Podzimní D2 HC Challenge: Čapni kopí a hrej!
Moderátor:Dark_Deamon
Gratulace všem k postupu
BliiNky: Pěkné boty, mám podobné, jen s o trochu nižšíma hodnotama
Fraxi: Build máš na tento styl hry hodně dobrý, ale s tím AR to bude asi problém. Nepřemýšlíš o convě?
Obter!vr: Jo, stejné setové předměty se můžou vygenerovat několikrát za jednu hru, je to popravdě docela otravné, když se to pak opakuje
Já jsem zatím zakempenej v pátém aktu, ještě nebyl čas vyrazit z města. Přemýšlím, jak to půjde dál, jestli na NM budu opakovat nájezdy a jestli snížím /players, každopádně full clear bych chtěl zachovat. Nájezdy asi budu opakovat. Chci si tu hru přeci jen taky trochu užít
BliiNky: Pěkné boty, mám podobné, jen s o trochu nižšíma hodnotama
Fraxi: Build máš na tento styl hry hodně dobrý, ale s tím AR to bude asi problém. Nepřemýšlíš o convě?
Obter!vr: Jo, stejné setové předměty se můžou vygenerovat několikrát za jednu hru, je to popravdě docela otravné, když se to pak opakuje
Já jsem zatím zakempenej v pátém aktu, ještě nebyl čas vyrazit z města. Přemýšlím, jak to půjde dál, jestli na NM budu opakovat nájezdy a jestli snížím /players, každopádně full clear bych chtěl zachovat. Nájezdy asi budu opakovat. Chci si tu hru přeci jen taky trochu užít
- Fraxinus
- Adviser
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Re: Podzimní D2 HC Challenge: Čapni kopí a hrej!
BliiNky: To máš pravdu. Řešením by mohlo být sehnat píku s ignore targets defense, nebo místo shaelek vrazit do rare píky 2 ethky. Chtěl jsem might merce, abych měl tak o 600 větší dmg, ale bez rogue opravdu netrefím ani stodolu. Dále by pomohlo najít něco s +XXX to att. rating based on char level. Ale Angelic věci jsem už neviděl ani nepamatuju...
ZOMB: Na přeorientaci na konvu je už podle mě asi pozdě. Ale pokud by se poštěstilo, třeba na hell u komtesy i pak dál, infinity na mercovi by být mohla.
Gratuluji jinak oběma k postupu.
ZOMB: Na přeorientaci na konvu je už podle mě asi pozdě. Ale pokud by se poštěstilo, třeba na hell u komtesy i pak dál, infinity na mercovi by být mohla.
Gratuluji jinak oběma k postupu.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Vteřiny před půlnocí, ale dostávám slibu - tabulka aktualizována
hlásím postup: Frozen Tundra normal (ještě jsem nebyl u Nithalaka), lvl 43, dropy stále nuda, NM pojedu na pl5 na 100%, postup je fakt pomalý jedna lokace je cca 30 min, zatím stále FCaSP
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
A1 NM dokončen, P8, FC, SP. Přihazuju pár screenů.
Hned "za humny" (Blood Moor) potěšil zombík dárečkem.
Tohle je drop tuším z Forgotten Tower.
Žně v Tower Cellar (level 5) začínají. Tady je první kousek.
Tady druhý.
A hned vzápětí třetí (Manald).
Drop z Andariel. Doufal jsem v Tal Rashu a dostal tohle.
Jako vůbec si nemám důvod stěžovat. Za prvé jsem netušil, že Tancred set má tuhle využitelnost. Za druhé, to že mám od Diabla uloženou v truhle helmu, beru jako znamení shůry. Amulet a stávající MF Circlet jdou odpočívat.
Za třetí - madam sorcka teď vypadá hodně stylově.
@Sajs: gratuluji k postupu
Hned "za humny" (Blood Moor) potěšil zombík dárečkem.
Tohle je drop tuším z Forgotten Tower.
Žně v Tower Cellar (level 5) začínají. Tady je první kousek.
Tady druhý.
A hned vzápětí třetí (Manald).
Drop z Andariel. Doufal jsem v Tal Rashu a dostal tohle.
Jako vůbec si nemám důvod stěžovat. Za prvé jsem netušil, že Tancred set má tuhle využitelnost. Za druhé, to že mám od Diabla uloženou v truhle helmu, beru jako znamení shůry. Amulet a stávající MF Circlet jdou odpočívat.
Za třetí - madam sorcka teď vypadá hodně stylově.
@Sajs: gratuluji k postupu
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Některé low sety mají něco do sebe. Třeba kompletní Iratha's sadu by snad každej z vás uvítal jak prase drbání
Irathu myslíš na rezy co? Pěkné dropy
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Jj, full Iratha's dá +65 all resistances a rukavice dají +20% IAS. Pak je tam ještě bonus +10% do max rezistů.
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Za Tancred krámy budeš sakra vděčnej. Já to tahám téměř bez MF, skoro žádné věci na MF mi ani nepadly. Zato mám truhlu zaplněnou asi 10 perfect topazy, ale dosud nepadlo nic pořádného, kam bych je mohl nacpat.
A momentálně jsem na wp ve frayer jungle. Do swampy pit se mi fakt nechce, kor ne potom, co jsem přímo před tímto waypointem málem zaprděl do hlíny. Naštěstí to obklíčení soul killery dopadlo tak, že jsem si u toho jen naprděl do trenek, když mi jedovatě svítilo na dříve červené kouli jen asi 60 životů.
A momentálně jsem na wp ve frayer jungle. Do swampy pit se mi fakt nechce, kor ne potom, co jsem přímo před tímto waypointem málem zaprděl do hlíny. Naštěstí to obklíčení soul killery dopadlo tak, že jsem si u toho jen naprděl do trenek, když mi jedovatě svítilo na dříve červené kouli jen asi 60 životů.
...Ancients, go, go go!
Já bych byl rád za hodně krámů , snad na NM začnou padat použitelné itemy
Ještě mám dotaz k pravidlům, počítá se jako single pass když si přeroluju vlastnosti u Ancientů nebo musím zabít co mi určí hra? Oboje má logiku, tak se radši ptám, protože dneska k nim možná dojdu, na normal rolovat nejspíše nebude potřeba, ale na NM a H to obvykle využívám. Připadně když se budu muset zachránit portem, počíta se to jako single pass nebo ne?
Ještě mám dotaz k pravidlům, počítá se jako single pass když si přeroluju vlastnosti u Ancientů nebo musím zabít co mi určí hra? Oboje má logiku, tak se radši ptám, protože dneska k nim možná dojdu, na normal rolovat nejspíše nebude potřeba, ale na NM a H to obvykle využívám. Připadně když se budu muset zachránit portem, počíta se to jako single pass nebo ne?
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
U barbarů budu považovat za single pass obojí, tzn. jak reroll, tak záchranu přes portál. Bez rerollu by bylo prakticky nemožné SP na Hell dát. A co se portálu týče, ve všem tom zmatku a adrenalinu při boji se snadno udělá chybka, která klidně může být fatální. Portálem se sice zachráníš, ale zároveň si celý boj budeš muset odedřít znovu (nezapomínejme, že Hell hrajeme min. na P3). Takže kdovíjaká "ochcávačka" to není
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Posunul jsem se do Upper Kurastu. A já su debíl podruhé. Přesně v tom místě, kde jsem málem zařval minule (u WP ve frajer džungli), se mi tentokrát vygenerovala fire šrajna…..já ji sebral a kolem mě aspoň dvacet frajerů. No, naštěstí jsem to zvládl.
Ve swampy pit....problém: dollsky. Výbuchy na pl8 děsně nakládaly a byly tam dominantními rezidenty.
Pekelná byla i honička se stromovousem u Kurastu, v něm moc runy nepadaly, zato jsem sehnal prcce v truhle v Ruined Temple Riphook, co má na zdejší poměry DMG jak kráva, navíc v kombinaci s jejím 30% enemy slow a mojí holy freeze se nepřátelé ani nehnou. Na druhou stranu, Edge je uloženo do truhly.
A co se mě týče, já šel do gamblu rozfofrovat milion zlaťáků. A vyplatilo se, mám zas o něco silnější Lance s asi 250 DMG, s docela dost attack ratingem a nějakou tou cold dmg. Škoda, že nemá IAS ani díry. Jak je dobrá, uvidím příště.
Ve swampy pit....problém: dollsky. Výbuchy na pl8 děsně nakládaly a byly tam dominantními rezidenty.
Pekelná byla i honička se stromovousem u Kurastu, v něm moc runy nepadaly, zato jsem sehnal prcce v truhle v Ruined Temple Riphook, co má na zdejší poměry DMG jak kráva, navíc v kombinaci s jejím 30% enemy slow a mojí holy freeze se nepřátelé ani nehnou. Na druhou stranu, Edge je uloženo do truhly.
A co se mě týče, já šel do gamblu rozfofrovat milion zlaťáků. A vyplatilo se, mám zas o něco silnější Lance s asi 250 DMG, s docela dost attack ratingem a nějakou tou cold dmg. Škoda, že nemá IAS ani díry. Jak je dobrá, uvidím příště.
...Ancients, go, go go!
Fraxi ty chvátáš. Já jsem ripnul, ale nevadí! Píchák je mrtev, ať žije Píchačka! Zatím lvl 11 Lightning Ama, cold plains.
Chcípnul jsem fakt hloupě, po vyčistění Ancients way mi tam zbyly 2 urny kousek od sebe, otevřel jsem je "na pána" obě najednou a šup z obou vylezli Moon lordi a hned jsem měl amplifu a HP letěly dolů tak rychle, že jsem sotva stihnul hodit port, ale už do něho nevlezl .
Chcípnul jsem fakt hloupě, po vyčistění Ancients way mi tam zbyly 2 urny kousek od sebe, otevřel jsem je "na pána" obě najednou a šup z obou vylezli Moon lordi a hned jsem měl amplifu a HP letěly dolů tak rychle, že jsem sotva stihnul hodit port, ale už do něho nevlezl .
Zdarec pánové!
Nějak jsem to tu poslední dobou nesledoval, tak jsem propásl začátek. Můžu se ještě přidat do turnaje? Budu se jmenovat Zuřivý dudlík.
Nějak jsem to tu poslední dobou nesledoval, tak jsem propásl začátek. Můžu se ještě přidat do turnaje? Budu se jmenovat Zuřivý dudlík.
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Jasně, vítej
@Frax: Fireshrine mezi Flayery umí být hodně zrádná. Já měl na Normal tu kliku, že se mi vygenerovala hned vedle pentagramu, kde se objevuje Diablo, tak jsem mu hned srazil HPčka dolů
@Sajs: RIP Snad se s novou postavou zadaří lépe.
@Frax: Fireshrine mezi Flayery umí být hodně zrádná. Já měl na Normal tu kliku, že se mi vygenerovala hned vedle pentagramu, kde se objevuje Diablo, tak jsem mu hned srazil HPčka dolů
@Sajs: RIP Snad se s novou postavou zadaří lépe.
Tak, první akt dokončen, lvl 20, zatim je to pohodička.
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
- Fraxinus
- Adviser
- Kontaktovat uživatele:
Kisuvka: Vítej mezi námi a hodně štěstí.
Za mě: 3. akt NM dokončen, čas 6h 42 minut. Level 64.
Dál od Upper Kurastu to byla celkem pohodička. Koncilové prakticky nezlobili, problémem byli akorát 2 bossové hejrofantů, oba immune to cold a oba se navzájem vehementně léčili. 2x jsem o ně rozflákal kopí, než se mi povedlo jednoho z nich 15x píchnout, aby zhebl dřív, než ho ten druhej doléčí. Nebýt Riphooku na mercyni, asi bych tam byl u nich do teď.
Cesta přes Durance byla pěknej opruz, téměř nic dobrého nepadalo, až na jedinou výjimku: Sander's rukavice Konečně mám aspoň trochu uspokojivý IAS (opět 40% celkem), a Bloodfisty jdou do truhly. Dollky tady nebyly tolik nebezpečné jako ve Swampy pit, kde byly furt v bossím podání. Mephisto celkem nakládal, sice jsem na chvíli sejmul z mercyně Riphook a vrátil jí Edge, ale usoudil jsem, že na pl8 bude rychlejší ten Riphook (i bezpečnější - 30% Slow Enemy). A dal jen Rockfleece šrot.
Nuže, na Lem budu muset ještě čekat. Už mám na treachery připraveno lepší brnění.
Za mě: 3. akt NM dokončen, čas 6h 42 minut. Level 64.
Dál od Upper Kurastu to byla celkem pohodička. Koncilové prakticky nezlobili, problémem byli akorát 2 bossové hejrofantů, oba immune to cold a oba se navzájem vehementně léčili. 2x jsem o ně rozflákal kopí, než se mi povedlo jednoho z nich 15x píchnout, aby zhebl dřív, než ho ten druhej doléčí. Nebýt Riphooku na mercyni, asi bych tam byl u nich do teď.
Cesta přes Durance byla pěknej opruz, téměř nic dobrého nepadalo, až na jedinou výjimku: Sander's rukavice Konečně mám aspoň trochu uspokojivý IAS (opět 40% celkem), a Bloodfisty jdou do truhly. Dollky tady nebyly tolik nebezpečné jako ve Swampy pit, kde byly furt v bossím podání. Mephisto celkem nakládal, sice jsem na chvíli sejmul z mercyně Riphook a vrátil jí Edge, ale usoudil jsem, že na pl8 bude rychlejší ten Riphook (i bezpečnější - 30% Slow Enemy). A dal jen Rockfleece šrot.
Nuže, na Lem budu muset ještě čekat. Už mám na treachery připraveno lepší brnění.
...Ancients, go, go go!
Ahoj pánové tak já se taky přidám. Mám minimum času, ale pro zábavu si s vámi dám. Bude to pro mě výzva, nejsem tak zkušený hráč, ale zkusím toho necra.
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
@Fraxinus: Gratuluji k dokončení 3. aktu. Hraješ asi hodně v noci soudě dle časů, ve kterých postuješ updaty, nuž?
@Pietro: Vítej. Odhaduju, že s Necrem to budeš mít těžší než ostatní, ale rozhodně tě nechci odrazovat. Průchod s postavou, která má na pohled nejmenší šance, může být často dost zajímavý
Nově příchozí jinak zatím připisuju mezi účastníky. Update skóre provádím vždycky v neděli, tzn. že tehdy vás zanesu i do tabulky.
@Pietro: Vítej. Odhaduju, že s Necrem to budeš mít těžší než ostatní, ale rozhodně tě nechci odrazovat. Průchod s postavou, která má na pohled nejmenší šance, může být často dost zajímavý
Nově příchozí jinak zatím připisuju mezi účastníky. Update skóre provádím vždycky v neděli, tzn. že tehdy vás zanesu i do tabulky.
Bliinky sám jsem na sebe zvedavej, ale hraju to pro zábavu a pro mě samotného je to výzva. Popravdě budu rád když dokoncim normal. Hraju p8 full clear