirlwind a Witchdoc tam zse hazet bomby a nejaky ty ohnivy jesterky
My name is Lachdanan, and I am cursed. Once the captain of King Leoric's army, I lived only to honor my land and my king. No man has a greater love for his king than I had for mine, even as I drove my blade through his dark and corrupted heart.