BliiNky píše: ↑20.03.2022, 12:13 hod.
Nagelring
Taky pěkně jedeš. Jaký roll? Já měl ohromnou kliku, protože mi padl jen jeden, a rovnou 30%
Já mám za sebou A2. Jak jsem čekal, bylo to dlouhé - ale šlo to. Celkem zabral 23h 11m. Odhaduju, že délkou ho přemůže už jen A5H - pokud teda do té doby neripnu.
Level 86, skoro 87. MF 476%, merc stejné jako na konci minulého aktu - 191%.
No co vám k tomu řeknu - bylo to dlouhé. PI byly problém, skarabové taky nebyli nic extra.
Ale dropy stály za to. Nejdřív nebodované předměty - padl další poison & bone skiller, a rerollování magických prstenů a amuletů konečně přineslo ovoce - podařilo se mi uvařit luxusní 33% MF + 18 all res amulet.
Bodované předměty - namátkou např. dropl setový Cryptic Sword (Sazabi) v AT, IK boty, Gavel of Pain (amplifa! - ale prakticky spíš nepoužítelné na PI, rychlejší je pořád berserk), Wizardspike (super zbraň pro plnohodnotného křiklouna), Lidless Wall (jasně, v dnešních verzích nic moc, ale pamatuju doby, kdy to byl best-in-slot předmět).
Ale tři nejlepší dropy si zaslouží video (veškeré hraní si natáčím, ale poslední dobou nahrávám na YT jen to zajímavé - čili většinou jen ripy různých postav
).
Poté, co jsem vyčistil Arcane Santuary (což trvalo snad skoro 4 hodiny), jsem vyčistil Canyon of the Magi, a pak šel do pravé hrobky a picnul Duriela - ne, ten nic zajímavého nedal. Ty 3 dropy pochází z falešných hrobek.
Snad to není porušení pravidel, ale falešné hrobky jsem rerolloval, dokud mi nevyhovovalo složení monster (nechtěl jsem PI duchy ani skaraby) - dával jsem si pozor, abych během rerollování nikdy nic nezabíjel, dokud jsem neměl jistotu, že mi monstra vyhovujou, celé jsem to pak vyčistil a do téže hrobky jsem se už později nevrátil.
Během čistění jedné z falešných hrobek mi
padla první HR. Nejdřív jsem na ni čuměl jak puk, něco takového člověk prostě jen tak nevidí.
Krátce poté
to přišlo. Říkal jsem si, že se klonovi vyhnu - že ještě nejsem dost silný, navíc jaká je pravděpodobnost, že na něj narazím zrovna v téhle hrobce? Co čert nechtěl, opravdu to byla ta hrobka, kde je superunikát Kaa. Jakmile jsem to zjistil,
vzal jsem nohy na ramena. A stála přede mnou volba - bojovat, nebo vynechat? Kaa mi zřejmě není souzený, ale klona se pořád můžu rozhodnout zabít. Nechával jsem si to projít hlavou, zatímco jsem čistil zbytek hrobky. Když bylo vše vyčištěné, rozhodl jsem se zkusit nasadit to nejlepší vybavení, které mi do té doby droplo - MF vybavení mohlo jít stranou. Když jsem zjistil, že mám fire i light resy na 75%, a merc taktéž,
vyrazili jsme do boje. Kupodivu to šlo celkem dobře. Během boje jsem párkrát obměnil vybavení - velmi se mi osvědčil Toothrow (OW) na mercovi, Woestave (slow) na mercovi, na mě Goblin Toe (CB%), Rattlecage (CB) a jako zbraň Spineripper (ITD, PMH, rychlé píchání). Mám vůči klonovi respekt, takže jsem byl během boje zpocenej až na pr*eli, ale nakonec to nebylo tak zlé. Dokonce i na P8. Hodně mi pomohl téměř vymaxovaný Battle Cry a Dwarf Star.
A výsledný roll? Však se podívejte sami. Já byl více než spokojen
A třetí item, který stojí za video, padl z posledního bosspacku, který jsem v A2H zabil, a tím celému aktu dodal pomyslnou
třešničku na dort. Třešničce dodal další třešničku fakt, že je to drop z horku
Tak, a to je za mě vše. Třetí akt snad bude o něco rychlejší než A2.
Hodně štěstí a žádné ripy