Podzimní D2 HC Challenge: Čapni kopí a hrej!

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
BliiNky
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Kontaktovat uživatele:
Re: Podzimní D2 HC Challenge: Čapni kopí a hrej!

Příspěvek od BliiNky » 07.10.2018, 21:57 hod.

Aktualizoval jsem skóre, gratuluji všem k postupu ;) Za mě - A2 dokončen, lvl 60, P8 / FC, SP. Přihazuju pár screenů.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Nokozon ;)
Obrázek

Tady jsem zkoušel štěstí u Larzuka na vygamblený circlet. Pokoušel jsem se o dva sockety, vyšel pouze jeden.
Obrázek

Obrázek

První vyšší runa - konkrétně Ko mi v Tombech padly dvě (screenshot druhé jsem někam zahodil).
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Přípravička na 5. akt, aneb moje tajná zbraň na Nihlataka 8-)
Obrázek

Sajs
Wraith

Příspěvek od Sajs » 08.10.2018, 07:33 hod.

Písek chlapi! Vy teda frčíte :) já jsem zatím v Kurast Bazaru normal SPaFC

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 08.10.2018, 08:00 hod.

BliiNky: Na té fotce toho Nokozanu to vypadá, jak kdyby merc bojoval s nějakým ohnivým fénixem :)

ZOMB
Warlord
BattleTag:zomb#2334

Příspěvek od ZOMB » 08.10.2018, 08:51 hod.

Kisvuka: Ty teda jedeš, tak hlavně bezpečně ;)

BliiNky: Slinty slint... obzvlášť ta Tal Rasha helma a String of Ears :love:

Jinak já jsem si řekl, že nebudu kazit partu, a tak jsem se taky rozhodl pro /P8 & FC & SP i na NM :D
Mám první akt za sebou + Radamenta, a kupodivu to jde pořád dobře, což jsem u WW barba nečekal. Ono to souvisí i s tím, že jsem se naučil WW líp používat, i s pomalou zbraní to jde rychle. Vygemblil jsem si nové píchátko. Když už jsem BliiNkymu záviděl jeho pásek, musel jsem si dropnout i svůj :D. Andarielin drop nic extra.

Ve druhém aktu jsem si pořídil Might merce, s aurou mám DMG 200-900, což není nejhorší, když se k tomu přičte i 30% šance na kritický zásah. Díky 17% life steal je hra celkem bezpečná, akorát v druhém aktu mi life & mana steal bude celkem k prdu. Jo a furt aplikuju Find Item na každou mrtvolu :D
Jo a MF mám na sobě 157%, merc sám má 155% 8-)
Fanoušek, hráč a modder hry Diablo 2
Obrázek

Kisuvka
Burning Soul

Příspěvek od Kisuvka » 08.10.2018, 08:59 hod.

Bliinky: Teda ty to mastíš :D S tim Blackem budeš vybuchovat?

ZOMB: Jj, musim vás dohnat :D zatim to jde rychleji, i když méně bezpečně, pže už nemám lifesteal. Píchátko moc pěkné, jen ta rychlost je úděsná. Já myslim, že se nemáš čeho bát, sice nebudeš zabíjet tak rychle, ale jen tak něco tě nesejme ;) MF teda taky mazec :D
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100% 8-)
Setovky: 100% 8-)
Runy: 100% 8-)
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 08.10.2018, 09:12 hod.

Kisuvka: Tak on vám ten lifesteal stejně tolik nepomůže. Ty, Fraxinus i BliiNky jedete primárně na elementální škody. To má své výhody i nevýhody. U píchátka mi kupodivu ta rychlost vůbec nevadí. Zkoušel jsem něco rychlejšího, aale se způsobem, jakým používám WW, je mi rychlost zbraně úplně jedno. Kupodivu jsem asi i silnější než merc (kterej má Insight v éterické polearmě). Možná natočím video a hodím to sem, např. plenění Stony Tomb, abyste měli představu. Jo a s tím doháněním to zas nepřeháněj :green:
Obrázek

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 08.10.2018, 21:54 hod.

Dark_Deamon píše:
08.10.2018, 08:00 hod.
BliiNky: Na té fotce toho Nokozanu to vypadá, jak kdyby merc bojoval s nějakým ohnivým fénixem :)
To teda jo. Ve skutečnosti je to ale jen Fireball, kterej mercovi bouchnul do ksichtu, když se na něj nalepil Wraith :D
Kisuvka píše:
08.10.2018, 08:59 hod.
Bliinky: Teda ty to mastíš :D S tim Blackem budeš vybuchovat?
Ano takový je plán. Ještě je varianta si dočasně najmout Cold Iron Wolfa z A3. Ale tam bych se připravil o spoustu potenciálních možností trhnout nějaký pěkný drop (s dosavadním Mercem máme kombinované MF 391 %).
ZOMB píše:
08.10.2018, 08:51 hod.
Kisvuka: Ty teda jedeš, tak hlavně bezpečně ;)

BliiNky: Slinty slint... obzvlášť ta Tal Rasha helma a String of Ears :love:
Jo, obojí přijde k užitku. Plus mi před chvílí ze zatoulanýho Soula vypadl Angelic Amulet. Teď už jen doufat v prstýnek... 8-)
Sajs píše:
08.10.2018, 07:33 hod.
Písek chlapi! Vy teda frčíte :) já jsem zatím v Kurast Bazaru normal SPaFC
Na to, že jedeš podruhé, frčíš rychle. Jen tak dál, ale opatrně :twisted: :wave:

Kisuvka
Burning Soul

Příspěvek od Kisuvka » 09.10.2018, 10:56 hod.

Tak 1A NM dokončen, P8, FC, SP. Lvl 53, MF 120(0), life 1500, full resy, DMG 1350.

Přesně jak jsem čekal, FI potvory jsou děsnej vopruz a i šamany zabíjim děsně dlouho. Zase spousta unikátů i setů, ale nepoužitelné. Andy drop nanic. Zato jsem při gamblení omylem kliknul na Full Plate Mail (180 000gld), tak už jsem začal mrmlat, ale pak vidím Goldskin. 150 ED a 35 allres se sakra hodí :) už by to ale chtělo nějakou 5dírnou vidličku... nevíte, od kdy to může spadnout?

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 09.10.2018, 11:22 hod.

Vyloženě padnout může taková zbraň myslím až od Hellu. Nicméně pokud najdeš bílou War Fork / Mancatcher, u Larzuka bys za splnění questu měl dostat přesně pět socketů.

dawemorraless
Na-Krul
BattleTag:DaweMorrales #2722

Příspěvek od dawemorraless » 09.10.2018, 13:16 hod.

Nicméně bych radši mrknul na summit na lvl zbraně na toho Larzuka a 5 socketu. btw jestli mě pamět neklame tak v MF turnaji sem na NM našel 5 socket partyzánu na Obedience , myslím že se spearem by to mohlo jít taktéž.
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 09.10.2018, 21:31 hod.

Prozatím jsem v 5. aktu NM v Glacial Trail.
A varování: pokud se vám tam vygenerujou moon lordi, tak jste v pr.…..čicích. Dávají mi pořádně do těla. Lem stále nikde. Nejvyšší runa, co dosud v 5. aktu padla, byla Shael, a padly snad jen 4 runy. Dropy jsou teda děs běs.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 10.10.2018, 09:50 hod.

Kisuvka: Tak to je dobrej luck :D

Fraxi: Tak hlavně opatrně ;)

Jinak já jsem pro zájemce nahrál video mého barbara plenící Stony Tomb. Nic moc výkon - vygeneroval se mi tam mana burn bosspack a zabili mi merce :D Ale jde zas dobře vidět, že pokud je z čeho sát, hra jde dobře. Bohužel to platí i opačně :evil:
A asi by bylo fajn si do pásku dát zpátky mana potiony, ve druhém aktu se moc sát asi nebude...

Mějte se pěkně a přeju příjemné hraní ;)
Obrázek

Kisuvka
Burning Soul

Příspěvek od Kisuvka » 10.10.2018, 10:18 hod.

ZOMB: Jo, to jsem čuměl. Už je to třetí unikát z gamblu, první byl The Dragon Chang, ale to už mi byl nanic, pak Blinkbat's Form, taky nanic, a pak až tohle.

Koukal jsem na videjko, moc pěknej DMG :) Máš docela štěstí na děrovaný předměty. Nechcípe ti ten merc moc často? taková malá obrana...
Těch nemrtvejch je tu fakt kopec, já mám v pásku dva sloupečky s manou a to nemám takovou spotřebu jako ty :D

GL pánové!

ZOMB
Warlord

Příspěvek od ZOMB » 10.10.2018, 11:00 hod.

Kisuvka: Počkej... tys jen za tuhle postavu vygemblil tři unikátní předměty? :shock:

Štěstí na děravé předměty... když nad každou blbou mrtvolou zařvu o předměty navíc, tak je to spíš trpělivost :D Takhle mi v pátém aktu padl Bonesnap. V tu chvíli jsem proklínal hru a tenhle turnaj, že můžu používat jen kopí :D
Jinak merc mi zemřel jen dvakrát - u NM Andy a teď. Čekám ale, že bude chcípat častěji, protože jak píšeš - vyměnil jsem Defiance za Might, defense šlo dolů. Leda dát víc bodů do Shoutu...
Jo a ještě můžete vidět ve videu, že se vždycky dívám k Faře, co nabízí. Generují se jí tam Pike, dokonce i Lance. Jen takové doporučení, kde se dá sehnat slušná zbraň :)
Obrázek

Kisuvka
Burning Soul

Příspěvek od Kisuvka » 10.10.2018, 11:33 hod.

ZOMB: Jo, gamblil jsem ostošest, místy ostosedm :D Taky jsem se divil. Sháněl jsem rychlé a silné píchátko a pak jsem zkoušel i nějakou zbroj. Když si vezmu, že sem Blinkbata musel kdysi vyhuntit v Kurastu na armor standu, protože ne a ne padnout, byl to poslední normal unique item do grálu, co mi chyběl, od tý doby už mám tři další včetně eth...

Juj, na Find Item jsem zapomněl :D

Moct používat i jiný zbraně, tak bych na tom byl taky dobře a asi bych zůstal u Furyho. Já si vzal HF merce, zatim těch FI potvor neni tolik, ale asi mě taky čeká Might.

Taky jsem čuměl k obchodníkům, ale zatim jsem neviděl ED Píchátko of Rychlost, rare píchátka stojí taky za bačkoru, tak proto jsem šel do Fire Claw. Teď to jedu s Brandistockem se třema Shaelkama.

EDIT: Tybláho, nečekal sem, že po 15 letech objevím něco nového :D že jdou v prvním aktu probrat postele, to jsem věděl, ale že jdou i ty postele s nebesy v Paláci, tak to jsem náhodou zjistil až teď :D

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 10.10.2018, 21:02 hod.

Kisuvka: Já jsem na tom s tím píchadlem stejně. 2 mega utraceno v gamblu a nic. Enh. damage za všech okolností nedostatečné a když to mělo IAS, tak to zas nemělo enhanced damage vůbec anebo hrozně málo.

ZOMB: Neboj. Já na ně vyzrál, ale nepřál bych vám zažít mana burn+extra strong nebo tak něco v provedení moon lordů ;) Mana Burn měli pomalu za všech okolností. Jak se aspoň jeden frenzne, tak kdo uteče a roztahá, vyhraje. Jak se frenzne, je holy freeze k ničemu.

Jinak, už jsem v Ancient Way. Frozen Tundra byl děsnej vopruz, všude samí ti sloni s impama. Sloni mají hápéček jak kráva a každej druhej je ještě k tomu boss, víc než půlka z nich měla zase mana burn. :(
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Rattus
Wraith

Příspěvek od Rattus » 10.10.2018, 21:39 hod.

Gratulace všem k postupu, někteří to teda pěkně hrnete :)

Jinak já právě dokončil Normal, lvl48, P8, fullclear, singlepass. Průchod zatím naprosto v pohodě, jen to jde trochu pomaleji.

Popadala mně spousta uniq. a set. krámů, ale jediný co se dalo nějak využít byly ve 3.Aktu 36%MF Chance Guards a pak u krav Sander's Taboo. S runama je to celkem bída (1x Shael). Doufám, že co nejdřív seženu pořádný Lance s alespoň 250 dmg a 20% IAS, jinak bude NM na hodně dlouho :D

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 10.10.2018, 21:44 hod.

Vymetl jsem A3, A4 a momentálně parkuju před Arreat Plateau. P8, FC, SP. Tady něco obrázků.

Obrázek

První (a zatím i poslední) 4-socket armor, který jsem našel.
Obrázek

Avizovaný Angelic.
Obrázek

CBF vyřešeno, řekl bych 8-)
Obrázek

Ko runy za chvíli nebude kam dávat >:D
Obrázek

Tímto možná někoho na*eru
Obrázek

A tímhle zaručeně :dead: :D
Obrázek

Meph naděloval.
Obrázek

Jo, luck se taky někdy musí kompenzovat. V Plains of Despair se to hemžilo Souly. Utancoval jsem to s nulovými rezisty, ale byla to makačka.
Obrázek

Cena útěchy.
Obrázek

Být kdokoliv kromě sorcky, tak slintám :love:
Obrázek

Kaťák, bohužel :{
Obrázek

Topazy se budou hodit. Na runy pi*ovat nemůžu, luck už jsem si vybral v Travincalu.
Obrázek

Vylepšit si rukavice o 2% MF a 8 % LR mě stálo přesně 1 600 000 zlatých.
Obrázek

Monstra 4-socket brnění nenosí, ale aspoň Halbu měl jedno na krámě ;)
Obrázek

Diablova nadílka.
Obrázek

Bez LT už to nejde. Tenhle item jinak v grailové bedně ještě nemám.
Obrázek

Do konce týdne snad už nakouknu na Hell, pokud mě někde nezašlapou do země minotauři. Všem gratz k postupu :wave:

Pietro
Wraith
BattleTag:PietroCZE#2776

Příspěvek od Pietro » 11.10.2018, 06:26 hod.

ZOMB píše:
10.10.2018, 09:50 hod.
Kisuvka: Tak to je dobrej luck :D

Fraxi: Tak hlavně opatrně ;)

Jinak já jsem pro zájemce nahrál video mého barbara plenící Stony Tomb. Nic moc výkon - vygeneroval se mi tam mana burn bosspack a zabili mi merce :D Ale jde zas dobře vidět, že pokud je z čeho sát, hra jde dobře. Bohužel to platí i opačně :evil:
A asi by bylo fajn si do pásku dát zpátky mana potiony, ve druhém aktu se moc sát asi nebude...

Mějte se pěkně a přeju příjemné hraní ;)
ZOMBE co je to za prográmek jak to hází ten paprsek, když padne set nebo unikát? Hodil by se mi. Jinak pekné video..

Sajs
Wraith

Příspěvek od Sajs » 11.10.2018, 06:57 hod.

Och ty dropy :shock:

Včera se povedlo upíchat Diabla na normal, lvl 35 SPaFC

Ještě se musím pochlubit, po zabití Diabla, jsem šel chvíli, než půjdu spát, hledat itemy za soso a v tunelech padnul Dědeček :love:

Odpovědět

Zpět na „Turnaje“