NAKED P8 FC GUARDIAN!
A5 šel celkem po másle - eth Cryptic Axe, nalezenou v City of Damned, jsem hned po prvním questu použil pro Obedience a toto začlo lítat... i na P8 (merckovi se vyšplhala max DMG ke 4K).
Problémy ale přicházely pochopitelně dál.... protože jsem se rozhodnul hrát od začátku od konce nejen P8, ale i Full Clears, bylo potřeba se chtě nechtě prokousat všema obrovskýma mapama v Nihla Templu, podzemních jeskyních, atd. Měl jsem celkem štěstí na roll monster, úplně proti mě se to ale obrátilo v:
1) Crystalline Passage (5× bosspack PI Frenzy Taurů)
2) Frozen River (Cold Mágové a Succuby, co při low HP zdrhají, takže jsem je naháněl po celé mapě)
3) WSK lvl 2 (2 bosspacky soulů s Convou)
4) WSK lvl 3 (PI Ghosti a Sukuby)
5) Throne (PI LISTER

)
Soulové se dali přežít, na konci A5 jsem měl všechny rezisty bez jakékoliv výbavy a charmů -6, což je podstatně lepší, než mít všechno -80, co si budem.... každopádně mít přes 4 000 HP díky BO a nabušený vitalitě taky v pár situacích zacrhánilo řiť, nebudem si lhát. Jiný postavy by měly podstatně větší trable.
V Thronu jsem si vzpomněl, že mám z Hellforge v bedně IST a kraftnul jsem mercíkovi Delirium. Confuse je fakt při tomhle stylu hry sada. Až na to, že když jsem dneska ráno zapnul hru, abych dodělal Cow level, cvaklo mi v hlavě, že Confuse je zakázej. Už jsem psal Fraxovi o diskvalifikaci, ale ten mě naštěstí uklidnil, že pravidlo, zakazující Confuse, Mind Blast a další se týká jen postav, nikoliv merců.
Lister šel dolů po 37 minutách, Baal asi po 20 a Cow level jsem dneska čistil na tři fáze, vždycky cca po půl hodině. Při P8 / FC jsem skončil na levelu 89 těsně před levelem 90. Nejvzácnější runu jsem našel
VEX a nejvzácnější item jednoznačně Tomb Reaver (ten jsem na začátku A5 prodal).
Nezmínil jsem ani Ancienty, kteří šli dolů úplně napohodu. Talic se zasekl o sloup a ty dva vocase si merc povodil, i když mu nad hlavou blikala Amplufa.
Finální gear:
Můj:
-žádný
Merc:
Delirium @Crown
Obedience @ eth Cryptic Axe
Treachery @eth Wire Fleece
GUL z Underground Passage jsem ani nepoužil, to samé dvě zbývající
LEM a
VEX.
The END, nashle někdy příště, díky za turnaj