myslím, že ne jednoho z vás (stejně jako mě) stresuje občasná časová prodleva při Save and Exit. Při běžném hraní to člověk nepocítí, ale když děláte nějaké velmi krátké MF runy, například Pindla, tak ty 3 vteřiny (někdy i víc) dokážou naštvat.
Hledal jsem všude možně jak tento čas zkrátit, ale nic mi nefungovalo. Vypnutí zvuků pomocí "-ns" příkazu, hraní v okně, promazání dočasných souborů pro mapy atd. Dnes jsem toto téma studoval znovu a klasicky na nic nového nepřišel. Napadla mě ale jedna "občůrávka", která kupodivu funguje a mé runy to ve výsledku zkrátí i o 10%. Což je například při 10 000 runech slušný čas. V podstatě stačilo jen pustit Diablo 2x a přeskočit do druhého okna hned po uložení hry v prvním okně (ve window modu + glide). Vypadá to totiž, že data o předmětech, zkušenostech a všem ostatním, se ukládají bleskově, ale pak sežerou čas věci jako různé analýzy, mapování zvuků a jiných věcí. Takže když odběhnu run a hru uložím, tak můžu s klidem v druhém okně začít run nový, protože i když v prvním okně ještě nezmizela obrazovka se "Save and exit", tak data už jsou uložena a v druhém okně jsou data aktuální. Mezi tím, než dojdu druhý run, se hra v prvním okně ukončí a tím pádem je připravena k dalšímu okamžitému zapnutí.
Používáte tuto taktiku ještě někdo? Dlouhá léta mě to štvalo a jsem moc rád, že jsem si to konečně nějak vyřešil

Doufám, že to třeba někomu taky pomůže a ušetří trochu nervů. Mějte se!