MF turnaj vol. 9
Moderátor:Dark_Deamon
- Deathmerse
- Wraith
- BattleTag:Vochmurka@1314
Tak to je super, další hráč. S tím sekáním bych možná věděl. Je třeba nainstalovat 3DfxGlide..neba tak nějak. Je to softwarová apka k D2, která ti v optionu přidá možnost hrát v řežimu 3dfx a pak to jede perfektně .
A screen v plugy se dělá printscreenem a ukládá se do složky v D2/Plugy
A screen v plugy se dělá printscreenem a ukládá se do složky v D2/Plugy
- Antabus
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Antabus#2689
- Kontaktovat uživatele:
Re: MF turnaj vol. 9
Jestli už jsi to rozběhal, tak dobré a dál už bych to neřešil. O grafiku tady moc nejde:) Je to bez mála 20 let stará hra, vytříbené zacházení s ní je potřeba:) ale umí se za to náležitě odvděčit.
Tvůj dotaz na pravidla a plugy, nevím přesně, co máš na mysli, ale:
plugy mimojiné umí taky resetovat všechny skilly (tvz. respec - je to i součást odměny za první úkol), to je v turnaji zakázano, stejně tak bys neměl využívat možnosti měnit v průběhu turnaje staty - sila, obratnost aj. (to plugy též umí - zapneš charakterové okno se staty a podržíš alt - a můžeš ubírat jíž rozdělené staty a opětovně přidat jinam. Nic jiného mě teď nenapadá, ale určitě se ptej na cokoliv, zde ti každý rád odpoví.
A jinak samozřejmě, vítej v turnaji !
Tvůj dotaz na pravidla a plugy, nevím přesně, co máš na mysli, ale:
plugy mimojiné umí taky resetovat všechny skilly (tvz. respec - je to i součást odměny za první úkol), to je v turnaji zakázano, stejně tak bys neměl využívat možnosti měnit v průběhu turnaje staty - sila, obratnost aj. (to plugy též umí - zapneš charakterové okno se staty a podržíš alt - a můžeš ubírat jíž rozdělené staty a opětovně přidat jinam. Nic jiného mě teď nenapadá, ale určitě se ptej na cokoliv, zde ti každý rád odpoví.
A jinak samozřejmě, vítej v turnaji !
TreshSocket a Magic Find - Tresh socket - testování účinnosti magic findu
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
HC grál (-5) - TM, ZOD, MSL, Cranium Basher, Torch of Iro
MELEE only Turnaj - Březen 2021 -vice ZDE
Moje chyba, nedostatečně jsem vysvětlil. Měl jsem na mysli bod
10) Jako úložiště nalezených itemů můžete používat PlugY. Zakázáno používání Zomb módu na zobrazení věcí.
Nikde v konfigu jsem neviděl nějaký nastavení, co by se tomu přibližovalo, proto jsem se ptal na výchozí nastavení.
Instalnul jsem to na noťas a tam to jede parádně, takže pohoda, teď už projíždím buildy a nejvíc se mi zatím líbí lightning sorcka, ale to se může přímo-úměrně s prolízáním webu měnit
10) Jako úložiště nalezených itemů můžete používat PlugY. Zakázáno používání Zomb módu na zobrazení věcí.
Nikde v konfigu jsem neviděl nějaký nastavení, co by se tomu přibližovalo, proto jsem se ptal na výchozí nastavení.
Instalnul jsem to na noťas a tam to jede parádně, takže pohoda, teď už projíždím buildy a nejvíc se mi zatím líbí lightning sorcka, ale to se může přímo-úměrně s prolízáním webu měnit
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
MrMongus: Výchozí nastavení plugů je naprosto v pořádku. A v bodu 10 prostě můžeš dávat předměty do své neomezené stashe.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Neposunuse
- Gorebelly
Ciao, pojedu taky. Konečně si chci udělat klasickou HC Javu... Ale s tím časem na tom také nebudu bůhvíjak Ale po roce odříkávání si chci zase zahrát
MrMongus: Zomb totiž vymyslel takový mód, kde se dropnuté unikátní a setové věci a runy na zemi zvýrazňují, aby je člověk nepřehlédl. Tento mód ale není součástí klasických PlugY, čili po nové instalaci ho tam mít nebudeš, takže to nemusíš řešit, vše je v pořádku.
MrMongus: Zomb totiž vymyslel takový mód, kde se dropnuté unikátní a setové věci a runy na zemi zvýrazňují, aby je člověk nepřehlédl. Tento mód ale není součástí klasických PlugY, čili po nové instalaci ho tam mít nebudeš, takže to nemusíš řešit, vše je v pořádku.
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
To je přesně co jsem potřeboval vědět, všem díky za rady.Neposunuse píše: ↑17.12.2018, 14:55 hod.... Zomb totiž vymyslel takový mód, kde se dropnuté unikátní a setové věci a runy na zemi zvýrazňují, aby je člověk nepřehlédl. Tento mód ale není součástí klasických PlugY, čili po nové instalaci ho tam mít nebudeš, takže to nemusíš řešit, vše je v pořádku.
Taky se pridam. Bud klasicky pala nebo mozna letos poprve v turnaji MF socku, at to skore vypada lip
Zdravím, taky se hlasím. Chci zkusit fury/armagedon druida..určitě hc
tak já to taky zkusím, ale jsem noob, co to hrál vždy přes sílu, než přes mozek.
zkusím build druid - alfa samec (jak je na webu) HC, at to má trochu náboj
zkusím build druid - alfa samec (jak je na webu) HC, at to má trochu náboj
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
no od tam si moc příklady neber
a to co sis vybral bude použítelné tak na Normal a možná začátek NM když budu hodný....
doporučuji ti Caster char.... nejlépe Sorceress Blizzard.... pak jsou tu možnosti jako je Assassinka -Traps
nebo Amazonka - Java/cold
postavy na blízko jsou strašně závislé na tom co jim padne cestou za zbraň....
a větve summoning jsou spíše podpůrné jak u Druida nebo Necromancera.....
u elementů je výbava taky důležitá... ale většinou až na Hell....
jsou jen náchylní na výdrž.... takže musí být člověk opatrnější....
PS: pokud budeš chtít pak poradit s výbavou.... jak finální tak průběžnou po cestě co se dá sehnat tak mi klidně napiš do PM
Naposledy upravil(a) Secondface dne 17.12.2018, 21:23 hod., celkem upraveno 1 x.
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Přesně jak píše Secondface assa soso java necro na summony. Tady Ti někdo vždycky poradí.
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Lepší to bude psát sem, aby to třeba pomohlo i někomu dalšímuPS: pokud budeš chtít pak poradit s výbavou.... jak finální tak průběžnou po cestě co se dá sehnat tak mi klidně napiš do PM
Jinak vítám v turnaji všechny dosavadně příchozí
- Deathmerse
- Wraith
Já pořád zvažuju toho Dreamadina.....a nejsem z toho moc nadšenej.....Přemýšlím nad jiným buildem...naštěstí hodně času.
Jinak překecávám Mamku a Fotříka ať se zůčastněj....jsou to starý pařmeni! A Mamina hrála dlouhý roky na bnetu HC ....
Jinak překecávám Mamku a Fotříka ať se zůčastněj....jsou to starý pařmeni! A Mamina hrála dlouhý roky na bnetu HC ....
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím, že bys byl rád, kdybys za turnaj složil aspoň Voice of Reason, natož ty ostatní děla.
A ať jde hrát klidně celá family
A ať jde hrát klidně celá family
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
@Deathmerse na dreamera bych počkal v plánu je HC melle only turnaj někdy na jaře nebo na podzim. To by se vidělo jaká by byla účast. Minimálně já Rip jdem do toho. Určitě bych tam nechal víc času ,protože si myslím že tam to bude cipat jedna báseň. Mamku s tatem přemluv čím víc lidí tím víc Adidas
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
na radu kolegy SecondFace, zůstávám u druida - shapeshiftera (HC), ale nebude to podle buildu na webu, kterým jsem si původně vybral, ale uzpůsobí se to tomu, abych taky něco zahrál na vyšší obtížnost.
Zdravím Pánové (a dámy?)
Moc času není ale rád bych se zaregistroval. Přece jen D2 mám furt instnutou a nová motivace se hodí :-D
Moc času není ale rád bych se zaregistroval. Přece jen D2 mám furt instnutou a nová motivace se hodí :-D
- Deathmerse
- Wraith
Roxar: Vítej! Další maso do mlýnku
- Slw
- Minion of Destruction
zatím jsem se nerozhodl. valí se toho na mne dost. i po novém roce nebudu stíhat....
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- Deathmerse
- Wraith
Slw: To dáš! Dropy čekajííí