Čekal jsem to u sebe horší. Hraju na pl8, mercyni jsem si pořídil ihned po dingnutí 8. levlu v Cold Plains a Blood Raven byla v pohodě, až mě to překvapilo. Stačilo jen postavit se doprostřed hloučku zombiků, hlídat si hp, a mercyně vše postřílela z dálky rychleji, než když bych tam Blood Raven naháněl s palicou v rukách. Bylo nutné dbát, aby kolem mercyně nebyla žádná monstra tak na 4-5 yardů, jinak mi tam furt lítala jak pometlo, což byl obvykle problém v táborech fallenů. V klášteře se ukázalo, že 3x chipped topaz Long bow již nedostačuje, ale pomalý postup výrazně urychlil zisk rare long bow s mnoha elementárními mody. Andariel byla na pohodičku, sice mě kromě ní objala i okolní monstra, ale vzhledem k perfektní střelecké pozici jsem to hodlal vydržet a uléčil jsem to.
Takže 1. akt normal hotov, čas 5:39; lvl 20, full clear, players 8.
Odměnou mi byla mercyně na levelu 2 (já měl level 1), což je asi jediná situace ve hře, kdy merc může být na vyšším levelu než postava.
To jsem Zombe netušil, že něco takového vůbec jde. I po 20 letech tahle hra přinese nějaké překvapení. A jak jsi ji vlastně zabil na levlu 1? Nikdy v životě jsem se k ní neodvážil na méně než 4. levlu.
Smilee, Rattus: Pěknou zábavu, a když budete mít v budoucnu zájem, zapíšu si vás.
BODOVÁNÍ
1. RIP - 16 bodů - lvl 34, pl1, dokončen normal (1.)
2. dawemorraless - 0 bodů - lvl 24, pl3, dokončen A2n
3. TeS - 0 bodů - lvl ??, pl3, dokončen A1n
4. BliiNky - 0 bodů - lvl 8, pl8
5 ZOMB - 0 bodů - lvl ??, pl8, fc
6. Dark_Deamon - 0 bodů - lvl ??, pl8, dokončen A1n
7. Fraxinus - 0 bodů - lvl 20, pl8, fc, dokončen A1n, čas 5:39.