runove slova
Moderátor:Dark_Deamon
Re: runove slova
Neni to tim že to dáváš do jiné věci než je obyčejný šedý předmět? V magických, rare, unikátních a setových předmětech se rw složit nedají.
Tak normální socket předmět má šedou barvu. Potom, když z toho vznikne runové slovo, tak je z toho stejná barva, jako mají unikáty.
Kdyžtak si překontroluj jestli to runové slovo děláš ve správném pořadí a u správného předmětu.
Kdyžtak si překontroluj jestli to runové slovo děláš ve správném pořadí a u správného předmětu.
Správce fóra a webu
http://www.diablofans.cz
Ověř si, že máš správnou verzi na to runové slovo ... v 1.06 rozhodně neutáhneš slovo z 1.09
případně jestli slovo dáváš do správného itemu ... Jsou slova jenom pro helmy atd...
případně jestli slovo dáváš do správného itemu ... Jsou slova jenom pro helmy atd...
Strength
2 Socket Melee Weapons
Amn + Tir
35% Enhanced Damage
25% Chance Of Crushing Blow
7% Life Stolen Per Hit
+2 To Mana After Each Kill
+20 To Strength
+10 To Vitality
Musíš to dát do zbraně která má 2 díry a to ve správném pořadí.
Melee zbraně jsou pouze ty na blízko.
2 Socket Melee Weapons
Amn + Tir
35% Enhanced Damage
25% Chance Of Crushing Blow
7% Life Stolen Per Hit
+2 To Mana After Each Kill
+20 To Strength
+10 To Vitality
Musíš to dát do zbraně která má 2 díry a to ve správném pořadí.
Melee zbraně jsou pouze ty na blízko.
Tak spirit je realm only, takže na singleplayeru ti nepude.
runové slovo funguje pouze na realmu ( serveru ) ... ovšem k dispozici jsou už pluginy, které simulují hru na serveru i v singleplayeru ... Má to i své nevýhody, například se ti generuje pokaždé jiná mapa apod...
alebo je nato myslim ten realm patch len teda nvm ci sa tam genreuje nova mapa
Nejúčinější budou ty pluginy...
Grs: generuje se mapa, vim to stejne jiste, jakoze vim ze ta vexka je v prdeli
Grs: generuje se mapa, vim to stejne jiste, jakoze vim ze ta vexka je v prdeli
No třeba na těchto stránkách máš slova slova rozdělený na normální a jen pro realm.mynaTmn píše:a nestacilo by jen misto SP davat MP tcp/ip create ??
Na realmu by mělo 100% fungovat všechno Takže chyba bude mezi počítačem a židlí
Místo by snad vliv mít nemělo. Já skládám runová slova v inventáři...
Správce fóra a webu
Slova z verzí 1.09 a 1.11 jsou všechny normální (můžeš je dělat i v singlu).
Pro slova z 1.10 se koukni sem: http://diablo2lod.diablo3.cz/index.php? ... mova-slova
Normální jsou tam psaný nahoře (od beast po wind) a slova jen pro realm jsou ve spodní části (od brant po wrath).
No a jestli hraješ jenom single tak tě pojmy ladder a realm moc trápit nemusí, prostě používej jenom ty normální nebo si stáhni mod kde se ti zpřístupní ty ostatní.
Jinak realm je něco jako sever a když si na něm zakládáš postavu, múžeš si vybrat jestli bude ladder nebo nonladder. Rozdíl je v tom že jednou za čas proběhne restart ladderu, postavy z ladderu jsou převedeny na nonladder a jede se od znova. No a na ladderu máš některý věci navíc (jako například ty rw jen pro realm, nebo třeba nějaký recepty v kostce).
Pro slova z 1.10 se koukni sem: http://diablo2lod.diablo3.cz/index.php? ... mova-slova
Normální jsou tam psaný nahoře (od beast po wind) a slova jen pro realm jsou ve spodní části (od brant po wrath).
No a jestli hraješ jenom single tak tě pojmy ladder a realm moc trápit nemusí, prostě používej jenom ty normální nebo si stáhni mod kde se ti zpřístupní ty ostatní.
Jinak realm je něco jako sever a když si na něm zakládáš postavu, múžeš si vybrat jestli bude ladder nebo nonladder. Rozdíl je v tom že jednou za čas proběhne restart ladderu, postavy z ladderu jsou převedeny na nonladder a jede se od znova. No a na ladderu máš některý věci navíc (jako například ty rw jen pro realm, nebo třeba nějaký recepty v kostce).
hele a nevim zda už se tu někdo ptal, ale Runová slova pro patch 1.11 na singlu se dají používat i pro 1.12 verzi? je to na mě moc verzí a samý realmy a patche a mody, a chudák hra...
Welcome To The Real World...
mělo by fungovat všechno z předchozích patchů, takže i RW..DarakneD píše:hele a nevim zda už se tu někdo ptal, ale Runová slova pro patch 1.11 na singlu se dají používat i pro 1.12 verzi? je to na mě moc verzí a samý realmy a patche a mody, a chudák hra...
ok dík. tak uvidím snad se mi něco podaří sestavit..nevíte co bych měla dát assce za slova? eh to je stejně jedno, se k tomu nedostanu, moc přemýšlení... :?
Welcome To The Real World...
Odpoved (mozna) zni takto...Pokud jsi mel spravny predmet (tedy paladinsky scepter by mel fungovat) se spravnym poctem der (tedy presne 5, ne 4, ne 6) a byl to tedy sedivy (socketovatelny predmet - v tomhle pripade to nemohl byt magic ani nic jinyho) a dal jsi je tam ve spravnem poradi (BER -TIR -UM -MAL -LUM) a mas patch 1.12 (spravne nainstalovany a fungujici - muzes si to overit ve spoustecim okne dia, kde vybiras Single/Multiplayer hru), tedy pokud tohle vsechno jsi splnil, neni mozne, aby ten RW nefungoval :-)jan bořecký píše:snažil jsem sestavit beast podle návodu Ber + Tir + Um + Mal + Lum a dával jsem je do paladinského žezla přešně 5 děr ale nic mám verzi 1.12 a slovo je verze 1.10. nevim co stím poradtě
Moznosti - runy uz z toho nedostanes, takze jedinou Tvou moznosti je pravdepodobne zkusit znova nainstalovat patch 1.12 a doufat...Pokud jsi vsechny podminky, ktere jsem predtim vyjmenoval splnil, neni mozne, aby ten RW nefungoval...Sam ho mam v Berserker axe, hraju verzi 1.11 a funguje mi uplne normalne...Tenhle RW funguje kdekoliv ve verzich 1.10+...
Moznost by taky byla, ze bys mi ten predmet poslal pres Atma char do mailu (to je jedno, treba i kopii, ver mi nebo ne, ale ja si DOST zakladam na legitimnim hrani, takze me je jinak k nicemu), ja bych ho mohl soupnout nejake me nove postave (lvl1) a pokud by fungoval, pak by byl problem na Tvem compu...Po overeni bych ho samozrejme smaznul, tedy pokud by to nebyl original, ktery bych Ti samo poslal zpet :-)
Edit:Da se overit i v Atme, pokud hrajes SP...Staci otevrit v Atme stash ci inv postavy, u ktere je ulozen a pokud je vse v pohode, melo by Ti to zobrazit Beast RW a ne gemmed Scepter...
Naposledy upravil(a) RIP dne 29.09.2008, 05:58 hod., celkem upraveno 1 x.