MF turnaj vol.8
Moderátor:Dark_Deamon
- Neposunuse
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
R.I.P. padlým
A gratulace Bliinkymu, Dawovi a taky Crecovi ke krásným předmětům (hlavně ten Death's Web závidím).
Mně se taky povedlo pár pěkných dropů, i když to nejsou TC87: U Mepha z armor stojanu padla Boneflame, v LK z boss opice Leviathan a pak v Pittu z nějakého mouly Lo runa Obrázky vám sem hodím zase večer, až zaktualizuju album. Jo a taky je fór, že když nehraju Sorcku, tak mi spadne Ocullus, ale HoZ či War Traveler furt nikde.
A už prosím neumírejte
A gratulace Bliinkymu, Dawovi a taky Crecovi ke krásným předmětům (hlavně ten Death's Web závidím).
Mně se taky povedlo pár pěkných dropů, i když to nejsou TC87: U Mepha z armor stojanu padla Boneflame, v LK z boss opice Leviathan a pak v Pittu z nějakého mouly Lo runa Obrázky vám sem hodím zase večer, až zaktualizuju album. Jo a taky je fór, že když nehraju Sorcku, tak mi spadne Ocullus, ale HoZ či War Traveler furt nikde.
A už prosím neumírejte
SC (Blizzna)/HC (Zerk) Grál:
Unikátní předměty 99,21 % (-2) Tyrael's Might, The Cranium Basher
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
- Slw
- Minion of Destruction
Re: MF turnaj vol.8
DD no nemám slov. já pomály kupím bodík k bodíku (už se mi nedostává času). něco padlo do grálu, ale best je Lo z fallena u Bone ashe a Berka v kravíně.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Tak to démone vítej v bohužel početném klubu padlých hrdinů. Jestli tam byl might a pl8, je to tutovka.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- Neposunuse
- Gorebelly
Tak jak jsem slíbil, tady je ta Lo kráska.
Tady téměř zázrak ze stojanu od Mepha.
A tady Leviathan z Kurastu.
Konečně mi padly i ty vysněné War Traveler, i když jen 36 %... A taky mám čtyři Gheedy, ale považte, jen 20 %, 28 %, 30 % a 30 %. To je pech.
Slw: Gratulace k Ber i Lo!
Tady téměř zázrak ze stojanu od Mepha.
A tady Leviathan z Kurastu.
Konečně mi padly i ty vysněné War Traveler, i když jen 36 %... A taky mám čtyři Gheedy, ale považte, jen 20 %, 28 %, 30 % a 30 %. To je pech.
Slw: Gratulace k Ber i Lo!
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Leviatan padl mi dneska ve wsk ...já se furt marně snažím vyrubat ten ejakulus z mefa a furt nic lvl 93 za humny a není MF není láska
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Cafte. Ja som posledne tyzdne nemal cas na turnaj(certifikaty z cisca...uz som CCNP hurrra:)) a hned ako som sa vratil k diablu som to aj RIPol:(
Na cistinke act1 hell som pozeral kohotoze moje kotry zabijaju a to cold enchanted..vybuch a smrt(neviem ci aj nejake sipy este kumne leteli).
Takze ja sa lucim s turnajom..zajtra poslednykrat updatnem moje body a novu postavu uz zalocim az o rok.
GL seckym a nezomierajte:)
Na cistinke act1 hell som pozeral kohotoze moje kotry zabijaju a to cold enchanted..vybuch a smrt(neviem ci aj nejake sipy este kumne leteli).
Takze ja sa lucim s turnajom..zajtra poslednykrat updatnem moje body a novu postavu uz zalocim az o rok.
GL seckym a nezomierajte:)
Dawe: To je pech, ja dneska dropnul Ocula z Radamenta
Jimmi: RIP
Kolik lidí už tu položilo život?
Jimmi: RIP
Kolik lidí už tu položilo život?
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
- BliiNky
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Za mě tedy takhle, Ball dropnul Ripsaw a Mawina brnčo.
Pokračuju v běhání Mauzolea, Pindla a LK. Z těch zajímavějších dropů zmíním asi jen Kira's Guardian, Storm Shield a Nagelring (můj vůbec první v tomhle turnaji a s tím nejmizernějším rollem ) Celkem něco přes 400 bodů, uvidíme, jestli se ještě něco stane do neděle, kdy dopoledne udělám finální upgrade tabulky
P. S. Po turnaji hodlám zřejmě respecnout z Clerica na Hammerdina a běhat pro srandu CHS.
EDIT: Tak se v Mauzoleu přece jen ještě něco stalo...
Pokračuju v běhání Mauzolea, Pindla a LK. Z těch zajímavějších dropů zmíním asi jen Kira's Guardian, Storm Shield a Nagelring (můj vůbec první v tomhle turnaji a s tím nejmizernějším rollem ) Celkem něco přes 400 bodů, uvidíme, jestli se ještě něco stane do neděle, kdy dopoledne udělám finální upgrade tabulky
P. S. Po turnaji hodlám zřejmě respecnout z Clerica na Hammerdina a běhat pro srandu CHS.
EDIT: Tak se v Mauzoleu přece jen ještě něco stalo...
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Aktualizovaná score tabulka.
Nezapomeňte, že turnaj tuto nedělu v 17h končí. Pokud udělá někdo aktualizaci po 17h, tak to nebudu brát v potaz. Těm co ještě hrají, tak GL a bez ripů, pokud frčíte HC
BliiNky: CG ke Guardianovi a Soju
Nezapomeňte, že turnaj tuto nedělu v 17h končí. Pokud udělá někdo aktualizaci po 17h, tak to nebudu brát v potaz. Těm co ještě hrají, tak GL a bez ripů, pokud frčíte HC
BliiNky: CG ke Guardianovi a Soju
- dawemorraless
- Na-Krul
Docela by mě zajímalo jak je na tom kdo s bodama,jestli se mám vydat na poslední nápor bo na to jebat. Momentálně furt bez okula 897 bludištáků
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Slw
- Minion of Destruction
taky ho nemám Dawe (btw mi ani nedropl 4 sok sword co bych unesl). eště pár bodů asi dám, ale nebudu to hrotit
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- Neposunuse
- Gorebelly
Já sice mám Oculus, ale je mi s Hammerem k prdu, a k tomu 644 bodů. Ale pozor na mě, ještě se chystám dropnout Tyrael's, jako takovou třešničku na dortu. Třeste se fšici!
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Jo hammer ma stesti na soso veci... Mam 2x oculus a tak 5xEschuta za tento turnaj. Ale Hoz nikde
Proto sem jel Javu, protože nepotřebuje equip
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
- Neposunuse
- Gorebelly
Tak Javu zkusím třeba příště
Je fakt, že Eschutova hůlka mi teď spadla taky několikrát, ale ten HoZ furt nikde. Ale i ten spirit v Sacred Rondache s + 42 % odolnostmi není k zahození Vtipné taky je, že včera večer mi padlo Skulder's brnko, takže rázem významně stouplo MF, 3 dny před koncem turnaje. Ale i tak se hodí.
Teď už mi to Tyrael's neunikne!
Je fakt, že Eschutova hůlka mi teď spadla taky několikrát, ale ten HoZ furt nikde. Ale i ten spirit v Sacred Rondache s + 42 % odolnostmi není k zahození Vtipné taky je, že včera večer mi padlo Skulder's brnko, takže rázem významně stouplo MF, 3 dny před koncem turnaje. Ale i tak se hodí.
Teď už mi to Tyrael's neunikne!
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
Setové předměty 100 %
Runy 96,97 % (-1) Zod
- dawemorraless
- Na-Krul
Tak mě včera eshuta aspon padl +2. Dnes druhý Soj body sem nějaký přidal ale žádný terno.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Ten pocit když už se od začátku turnaje konečně rozhodnete vyběhat si LR wandku a hned na první pokus narazíte na takovou krásku jo konečně jsem se odhodlal vybojovat anihil, který ještě nemám takže zitra na to vlítnu. Jinak dál běhám pindla, od neděle jsem tam namotal 2500 runů, bodově už celkem bída (mavina bow, biggins bonnet a heavens light) - asi jsem už vyplýtval všecek luck ale tak třeba do neděle ještě nějaká bombice dropne, necháme se překvapit, jinak gl všem ostatním co do toho ještě buší
HC Grál od 18. 2. 2019
Zdravím, poslední dobou už nebyl moc čas na hraní a když náhodou byl, tak zase nebyla chuť popravdě. Na mě je turnaj moc dlouhý Ale jsem celkem spokojen s tím co jsem našel. Ikdybych chtěl, tak už stejně nic nenaběhám, protože nejsem u svého pc až do zítra do večera. Takže gratuluju všem, kteří se zúčastnili a rád bych podotknul, že je fajn vidět tolik lidí, kteří se občas takhle sejdou a trochu si zasoupeří.
Gratuluju taky i vítězům ve všech kategorií
U dalších turnajů snad ahoj
Gratuluju taky i vítězům ve všech kategorií
U dalších turnajů snad ahoj
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Ahoj,
moc díky za možnost zúčastnit se, bylo to opět fajn. Můj výsledek je sice mnohem slabší, než loni, ale bohužel nebylo tolik času a ani moc štěstí na drop zbraní, takže průchod a následné hledání bylo o to pomalejší.
Zítra se na pc nedostanu, takže uploaduju postavičku i screeny, tabulka aktualizována
https://www.dropbox.com/s/ioli9cw9pr2lnjf/MF8.rar?dl=0
díky DD za uspořádání a všem ostatním za spoluúčast
CG k vítězství
a za rok, třeba zase u turnaje, na shledanou
Sajs
moc díky za možnost zúčastnit se, bylo to opět fajn. Můj výsledek je sice mnohem slabší, než loni, ale bohužel nebylo tolik času a ani moc štěstí na drop zbraní, takže průchod a následné hledání bylo o to pomalejší.
Zítra se na pc nedostanu, takže uploaduju postavičku i screeny, tabulka aktualizována
https://www.dropbox.com/s/ioli9cw9pr2lnjf/MF8.rar?dl=0
díky DD za uspořádání a všem ostatním za spoluúčast
CG k vítězství
a za rok, třeba zase u turnaje, na shledanou
Sajs
- dawemorraless
- Na-Krul
Taky díky za turnaj. Velké poděkování Demonovi za to že to na nas zase krásně upekl Body aktuální lvl 93 expy 2,223. CG vítězům čest poraženým.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah