1) Začínat se speedruningem na Hardcore dost pravděpodobně znamená taky rychle skončit. I během Normalu čeká spoustu míst, kde se zařve jedna dvě, o NM ani Hellu nemluvě.
2) Byl jsem u porodu, uběhl 7 km, přestože nesnáším běhání a přežil koncert Katy Perry. Ale zabít na Hell De Seise s necelými 20 body ve FO a 11 body ve FW? Nejšílenější věc, jakou jsem v životě zkusil

3) Bez opakovaných nájezdů / přípravy to nejde. Alespoň za sorcku určitě ne. Ancient Pledge & helma s dvěma Ral nebo Lore je absolutní nutnost, totéž minimálně Stealth a nějaký ten ring na prolomení důležitých FCR breakpointů. FRW pomůže, mnohem důležitější je ale FHR no a samozřejmě správný načasování, kdy vypít během teleportování lahev, aby nedošla mana uprostřed Cursed / Fana / Extra Fast bosspacku

Jinak to byla zábava neuvěřitelná - nová challenge, vymýšlení, zapojování mozku, hledání zkratek, glitchů.... můžu říct, že jsem se o Diable opět něco naučil. Teď si dám chviličku voraz a kdoví, možna se zkusím zapojit ještě jednou a svůj čas aspoň o vteřinku zlepšit

Jméno: Matriarch Vitr_vevlasech
Class: Sorceress
Level: 63
Build: FO / FW
Stats: 48 / 53 / 266 / 55
FCR: 105 %
FRW: 48 %
FHR: 30 %
Resisty: 50 / -37 / 32 / -2
Gear: Gemmed Skull Cap (2× RAL), Spectral Shard, Stealth, Tal Rasha Belt, Ancient Pledge, Gorefoot, rukavice na rezy, prstýnky + amulet s FCR
Časy jednotlivých obtížností:
Normal: 3:42:08
Nightmare: 2:34:55
Hell: 5:13:26